Unieke Mercedes Maybach/AMG combo te koop in NL

Auteur: , 27 Reacties

Waan je een president met deze "combo-deal".

Mercedes AMG Maybach combo

Het is een heel bekend trucje: een voordeelprijs voor meerdere producten tegelijk. Supermarkten bijvoorbeeld, die een pak wasmiddel van €6,50 aanprijzen met een “€10 voor 2 pakken-deal”. Op die manier geef je meer geld uit, maar bespaar je relatief gezien. En je bent sneller geneigd om meer te kopen. “Want het is zo lekker goedkoop”.

Dit gebeurt echter weinig met auto’s. En dat is op zich logisch: de gemiddelde burger koopt niet vaak meerdere auto’s tegelijk. Daar zijn ze gewoon te duur voor. Bovendien, wie koopt er vandaag de dag nog nieuwe auto’s?

Toch biedt Carlink een dergelijke deal. En wat voor een! Stel je voor dat je zo baller bent dat je jezelf een Maybach S600 Pullman kunt veroorloven, dan kon je al een tijdje bij Carlink terecht, mits je portemonnee goed gevuld is. Voor de echte gangsters, of zoals Carlink ze subtiel noemt, presidenten, krijg je daarom een lekkere voordeelknaller. Koop nu de “President Package” en je bent voor slechts €880k de eigenaar van drie(!) dikke Mercedessen! De eerdergenoemde Pullman, en voor je matties bodyguards een AMG GLE 43 Coupé en een AMG GLE 63 S. Omgerekend zou deze combo bijna een miljoen moeten kosten als je de drie auto’s los koopt, in dat opzicht bespaar je toch flink wat geld.

Mercedes AMG Maybach combo

Carlink lijkt zelf vooral “the President” te benaderen, echter is het voor The Donald bepaald geen upgrade. De Audi van onze eigen Willem-Alexander heeft ondertussen al een gezond aantal jaren achter de kiezen, misschien dat het voor hem interessant is?27 reacties

Geen minuut online en thehomelessguy (aka eigenaar Carlink) post dit artikel al op z’n instagram. Mooie advertorial! Ach boeie, dikke combo jonguh!
@dromedaris: Dus dat @thehomelessguy dit op zijn Instagramverhaal plaatst, maakt dat jij dit artikel als advertorial herkent? :)

(Overigens had CarLink het vanmiddag al gepost, zie verwijzing in het artikel).
Als ik de baas van Carlink zou zijn zou ik wat advertentie ruimte opkopen bij https://www.autoscout24.ru/
Meneer van den Berg is gewoon een held!

Als je deze hoeveelheden exclusieve auto’s per jaar kunt verhandelen vanuit Nederland ben je echt wel een knappe zakenman.

Leuke marketing sinds kort met de RS6 actie en nu deze…
@imarinos: petje af hoor voor Jeroen, moet ook flink wat werkkapitaal hebben om dit zo op grote schaal in te kunnen kopen én weten in te schatten dat je de boel kwijt raakt voor een goede prijs.
@olivier420: nou hè? Die Roenie, wat een topper!
via Android app
Ben ik nou gek of is het een Combi-deal in plaats van Combo? Nergens een Opel te bekennen namelijk..
@autodrop: ‘Combonatie klinkt inderdaad een beetje raar
via Android app
@joostie: haha precies!
@autodrop: drie Mercedessen van het formaat bestelbus en meneer wil ook nog een Opel Combo? Nou goed dan, als je vandaag beslist krijg je er ook een Opel Combo bij.
via Android app
@mashell: liever een Opel Combo dan een GLC.
Zelf achter in de Maybach en de beveiliging in de AMG’s, maar ik rijd er liever zelf mee.
Zou wat zijn als wimlex in deze shit aan komt rijden…
In 2008 kon je bij Hans Mafait een nieuwe Renault Espace kopen… met een gratis nieuwe Twingo! Zowaar is het hen gelukt om die pluk Espaces uit te verkopen. Destijds best een ludieke actie!
Nog bonter maakte Jan Riedstra het in de jaren ‘80 in het mooie Leeuwarden. Hij kocht een straatje ex-huurwoningen en zette er een projectontwikkelaar mee aan het werk. De verkoop vlotte niet erg, ware het niet dat Jan Riedstra ook een Honda dealerschap runde. De combo/ combideal: koop een huis en krijg er een Civic gratis bij! Als warme broodjes…
Ideaal toch? Laat je medewerkers de andere weggebruikers naar de rechterbaan drukken met de GLE63 en GLE43, en zelf zoef je er heel comfortable achteraan in de Pullman
Presidenten hebben meer subtiliteit. Dit is perfect voor dictators.
@mistermini: de dictator is inmiddels een uitstervend ras ;-)
via Android app
@maarten020: stort nu 5 euro op giro555 en help WNF deze bedreigde diersoort te beschermen. Bij voorkeur allen opsluiten in een reservaat.
@maarten020: zijn er nog zat hoor
@mistermini: eentje voor bij mij opt werk dan. Past mooi langs de andere amg’s -_-‘
Carlink hier,premium daar, slechte radio op BNR zus en marktplaats/autotrack/dooiemensenreclame zo.
Het gaat lekker met Autoblog.
Kennelijk is dit zooitje importauto’s met duistere geschiedenis niet te verkopen door Carlink en gooien ze er nu, omdat ze ten einde raad zijn, een actie tegenaan!
@quinn: wat is het verschil tussen jou en een Pullman? Een Pullman gaat niet zo kort door de bocht ;)
Dit is wel wat voor onze vrolijke vriend KJU uit de democratische volksrepubliek Korea!
@broekhoest:
Daar komen ze vandaan..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).