Trouwstoet tutert, drift en zet Antwerpen op stelten

Auteur: , 142 Reacties

De hulpdiensten moesten gisteren weer op scherp, in Antwerp.

C63

Vele bezorgde burgers deden namelijk een beroep op de autoriteiten vanwege een trouwstoet die zich misdroeg op de openbare wegen. Dit begint inmiddels een hype te worden bij onze zuiderburen. Menig Belg voelt zich kennelijk geroepen om bij zo’n trouwerij massaal dikke auto’s te lenen en de hele stad onveilig te maken. Ik vermoed dat het te maken heeft met een verhoogd suikergehalte in de wafels. Zo’n sugar high laat je gekke dingen doen.

De politie rukte in groten getale uit om de colonne van ruim tien luxewagens te bedaren. De auto’s in kwestie driftten er lustig op los, toeterden als een malle, reden over voetpaden, hielden zich niet aan de snelheid en deden burnouts. Tevens blokkeerden ze enkele kruispunten en zorgden voor algemene chaos. In een filmpje is bijvoorbeeld te zien dat een Mercedes A Klasse (rijtest) donuts tracht te doen, maar ja, in de basis is dat ding natuurlijk gewoon voorwielaangedreven. Het levert zodoende een ietwat koddig tafereel op, hoewel de filmende bestuurder er niet echt mee kan lachen. Kurwa!

burnout

De agenten spraken de losbandige loltrappers aan op hun gedrag, maar zij wilden niet luisteren naar de spelbedervers. Daarop werden ze allemaal ‘gecontroleerd’, aldus HLN. Een man werd daarbij naar een cel gebracht om af te koelen. Ook een ander wacht waarschijnlijk dat lot: hij reed zonder rijbewijs en er liep nog een bevel tot gevangenneming tegen hem. Moet toch een beetje een domper op de feestvreugde zijn zoiets.

Image-Credit: Still uit filmpje van Steve van Nieuwenhoven via Facebook

Met dank aan Sander voor de tip!142 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Stuur deze “loltrappers” allemaal naar de cel om wat af te koelen aub.
@hacker: Een kogel in het been vind ik nog een halt strafje! Dit heeft niks te maken met je wel of niet aan de regels houden. Ze verkloten eigendom”huurauto’s” van anderen en brengen onnodig derden in gevaar. Dat is allemaal minder belangrijk dan het bloed wat ze onder de nagels van heel de fucking Benelux halen! Dus tyf lekker op naar Turkije als je zo nodig moet trouwen en rondjes moet gaan draaien in je Hertz A180. Toeter je de moeder en deal met de consequenties die jullie leider je daar op legt!
@fmgarcia: Wat als het verhuurbedrijf Turks is en de huurders niet Turken ? wat dan ?
@599gto: Dan heeft hij vast wel een neef met een garage om de schade goedkoop te herstellen! Het interesseert mij verder niet zoveel waar ze vandaan komen. Feit is dat het stuk voor stuk kansloze tosti’s zijn die imo geen reet toevoegen in mijn leven, noch voor de maatschappij! Ik scheer dan niet iedereen over dezelfde kam, maar heb ik het puur over deze idioten in het filmpje! Zonde dat er niet eentje uit het raam valt en dat meen ik oprecht!
@fmgarcia: Kijk voor dit soort gevallen hebben we de politie maar ja die zitten soms hele andere boetes uit te delen (moet ook gebeuren) maar prioriteiten kennen ze niet .
@599gto: En dan? Als je Amg’s kan huren kan je ook €500,- boete betalen, dus het risico nemen. Hier is helaas geen passende straf voor te vinden.
@fmgarcia: Nou, dit gedrag is absoluut niet te tolereren, maar het zegt helemaal niks over hoe ze over het algemeen functioneren in de maatschappij.

