Vader Paul Walker klaagt Porsche aan voor dood zoon

Auteur: , 51 Reacties

Het houdt niet op, niet vanzelf.

Echt waar joh?

Na de weduwe van Roger Rodas en dochter Meadow Walker, heeft nu ook de vader van Paul Walker een rechtszaak aangespannen tegen Porsche.

De reden laat zich raden: meneer is van mening dat de Carrera GT onveilig was. Dit omdat er geen stabiliteitscontrole aanwezig was, er geen extra versterking in de deuren was aangebracht en omdat de brandstofleidingen en -tank beter beveiligd hadden kunnen worden zodat er minder snel brand uit was gebroken. Dat Roger Rodas op het moment van de crash ruim twee, bijna drie keer de toegestane snelheid reed die binnen de bebouwde kom is toegestaan, dat laat de vader van Walker voor het gemak maar even buiten beschouwing.

De reactie van Porsche zal niet anders zijn dan die aan Meadow Walker: we vinden het heel vervelend maar Paul kende de risico’s en had bovendien zijn auto niet goed onderhouden en aangepast. Overigens pakt de vader van Walker écht alles wat hij pakken kan, want hij had de familie Rodas ook al aangeklaagd voor 1,8 miljoen dollar.

Ondertussen kunnen we ons voorstellen dat het graf van Paul Walker bijzonder onstabiel is geworden door al het omdraaien. We kunnen ons namelijk veel voorstellen, maar niet dat hij zou willen dat zijn nabestaanden keer op keer zouden proberen van zijn dood te profiteren.51 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Belachelijk
Ik denk dat ik GM ga aanklagen omdat de zus van een vriend van mij haar vriendje zijn achterneef zij zwager ooit tegen mijn auto is aangereden. En dan eis ik 500 miljoen dollar
@soulmaster: Niet grappig
@kiasoul98: maar wel mogelijk ;-)
@kiasoul98: Beetje afgezaagd maar dit is precies wat je hierboven zit. De Porsche is veilig genoeg, maar niet als je veel te hard rijdt in een kleine straat.
@kiasoul98: 68 mensen vinden nochtans van wél.
@soulmaster: niet geschoten is altijd mis! Zal die vader ook wel denken, diep triest..
Sneu.
Wat een afschuwelijke familie. ik vind het een grote schande. Hoe zielig kan je doen. Alsof Paul zo was…. (zo leek hij in ieder geval niet)
@dutchdriftking:
Ah, wat mensen soms doen voor geld…
Je zou er soms van verschieten..
Wacht maar eens tot er een erfenis ofzo geregeld moet worden.. dan leer je sommige mensen kennen… Zo was er iemand in de straat die nooit bezoek kreeg van zijn familie, de dag nadat ie dood was stonden er 5 wagens om zijn hele huis leeg te halen en om dus geld te kunnen incasseren.
Ook gemerkt in de familie van men pa hoe sommigen reageerden bij de verdeling van de erfenis en de inboedel van het ouderlijk huis..
Spijtige zaak natuurlijk.
Ook hier in dit geval.
via Android app
Carrera GT staat niet bekend om z’n makkelijk rijgedrag, dus daarin heeft ie wel een punt (heeeeel objectief gezien). Een supercar zou met bepaalde snelheden/bochten beter moeten plakken dan een doorsnee VW. Dus je zou wel kunnen stellen dat het best een onveilige auto is. MAAR de familie aanklagen voor wat hun zoon heeft gedaan (vast ook met een lachende Paul naast ‘m) slaat echt nergens op.
@stfu:
Paul had ‘m ook niet kunnen kopen. Hij had ook zelf kunnen rijden.
@Original_Arnoud: Of hem fatsoenlijk hebben onderhouden..
@p0wn3d: of niet het limit van deze auto uitproberen op een openbare weg…
Paul draait zich om in zijn graf..
@bmwalpina: dat wilde ik net gaan zeggen. Wat een uitzuigers die familie van hem.
Only in the USA. Maarja! Als je al tonnen of miljoenen kunt claimen voor te hete koffie bij de Mac, zou je dan niet?
@9000cse:

Dat was ook helemaal terecht!!
En staat helemaal los van dit geval.
@Hubert: En is ook gewoon leuk, want ja.. Fuck the Mc :P
@Hubert:
Betwist ik ergens dat het terecht was of niet? Je comment klinkt, alsof je mij iets te verwijten hebt. Die mevrouw heeft uiteindelijk geschikt op 500.000,- US$. Iemand die in geldnood zit zou een dergelijke claimcultuur best wel eens op ideeën kunnen brengen. Wat ik wil aangeven is alleen maar, dat een dergelijke claimcultuur leidt tot buitensporigheid.
Het is mijn overtuiging -en ik wil benadrukken “MIJN” overtuiging- dat Amerikanen wat dit betreft over lijken gaan, zoals nu voor “MIJN” gevoel blijkt uit het “geval” Paul Walker. Ik vind het om te k*tsen!
‘Een dag niet geprofiteerd van de tragische dood van een beroemdheid, een dag niet geleefd’

