Verzin een Aventador-bodykit, zo doe je dat

Auteur: , 5 Reacties

Volgens mij zijn er zo onderhand meer bodykits voor de Aventador uitgetekend dan dat er Aventadors zijn, maar dat belet het relatief onbekende Misha Designs niet om ook een duit in het zakje te doen. Zij tonen hun creatie binnenkort in L.A. op de SEMA show, op een Aventador Roadster.

Wat kan je nog doen met een auto die van zichzelf al vlijmscherp getekend is? Simpel: je voegt flink wat carbon fiber, een dikkere diffuser, en natuurlijk een flinke vleugel toe. Klaar!

Naast het uiterlijk vertoon schijnt er echter ook een opwaardeerkit in de maak te zijn, maar daar horen we later meer over. Of niet, dat kan ook. Misha Designs kennen we van onder andere deze C-Klasse met sexy tatoomeisje.

Bijna tegelijkertijd bracht Novitecs Lamborghinipoot (ook al is het coming out day, we bedoelen echt ‘afdeling’. Heus.) Torado een schetsje uit van hun visie op de LP700-4 Roadster. Omdat tune ALL the Aventadors! De afbeelding vind je HIER, dat ziet er nochtans wat beheerster uit dan deze vercarboniseerde dichte Aventador.5 reacties

Die picknicktafel kan ie nog best hebben ook! Verder meh.
Ziet er toch niet slecht uit,alleen die spoiler is juist te doen
‘Verzin een Aventador-bodykit, zo doe je dat’,
op zich wel racy bodykit en gelukkig zonder extra dikke vleugel achter. Doet me denken aan de Ferrari configurator van ik meen de 599 GTO, daar kon je ook kevlar onderdelen aanvinken.
Dat maakt me gelijk heel verdrietig omdat Lamborghini ├╝berhaubt geen configurator meer online heeft :'( En daarom zijn er ook zoveel bodykids op de markt ;'(
@gallardogt:
edit: toch een vaste vleugel, zou die optie afvinken bij Misha.
ik vind hem wel geslaagd. Mooie kleur ook. Echter zou ik toch voor een ander, meer opvallend, kleurtje kiezen. Het blijft toch “grijs”.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).