Video: 2x Pagani Zonda Revolucion op het circuit

Auteur: , 12 Reacties

De allerlaatste versie van de gelauwerde Zonda wordt in deze video in tweevoud over het circuit gejast. Of dat een beetje klinkt?

Zonda Revolucion

Ja, dat klinkt goddelijk. De tot de laatste pk uitgeknepen atmosferische V12 van AMG schreeuwt het uit van de pret en laat de Zonda bovendien serieuze stappen maken. 800 pk en een drooggewicht van 1.070 kg zijn dan ook cijfers waar maar weinig auto’s aan kunnen tippen. Helaas zijn er maar vijf stuks van deze racer gebouwd, die allemaal tegen een prijs van 2,2 miljoen eurootjes (zonder belastingen) zijn verkocht.

Of de carrosserie mooier wordt van de overdaad aan DTM-achtige flapjes en spoilers is vers twee, maar voor het gemak gaan we ervan uit dat ze wel degelijk nuttig zijn. In elk geval was Marchettino wederom op het juiste moment op de juiste plaats en hij maakte de volgende video van deze heetgebakerde Italianen. Als ik Mark Zuckerberg was, zou ik die aanbetaling op de Huayra heel rap cancellen en Pagani vriendelijk doch dringend verzoeken om nog één laatste Zonda te bouwen.12 reacties

Porno!
Wat een heerlijke soundtrack zeg ❤️
Zondas worden nog voor de komende tijd door gebouwt hoor. Horatio heeft zelf nog gezegt ”as long as I keep getting customers I will keep building the Zonda”.

Dus aub eindelijk op houden met het eindeloze gezeik dat het wel of niet de laatste Zonda wordt.Wel super geil dat geluid uit een Zonda R ;)
@basjaski: dus waarom erover zeiken, gewoon lekker genieten als er weer een nieuwe uit de fabriek komt rollen. Elke extra is er een meegenomen toch?
Zuckerberg is geen liefhebber anders had hij dat wel gedaan.
@rolov: Ik gok dat Zuckerberg graag in de auto wil rijden en dan is een kenteken wel handig. En de Zonda voldoet niet aan de Amerikaanse eisen.
Zeg Horacio, bouw eens heel snel nog een stuk of 20 van die dingen, kunnen we de F1 gelijk afschaffen.
Dit klinkt bijna net zo goed als die Jaguar F1 van Klaas Zwart vorig weekend op Zandvoort.
@tupperware: Als Maldonado in de F1 mag blijven moeten er wel véél meer exemplaren gebouwd worden. Anders zitten we na een half seizoen zonder een vloot Zonda’s. En da’s best zonde. Bud’mm tsss!
Droom auto van af het begin. V12 amg 800 pk zonder turbo of batterijen rommel. Alsjeblieft mensen maak meer van zulke auto’s.
Krijg ik toch spontaan zin in een race spelletje.
Ze kunnen beter dit geluid binnenin je m5 afspelen als je optrekt.. Beide nep, maar dit is 10x beter!
@rolov Een Zonda is absoluut NIET Amerika in te krijgen, zelfs niet meer op ”show & display”. Van de 3 die er waren was er 1 een C12 monza (race auto) en 2 op dealer plates, 1 is 100% zeker het land uit.

Het is op moment onmogelijk om een Zonda legaal in Amerika te krijgen. 1 door dat er geen crash test is gedaan en dat ie geen smart airbags etc heeft (totale testen voor de Huayra alleen waren al 5m dollar+) en 2, de motor komt de EPA test niet door (maar wel vrolijk Dodge Chargers met super charged 8 Liter V8’s en geen catalysators rond rijden. LOGIC!!).

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).