Het lijkt wel of de hele familie Walker zo denkt…
Ik snap dat het zwaar is om iemand zo te verliezen maar ik denk dat het zou helpen met verwerken als je niet de hele tijd Porsche aan zou klagen… Beide partijen kunnen hun tijd beter besteden lijkt me.
Ik word zo doodziek van dit soort sneue inhalige k#tmensen
Leuke familie, benieuwd hoe het er daar aan toegaat tijdens het kerstdiner. Oma, de kalkoen was te heet, I’m suing your wrinkly ass!
@jerommeke: Je kent dat verhaal toch wel van een paar weken terug? Waarin een tante haar neefje aanklaagde omdat hij haar zeer had gedaan (ik weet de specificaties niet meer) nadat hij haar te hard had geknuffeld…. #OnlyInMerica
Geld is hem meer waard dan z’n eigen zoon… Geef dit aub geen aandacht..
@henkhupelschoten: zijn zoon was zijn bron van inkomsten, die is hem ontnomen. Ergens is het logisch dat er een zondebok gezocht wordt.
Ik denk dat ik Volvo ga aanklagen voor 2 miljoen. Ik ging met een Volvo V40 naar de voetbal, en in de wedstrijd raakte ik geblesseerd. Doordat mijn Volvo geen stoelverwarming had waren mijn spieren tijdens de wedstrijd niet soepel genoeg met als gevolg dat ik komende wedstrijd moet missen…
@hight96: Als je wel stoelverwarming in je V40 had, zou je Volvo ook aan kunnen klagen. De kwaliteit van het zaad gaat daardoor namelijk achteruit. En zo kunnen we nog wel even doorgaan ;)
@hight96: shit, geen stoelverwarming? Ik zou de snelle kogel kiezen in jouw geval
@poeperman: kan zijn vrouw/vriendin gelijk heel veel geld opeisen bij volvo, omdat hij zichzelf heeft vermoord, omdat er geen stoelverwarming in zijn auto zit.
@ater: En zo wordt mijn familie heel rijk
@hight96: Die rechtzaak ga je verliezen, want stoelverwarming is volgens mij gewoon een beschikbare optie op de V40 ….

Wel zou je je baas kunnen aanklagen dat ie niet genoeg betaalt of een te laag lease-budget heeft waardoor je die stoelverwarming optie niet kon nemen en dus gezond zaad hebt en daardoor 3 kinderen; of je ff 18 jaar lang 3x een ton compensatie kunt ontvangen ;)
@dawwg: Dat kan best kloppen, maar je zou ook kunnen zeggen dat Volvo gewoon inhalig is en dat het nooit een optie had mogen zijn, maar juist standaard inbegrepen
Verschrikkelijk dit.
Ze moeten een boetesysteem oid invoeren bij het indienen van onzinclaims. Dan denken de aanklagers misschien een keer na. Misschien is dat er wel maar het lijkt nu meer op ‘nooit geschoten is altijd mis’.
@beetec: zo’n boete systeem is er. Wie verliest betaalt de kosten van de rechtsgang voor zowel zichzelf als de tegenpartij.
@beetec: als t mislukt, moeten de aanklagers toch gewoon de kosten betalen?

Waarschijnlijk heeft die pa een ‘No cure no pay’ advocaat. Het is dus het advocatenkantoor dat het risico neemt.

Uiteindelijk zullen deze advocaten wel hopen op een settlement; maar ik gok en hoop dat Porsche het lekker tot een rechtzaak laat komen.
@gregorius: + een boete zou op z’n plaats zijn.
@beetec: “Waste of courts time – surcharge”
Regel 1: Amerikanen kennen ook echt geen gêne zeg..
Mijn god zeg. Elke keer als je denkt dat de bodem wel bereikt is, verzinnen ze weer iets nieuws..
Rechtszaakje lijkt me gedoemd om te mislukken aangezien die wagen harder reed dan de toegestane snelheid. Dan houdt iedere discussie op dunkt me.
Belachelijk zeg. Maar blijkbaar is dit heel normaal in Amerika. Of zijn wij Nederlanders nou zo raar?
Ligt het aan mij of was de gezicht van Paul zo krom. Misschien is dat de oorzaak
Geef het op. Het komt door de rijder en zijn slechte omgang met zo’n beest als een carrera gt
Als nog iemand gaat klagen licht hij weer goed om..
@gtr34: pfff.. Ligt* natuurlijk
Ik had op een andere website gelezen dat er nog originele banden onder zaten, van circa 9 – 10 jaar oud, dus wellicht wat achterstallig onderhoud, fabrikanten schrijven voor om banden na 6 – 10 jaar oud te vervangen, zelfs als profiel ok is.
Hebben ze daar in die familie nou allemaal een chronisch geldgebrek of zit er bij allemaal een steekje los
Inzien dat zoonlief een fout heeft gemaakt. Of je in een porche rijdt of trabant trap je het gas in speel je met de dood.
Ik denk dat Paul walker zich omdraait in zijn graf door het gedrag van zijn familie.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).