Uitvaartbranche getroffen door crisis?

Auteur: , 30 Reacties

De Suzuki Alto is een ware automobile universalis die haast overal voor kan worden ingezet. Ramkraken, de eerste roadtrip met je vrienden, scootertransporten, of zoals in dit geval; de meer treurige dingen des levens.

Suzuki Alto Hearse Edition

Met de juiste instelling en een paar kabels is een vijfdeurs Alto zelfs inzetbaar als lijkwagen. Of eigenlijk: inzetbaar voor het het transporteren van grafkisten. Want we gaan er voor het gemak even vanuit dat deze laatste rustplaats nog niet gevuld was op het moment van spotten.

De pragmatisch ingestelde mens zal hier niet van opkijken. Immers, if it looks stupid, but it works, it ain’t stupid. Daarom gooien we er een lezersvraag tegenaan: wat is het meest bizarre dat jij wel eens per auto hebt getransporteerd?

Foto via Autojunk.nl.30 reacties

Die heeft gewoon een vooruitziende blik, meestal zijn het niet de jongst die in zo’n Alto rijden. Dan kan je je laatste jas meer beter bij je hebben….
@jrk68: maar wel iemand die nog nooit gehoord heeft dat Alto’s rijdende doodskisten zijn en zich dus eigenlijk de moeite had kunnen besparen.
7 bloedmooie, licht aangeschoten twintigjarige meiden achterin je Mazda 3, nog schaars gekleed ook! Vond ik natuurlijk een regelrechte ramp..
@audifiel: Pics or it didn’t happen!
@audifiel toen je je dochter ging ophalen van het uitgaan zeker ouwe snoepert
@rob5nismo: gelukkig ben ik zelf ook twintig..;)
@audifiel: dan kan je nog steeds een dochter hebben….
Complete verhuizing met een ford fiesta uit ’92. Bed en kasten op het dak. We hebben wel een paar ritjes gemaakt.
Doet me denken aan het oude grapje: Suzuki: Sjees U Zelf Uw Kist In..
laatst nog met een oude Fiat Panda een tweezitsbank vervoerd..gewoon hop op het dak, spanbandjes eromheen en gaan..

Wel veel bekijks uiteraard!
Een houten schutting (ca. 26) gemaakt uit losse planken. Dit ging volledig in één vracht in een Suzuki (apeldoorn) Swift.

Resultaat:
Vering volledig op z’n einde, en de planken staken zo’n 4meter achter uit de auto.
En lol dat we hadden, prachtig!
@jack_abarth:

Oké, 4 meter is wat overdreven, maar 3 meter toch zeker wel.
Ter verduidelijking:

https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/600644_226445240809452_947460737_n.jpg
@jack_abarth: grappige foto.
@jack_abarth: lol.. gierende banden bij het optrekken
@baasbas:

Inderdaad.
Een bocht uit accelereren ging eigenlijk ook niet van harte:D
6 biertafels + de 12 banken die er bij horen in mijn Twingo…
Radioactieve bronnen!
Te erg voor woorden
5 Vaten De Koninck (van 30 liter) + mobiele tap in een Peugeot 205. 1 vat op passagierstoel vooraan, 1 vat in de voetruimte vooraan, de overige 3 en de tap met CO2-fles achterin. Achtervering heeft zwaar afgezien :)
Laatst de oude fietsen van.mijn zoon verkocht 6 stuks in een opel astra sedan. En zelf eens 7 man in mijn(ex) 335i coupe (4zits) eeuwig zonde maar wou mijn vrienden en hun meisjes niet in de regen laten staan.
@EB: is er iets mis gegaan? dat je bent overgestapt van een 335i naar een astra
@melkkoe: een enorme overschot aan kinderfietsen helpt niet ;) Het verhaal van EB is zo vreemd dat het wel waar moet zijn.
@melkkoe: hahahahah nee de fietsen kwamen ze ophalen. En het zijn geen kinderfietsen. Mijn leeftijd klopt niet hier op. 335i ingeruild voor een 530D
Mn ex-schoonmoeder
Ik vond 9 personen in een Aygo best druk
Steigerplanken vanuit koffer van mijn eend door het dak naar voren en daaroverheen de schragen geschoven die voor de voorruit bungelden.
Een pump met electromotor van plus minus 150 kilo achter in een Dyane pickup, voorwielen raakte nauwelijks de grond nog aan….
Gekker dan 8 personen in een taxi die nota bene Toyota Limo heet werd het niet. En een Toyota Limo (plaatje hier: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d0/Taksi_blue_bird.jpg) is eigenlijk een lagere taxi uitvoering van de Toyota Vios (Yaris Sedan in ZO-Azie)
Niets beter dan een Alto. Dat ding kan alles.

Echt, je bent geen echte autoliefhebber als je nooit in je leven een Alto hebt gehad…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).