Nogmaals, het gedrag is verwerpelijk, maar ik vind je betoog iets te generaliserend.
@granlusso: Troost je met de gedachte dat mensen die hardst wijzen en roepen heel vaak zelf niet van onbesproken gedrag zijn neem de VVD en PVV maar eens als voorbeeld :)
@599gto: Weer zo’n populistische dooddoener, gebaseerd op wat? Demagoog!
@toniominestrone: kijk even maar welke ministers er zijn afgetreden/afhezet de afgelopen jaren en de bijbehorende partijen. Of zoek even op van wele politieke partijen de meeste bestuurders veroordeeld zijn..
@kle500: die stelling ben ik niet helemaal eens met je. Samsung verkoopt het meeste aantal tv’s maar tegelijk gaan er ook het meest tv’s van het merk Samsung kapot. Gezien het feit dat de meeste ministerposities door VVD’ers waren bekleed is het ook logisch dat daar dan de meeste van aftreden, om wat voor reden dan ook.
@rhellema: Ik heb het over veroordelingen bij de RECHTER, dus niet verdacht van iets of niet capabel voor de job maar veroordeeld door bewezen strafbare handelingen verricht door VVD en PVV leden.
@599gto: daar heb jij het helemaal niet over, @kle500 heeft het daar over. Of heb je een dubbele of meer dan dubbele account zodat het nog enigszins lijkt dat er mensen zijn die het met je eens zijn? Heel opvallend namelijk dat je direct reageert na een reactie van mij op een “ander” persoon die 20 uur geleden heeft gereageerd.

Maar goed, om het even in het vergelijk met de tv’s te houden, 50% van de geretourneerde tv’s komen terug omdat de koper niet tevreden is over zijn aankoop (de VVD’er die niet door een rechter is veroordeeld) en de andere 50% omdat ze defect zijn (de VVD’er die wel door een rechter is veroordeeld). Is Samsung dan het slechtste merk wat tv’s maakt?
@toniominestrone: Het zijn ijskoude feiten :) Demagoog zegt ie :)
@granlusso: Ik ben me zeker bewust dat mijn reactie erg generaliserend is. Om een stom voorbeeld te geven. Ik heb meer dan 1000 vrienden op facebook, maar weet zeker dat niemand maar dan ook niemand dit in zijn of haar hoofd zal halen. Of ze iets toevoegen aan de maatschappij laat ik in het midden.
@fmgarcia: We zitten wat dat betreft pok niet ver uit mekaar qua mening ;)
@granlusso: pok=ook
@granlusso: Mag hopen dat het gros ook zo denkt! Kom graag naar autoblog vanwege de open mindset van menig reageerder hier.
@granlusso: begrijpelijk, is ook generaliserend, maar anders dan de bangers in de achterhoek zie ik de kaaskop dit soort gedrag niet vertonen. en al helemaal niet ter ere van een bruiloft.
t zijn altijd die “finnen”, we zien het allemaal maar we mogen er niks over zeggen. om generalisering te verkomen: nee, ik weet dat “ze” niet allemaal hetzelfde ziin, en “we” ook regelmatig fout zitten. maar je mag er toch gewoon zat van zijn dat ze de boel zo kunnen verstieren en er gewoon mee weg kunnen komen?
Vervelende mensen. Denken dat ze alles mogen omdat ze dure wagens hebben.
@dutchoutlaw: Zeg maar gerust dure wagens lenen. Door zulk gedrag wordt het een beetje patsen met bezit dat niet van jou is. In 010 zie je dit soort taferelen ook geregeld, bijzonder asociaal, het boeit vrijwel niemand dat jij gaat trouwen dus doe even normaal. Zulke auto’s huren is prima, maar val anderen er niet lastig mee.
@prototypezero: het meest walgelijke wat ik ooit heb gezien is dat een stoet van dit soort huurauto’s volledig de Erasmusbrug blokkeerde. Beide richtingen inclusief de trams (lopen op de tram- en rijbaan).
@z4coupe30si: Bizar, ik heb het in straten gezien, dat drukke straten afgesloten werden door gastjes op motoren die donuts aan het draaien waren waarbij er eentje bijna de controle verloor. Files ontstonden, mensen werden geïrriteerd. Ronduit triest en gevaarlijk, doe dat lekker op de Maasvlakte (en blijf daar).
@prototypezero: dat klopt. Ik zag vorige week of de week ervoor zo’n stoet over de Bergweg gaan. Een paar over het midden van de weg met 80-90 km/u midden op de dag. Fietsers, voetgangers, trams, auto’s en mensen met kinderen op de fiets of in de auto: allemaal aan de kant! Wij hebben een trouwfeestje.

