Velgenmaker noemt enorm lelijke M2 “Breitbau”

Auteur: , 14 Reacties

Widebody, iemand?

M2 Header

De BMW M2 (rijtest) is het goedkoopste M-product dat momenteel verkrijgbaar is. BMW M houden we van, goedkoop houden we ook van, dus een win-win situatie voor liefhebbers. Het recept is ook voordelig voor menig tuner, zo blijkt. Z-Performance geeft ons een versie van de M2 en houdt het weer eens lekker subtiel.

M2 Mint

De Duitse tuner weet ons te melden dat ze vooral hun velgen willen showen op deze Breitbau-M2. Vervolgens spuiten ze de auto een potsierlijke mintgroene kleur, waardoor de aandacht eigenlijk niet wordt getrokken naar het velgspul. Het maakt het geheel nogal afzichtelijk, als je het mij vraagt.

Dan de widebody zelf: de stickers en de stance van de wagen lijken inspiratie op te doen van Liberty Walk. Die hebben zich nog niet gewaagd aan de kleinste M, wel zijn grote broer. Eerlijk, Liberty Walk is op het randje van opzichtige tuning, maar komt er mee weg. Fake Liberty Walk spul maken gaat dan weer een beetje over dat randje, in mijn optiek.

M2 Mint

Er valt dan ook vanuit deze hoek weinig positiefs te melden over deze M2. Het idee is leuk, de uitvoering wat minder. Mocht Z-Performance nog andere kleuren aanbieden, dan zou het misschien nog wat kunnen worden. Voor nu is de auto het toonbeeld van “over smaak valt niet te twisten”.14 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Meh, ik pas. Ik zou een M2 eerder langs een firma sturen die er wat functionele aanpassingen op aanbrengt, dan zo’n popnageltoko
Zoek eens op M2 Ghost. Die is echt dik uitgebouwd!
@bmw2coupeeigenaar: Kwam m toevallig vandaag voor t eerst tegen, wat een gruwelijk dik ding!
Ja heel strak gedaan. Vooral bij de tankdop.
Me gusta! Ik vind m er heerlijk dik uit zien!
Lijkt net een zelfbouw meccano auto. Wat een lelijk ding
pauper
Een M2 is van zich zelf al een sportieve auto om te zien en mooi ook. Zonde om hem zo te verbouwen. Doe mij deze maar.
https://www.autojunk.nl/2016/06/mooi-uitgevoerde-bmw-m2
Dit ziet er niet echt mooi uit.
Breitbau schijtbau.
LB Performance komt er mee weg omdat zei de eerste waren die de popnagel wielkasten introduceerden.
NIet mooi, maar wel over-the-top en een unieke stijl, dan nog gecombineerd met van die rare japanse decals, die niemand kent maakt het toch wat speciaals. En het feit dat zij ook Mclarens en Ferrari’s doen.
Maar dit gaat eigenlijk nergens over. Wat plastic vast schroeven aan een off-the-shelve bmw. En dan nog beweren dat het om de velgen gaat. Als ik velgen zou maken, dan zou ik een zwart op zwarte F430 pakken met knalblauwe velgen. Zodat je ziet waar het om gaat.

*rant over* *fluitketel druk daalt*
Iedereen zijn smaak denk ik vaak maar deze grafbak getuigd toch vooral van wansmaak..
Als Frankenstein een auto moest zijn was het deze wel!
ik vind het wel wat hebben
Treurig…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).