Vakantieauto van het Jaar: Familie (deel 2)

Auteur: , 4 Reacties

Wie o wie is de winnaar geworden in deze categorie?

Vakantieauto van het Jaar: Familie (deel 2)

In deel 1 van onze Vakantieauto van het Jaar-verkiezing in de categorie Familie stelden we ŠKODA Scala en SEAT Tarraco aan de kaak. In dit tweede deel gaan we aan de slag met de andere twee finalisten, de Land Rover Range Rover Evoque en de BMW 3 Serie.

Waar de ŠKODA Scala en SEAT Tarraco gericht zijn op gebruiksgemak en praktische inzetbaarheid, kun je de Evoque en de 3 Serie meer schalen in een premium richting. Ondanks zijn bekende voorkomen is dit de tweede generatie Evoque. De nieuwe 3 Serie heeft inmiddels geen uitleg meer nodig. Omdat de Touring-variant pas in het najaar op de markt komt hebben we de sedan genomen in deze vergelijking.

Net als in deel 1, worden in deel 2 de Range Rover en BMW onderworpen aan diverse challenges. Hoe zit het met de bagageruimte van deze twee auto’s en hoe scoren ze in de tolpoort-challenge? Vervolgens nemen Wouter en Casper de vier auto’s mee in het eindoordeel. Wie is de winnaar van de Autoblog Vakantieauto van het Jaar 2019 in de categorie Familie? Bekijk de ontknoping in deel 2!4 reacties

Serieus?? Een Evoque vergelijken met een 3serie??! Waarom?! Als er ooit een persoon een verkeerd natte droom heeft gehad, dan is dat wel de designer van de Evoque geweest…
@tanzanitef30n:

De enige twee sponsoren die wel willen betalen aan dit typisch NL onafhankelijk “onderzoek” ..
@lincoln: Het ligt er wel heel dik bovenop deze keer.
Wat bizar dat ze bij de BMW in 2 seconden klaar zijn, terwijl het bij de Evoque echt een hele klus is en er zelfs aanpassingen moeten worden aangebracht om het passend te krijgen.

Zo’n sedan lijkt immens veel onpraktischer maar dat valt dus echt mee. Of de compacte SUV/Evoque valt erg tegen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).