Toppunt van a-sociaal. Sorry, maar anders kan ik het niet zeggen.
@stephane8200: Het voorbeeld met de motoren ging over de Bergweg, toeval haha, voor Eudokiaplein.
@prototypezero: toevallig! Misschien was het dezelfde bruiloft ;)
@dutchoutlaw: Dat verschijnsel hebben wel meer mensen met een dure auto.
@599gto: Ook deze is weer gebaseerd op onderbuik gevoelens, het probleem met jou is dat jij jou visie ziet als de enige echte waarheid, daar is een woord voor : tunnelvisie.
@toniominestrone: Die mening mag je hebben :) Je zit er echter naast
@599gto: dat is echt onzin.
Waarom moet dit elke keer een Ottomaner/Erdoganees trouwt dit gebeuren? Zijn het echt zo egoïsten dat een ganse stad plat moet liggen om dat nicht Fatima trouwt? Of is het een gebrek aan IQ?
@shiva: Ies koeltoer
@shiva: Beiden, het laatste verklaard ook gelijk het eerste en de aanhang van de dictator in spé.
@shiva: gelukkig voor jou zijn het geen Turken dit keer, maar zo te horen blanke, christelijke Russen?
@fouadski: *Polen
@fouadski: Juist dit moet je in Moscow flikken! Denk dat je dan blij bent als de politie je red van de gemiddelde boze Rus!
@fouadski: Zo te horen? De enige die je hoort praten zijn mensen die keurig staan te wachten op een stelletje randdebielen.
@fouadski: Die Polen weten zich tenminste te gedragen. Al had ik het geduld zelf niet gehad met zulke zielige gastjes, ik was allang uitgestapt.
@shiva: gebrek aan IQ ? Je ”unieke” taalgebruik valt daar zeker niet onder ?
@shiva: jij begrijp verkeerd! Ies prachtig dat nicht Fatima met neef Recip trouwt! Doebbel feejst, grote blij!
@shiva: het was de lange arm van erdogan. Hij heeft persoonlijk gevraagd om een burnie te zetten zodat er weer chaos ontstaat
Wat een domme gasten…

Als ze een plantenbak achterop hun waggie hadden gehangen hadden ze de politie gewoon om de tuin kunnen leiden en waren ze nooit gepakt.
Menig Belg ???? Excuseer dit zijn GEEN Belgen….
@hanse1one: Belgen als in Congo even 21 miljoen mensen over de kling helpen ?
@599gto: Dit gebeurd NU..; Congo is honderd jaar geleden… Get over it !!!!!
@hanse1one: u bent nog niet bekend met 599 gto? is ook wel actief als de rechterhand van S. Simons.
@lekkaah: Heb jij ook een kistje op zolder met een zwarte uniform of misschien een uit de politionele acties ?
@lekkaah: Ik heb op S. Simons gestemd omdat ze zoveel bagger over haar heen kreeg alleen maar omdat ze een mening heeft.
@599gto: dezelfde heap of shit die jij wekelijks over AB heen giet? Je ziet jezelf als 1 of andere ‘bevrijder’ gezien je radicale comments. Goed nieuws! er is een groepering die jouw precies jou je identiteit kan verschaffen die jij zoekt. je kan 2 dingen doen; of praten met iemand die daarvoor is opgeleid, of je sluit je aan bij deze groepering. Joop.nl zal je hierin kunnen begeleiden (geheel vrijblijvend)

Nogmaals, ik begrijp dat je het erg moeilijk hebt gezien de rode draad in je comments, maar er is genoeg hulp in onze beschaafde wereldje, hoe onbeschaafd jij die dan ook vindt
@lekkaah: Radicaal ? ik ?! kijk eens in een spiegel
@hanse1one: Selectief verontwaardiging ? Get over it ? Niet de slachtoffers en hun pleitbezorgers maar de daders en hun aanhangers zouden zich dit moeten aantrekken maar waar geen schuldgevoel is kan je ook geen sorry verwachten laat staan eer herstel en betaling. :) het zijn maar Congolezen niet ?! Vervelend he wijzen naar anderen maar ondertussen ”de pot de ketel verwijt dat die zwart ziet`”
@hanse1one: 2de wereld oorlog is nog langer geleden. Waarom houden we daar nog wel rekening mee? Of zijn Congolezen minder waard dan blanken?
@fouadski: oei …… :)
@fouadski: nieuwsflits; 2e Wereldoorlog is 70 jaar geleden. Jij bent af
@gulli: vooruit dan maar
@gulli: vandaar mijn oei ….
@599gto:
Sow hé die Belgen !
En wat vind je dan van
Idi Amin
of van Robert Mugabe
of Jean Bédel Bokassa
of Jean Kabanda ?
@desjonnies: je vraagt om mijn mening nou aub die waren er allen niet geweest als hun landen niet waren bedacht, gekoloniseerd en uitgebuit.
@599gto:
Prachtig, gewoon kunstig hoe je met schuldgevoel weet om te gaan,
Ik ben te vaak in Afrika geweest en ben daar immuun voor geworden.
Maar als wij zo slecht zijn, waarom hadden we dan altijd Afrikaanse verstekelingen aan boord en willen er massa’s mensen uit de sub Sahara landen hier naartoe emigreren, dat begrijp ik dan nooit.
@desjonnies: nou Sjon, stel @599gto nou niet van die moeilijke vragen waar hij geen (in zijn voordeel, voor de hand liggende) antwoorden op kan geven! Die knul heeft het al zwaar genoeg.
@desjonnies: Dat ligt aan jou niet aan Afrika of de werkelijkheid maar zullen we het over de omgekeerde stroom hebben en de aantrekkingskracht van de Afrikaanse rijkdommen op bepaalde lieden…:)
@hanse1one: Bol het toch eens af met je dit zijn geen Belgen geneuzel.. Wat zijn belgen dan? Samenraapsel van Nederlanders, Fransen en Duitsers.
Deze mensen zijn allemaal geboren in België dus evenveel belg als die mannen & vrouwen die voldoen aan jouw ideaalbeeld van een belg.
@misterdrogba: Het zijn in principe Hollanders die tegen onderdrukking waren en geen belasting wilde betalen voor een koningshuis en wat doen ze nu ?!! …..Juist ze betalen nu belasting aan een koningshuis met een lid die ruim 21 miljoen doden op zijn naam heeft staan en weet ik hoeveel gewonden door lijfstraffen als handen afhakken .
@599gto: Máxima, Argentinië, de junta…. Nog vragen?
@misterdrogba: Lol !!!! Nederlanders bestaan zelf niet, luister maar naar jullie volkslied….
@hanse1one: Die conclusie zou je kunnen maken als je zegt dat Belgen ook eens Hollanders waren geweest :) Het Belgische nationale elftal is een goede afspiegeling van de Belg :)
Evenals het Nederlands elftal..
@misterdrogba: dit gedeelte van Antwerpen mogen ze voor mijn part eens grondig opkuisen met de groffe borstel.

Leefloners en profiteurs in gigantische aantallen zijn het. 4 weken interim gaan doen om vervolgens volle uitkering te krijgen. Niet hun schuld, het systeem is er, maar de schuld van 40j sossen aan de macht. Het grote opkuiswerk is nog maar net begonnen.

Ik heb allochtoonse vrienden, collega’s, zij werken en studeren hard om ergens te geraken, niets anders dan lof over. Maar dit gespuis dat denkt dat ze heersen over hun eigen gemeente mogen ze stante pede terugsturen naar land van oorsprong!
@dromedaris: Wat een scherpe analyse (sarcasme) maar je spreekt jezelf wel tegen zijn het nou uitkering trekkers of harde werkers ?
@599gto: combi van beiden harde uitkeringtrekkers veelal.
@hanse1one: Ik denk wel dat het Belgen zijn, alleen liggen hun roots elders en komt dat zo af en toe bovendrijven.
Trouwens doen ze ginder ook.
It”s all in there genes.
Volgende keer allemaal oppakken.
@panlat: Is ook geprobeerd een is opgepakt de rest zal wel een prent hebben gehad (terecht)
@599gto: auto’s ook afpakken en rijbewijzen inleveren en de bak in ipv een boete.. pfoe pfoe
@panlat: Van mij mogen ze maar men is meer bezig met andere wetten en boetes
Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die geen tijd hiervoor hebben en zich niet laten stilzetten door een dergelijke egocentrisch groepje mensen. Ben benieuwd naar zo’n filmje! Leuke interland!
Wat een bizar gedrag. Lastig doen om je minderwaardigheidscomplex even te vergeten?
Zij dit echte Belgen of mensen die graag ook een tüüter op de Benz willen hebben?
@rufctr01: ‘Belgen’
Man man man wat walg ik van dit paupervolk. Rijbewijs afnemen voor 5 jaar en een jaar de bak ik gewoon eens voorbeelden gaan stellen.
@panam1: Kijk eens op zolder misschien als je ”geluk” hebt ligt er een houten kist met een zwarte uniform …
@599gto: ja hoor, geen probleem mee om de trekker over te halen, begrijp uit t bericht dat er ook nog wat gezochte criminelen bij waren, en van die draaideur typetjes moeten we als maatschappij gewoon eens afscheid gaan nemen, zoals we ook van Michael P hadden moeten doen in 2010
@panam1: wow stoer! Zet anders van eerste keer voor een vuurpeleton. Wat een achterlijke comment.
@misterdrogba: zet ze*
@misterdrogba: Handen afhakken net als in Congo dat zal ze leren !!! (sarcasme)
@599gto: jammer van dat sarcasme erachter
@lekkaah: Net Sharia he ? (sarcasme)
@misterdrogba: ik pis op dit soort volk en beschouw ze inderdaad als minderwaardig, heeft niets met de kleur/religie/land van herkomst.in dit geval is hett wederom een mooi voorbeeld van een compleet onaangepast en niet geïntegreerd gedrag, waar ik en met mij vele anderen niet van gediend zijn. En aangezien ze zich voortplanten als konijnen moeten we maar accepteren dat dit soort taferelen ‘gewoon’ worden? Niet in mijn boekje, maar daarom heb ik t islamitische Nederland/België al 4 jaar geleden verlaten en kijk ik rustig van een afstandje toe hoe t verder de put in gaat
@panam1: nou jij mist Nederland/België niet. Wij als maatschappij missen jou duidelijk ook niet, opgeruimd staat netjes toch.
@panam1: 3% van de mensen zijn van islamitische origine waarvan de meeste niet eens praktiserend zijn en jij noemt België en Nederland islamitisch. hahahaha
Wat een haat en afgunst.

Stiekem vinden we het doen van een mooie burn-out allemaal wel gaaf toch?
@fiestacruizer: ja tuurlijk.
Zolang mensen die het niks boeit er geen last van hebben natuurlijk!
Deze paupers zijn gewoon schijtirritant!
@fiestacruizer: Als je ziet hoe ze het overige verkeer er mee plat leggen, nee dankje.

Het hangt af van de situatie, dit vind ik overdreven om aandacht vragen en heeeel erg hinderlijk. Snap ook niet dat mensen niet gewoon doorrijden, laat ze maar tegen je aanrijden.
@fiestacruizer: Ja, maar dan wel met je eigen auto en niet midden op een druk kruispunt. Welke (hopelijk) eenzame hersencel in jouw brein vindt dit een goed of tof idee?
@kromatic: U heeft gelijk, de locatie en het moment zijn wat ongelukkig gekozen.
Zou dit het resultaat zijn als je generatie op generatie trouwt met mensen uit je eigen familie?
@pindakoning: klopt. Dit gebeurt ook heel vaak in de Zeeuwse dorpjes waar de kerk nog de baas is
@fouadski: Maak er gewoon de bible-belt van :)
Lekker snugger om dat zo uit te lokken als je zonder rijbewijs rijdt
Patsers met huurwagens zijn baas in de stad Antwerpen van Keizer Bart De Wever…
Ik kan hier echt vreselijk kwaad om worden. Die lui hebben allemaal lak aan regels, en wij staan er altijd maar naar te kijken. Rot op en ga dit lekker in Istanbul doen.
@lalancia: Alle marokkanen terug naar Istanbul!
@misterdrogba: je weet dat die gast extreemlinks is? hij is te zien bij vrijwel elke antifa demonstratie (met hoodie op uiteraard). Wel creatief geweest trouwens!
@lekkaah: ik demonstreer me helemaal suf daar!
@misterdrogba: ja en alle Turken terug naar Casablanca!
Valt me op dat er voornamelijk 2 reageren op de “haat” reacties.
@bmwfreak038: Ah een speurneus met talent zonde om het niet te gebruiken aub.
https://www.kombijdepolitie.nl/WerkenBijDeRecherche
@599gto: misschien wel, bedankt voor de tip. Dan kan er wat aan jullie soort gebeuren tenminste dat neem ik aan aangezien je je aangesproken voelt. For the record; het was niet echt moeilijk speuren het viel nogal op😉
@bmwfreak038: wat voor soort ? jullie ? nee ongeschikt voor politie jij bent rijp voor wat geestelijke zorg .
@599gto: waarom voel je je aangesproken dan?
@bmwfreak038: Mag ik een mening hebben ? dat komt niet eens in je op he :) hahahaha
@599gto: als je mening is dat dit tuig zich fatsoenlijk gedraagt niet nee.
@bmwfreak038: waar lees je dat? je hebt nogal een levendige fantasie en een rare kijk op feiten.
@599gto: je reageert wel heel vaak naast de werkelijke vraag…
Misschien moet er andere manier van bestraffen komen. In plaats van boetes, een onmiddellijk rijverbod waarbij de auto aan de ketting gaat voor dezelfde tijd. De huurders van de luxe wagen hebben dan de pech dat zij daarvoor mogen bijbetalen.
@alfapeter: Dat klinkt leuk en aardig, maar daarmee werk je discriminatie en racisme in de hand. Zoals in de diverse reacties hierboven wordt geschreven, denken de meesten direct aan Turken of mensen met een Turkse afkomst bij dit soort acties. Het gevolg is dat verhuurbedrijven gaan selecteren op huidskleur of afkomst. U bent blank? “Hier is de sleutel, veel plezier en tot ziens”. U heeft een kleurtje wat wel eens zou kunnen duiden op Turkse afkomst? “Sorry, alle auto’s zijn volgeboekt.” Die kant moeten we toch ook niet op willen gaan?
@edge: Waarom denk je dat de auto’s gehuurd zijn ?
@alfapeter: Dat vind ik oprecht een goed idee. Met van die artikel 5 overtredingen (in NL) dat je de auto in beslag kan nemen waarmee het delict is begaan. Als het een huurauto is moet de huurder maar voor de misgelopen omzet opdraaien.
De integratiecursus succesvol afgerond zo te zien
@lekkaah: moeten ze dan een soort VOC mentaliteit hebben en een studenten vereniging met een naam in het Latijn ?
@599gto: er bestaat ook nog zoiets als jezelf weten te gedragen. Hoef je helemaal niet zo zwaar op te reageren
@599gto: trol
Wat een ontzettend kansloze bedoeling. Iedereen die dit soort gedrag in het verkeer vertoont, en al helemaal in een drukke binnenstad, mag wat mij betreft een rijontzegging en een aantal maanden celstraf krijgen. Als je stoer wil doen, ga dan naar een verlaten parkeerplaats of iets dergelijks…
Dit zijn geen Belgen, dit is import van het slechtste soort.
Ten eerste voor de racisten hier het zijn geen Turken maar marokkanen ,dit gebeurd op de turnhoutsebaan te borgerhout waar 7 van de 10 mensen van allochtone origine zijn,ik keur dit gedrag zeker niet ,maar er zit altijd en inbeciel in de trouwstoet die stoer wilt doen. En daarna achtervolgen de jonge gasten hem die net hun rijbewijs gehaald hebben. Die even met hun cliotje de ken block willen uithalen.
@mk7r: je keurt het niet goed maar je praat het goed?
@bmwfreak038: wat wil je hiermee zeggen ?
Best bizar, er is een asociale traditie van de buitenlander en er worden de meest afschuwelijke dingen toegewenst. Hoe zit dat met de motorclubs en hun stoeten van meters lang? Of de car meetings waar ieder ook even een burn-out en donuts maakt op de openbare weg ? Is dat geen hinder? Moeten de handen dan ook afgehakt worden? Ook rijbewijzen afpakken voor 5 jaar? Of terug sturen naar dorp van herkomst?
@rs18011: precies dit moet verboden worden net als motorclubs😂
@rs18011: we kunnen ook gewoon alle asocialen over een kam scheren. Welke kleur, geur, afkomst, club of straat ze ook vandaan komen, je hebt je maar normaal te gedragen.
Rijbewijs, auto’s en testikels afpakken. Zal ze leren!
Let’s embrace diversity! Politie is fascist, rascist!!!!!
Untermensche. Niet meer en niet minder. Heeft niks met racisme te maken. Er is een groep mensen waarvoor dit geldt zoals in dit filmpje te zien is. Helaas plant dit ook nog eens op een jongere leeftijd in veelvoud voort.
Kalm blijven, de politie is ervoor om de orde te handhaven.
Een goede vriend van mij is een Marokaan, en zeer houdend aan de wet en orde.
Even vragen hoe gulen over dit gedrag denkt…
En dan achteraf zeggen dat wij discrimineren!!! K*t volk doe dat lekker in Turkije. Verschrikkelijk. Wdg ermee
Tis allemaal de schuld van Trump ..
Ik wil gewoon toeteren! Is grote blij.

https://youtu.be/fucMkeeAvtE
Niet alleen in België is dit een groot probleem (zoals in de tekst nadrukkelijk staat), ook hier in Nederland komt het heel vaak voor. Ik zie hier in Zaandam geregeld zo’n stoet voorbij komen, waarbij ik ook gezien heb dat ze gingen spookrijden, over het gras en fietspad scheuren en onnodig op lopen te trekken en bijna ongelukken veroorzaken. En laatst dat filmpje (op de Ring van Amsterdam geloof ik?), over de vluchtstrook etc.
Geef deze kansloze gasten minimaal vijf jaar gevangenisstraf met zulk idioot rijgedrag. En rijbewijs voorgoed afnemen natuurlijk. Kijken of ze dan nog zo stoer zijn als ze op de fiets moeten.
Helaas is de politie nooit ergens te bekennen als er weer eens een Turkse bruiloft is hier..
“Menig Belg”? Omdat ze in het bezit zijn een Belgische identiteitskaart, maakt het hen nog geen Belg.
Hou toch op met dat PC gedoe!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).