Video: Aventadors zijn epische vlammenwerpers

Auteur: , 23 Reacties

Van een Aventador in Londen kijkt niemand meer op, maar deze Zonnebrilarabieren zijn toch wel het toppunt van patjepeeërgedrag.

Wacht op de vlammen

Een normaal mens zou met een supercar als de Aventador een mooie wilde slingerweg in de Provence pakken, of een schitterende (Zwitserse) bergpas, maar niet deze heren.

Zij genieten er zichbaar van om midden in de stad stationair heel repetetief met de rechtervoet op een pedaal te duwen, terwijl ze verafgood worden door een paar dozijn jongetjes met camera’s, en gelijktijdig gekielhaald in de gedachten van de mensen die ook daadwerkelijk in deze straten wonen.

Het belet ze niet om met hun Vlamborghini Revventadors een showtje weg te geven met een kakafonie aan V12-gegorgel, alles voor de aandacht. Check ook even die mooie Aston Martin DBS Volante en fluffy Ferrari 599. Vlammenactie vanaf 2:17! (mirror)

Jammer dat ze geen worstjes bij zich hadden. (mirror)23 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Gevalletje: wie heeft de grootste (motor).
Ik zie 2 Engelse kentekens? Geen Arabieren lijkt me.
@eMbe: Volgens mij was het zo dat in de Engelse zomers rijke Arabieren naar bijvoorbeeld Engeland komen om de hitte in hun land te ontvluchten. En dat laten ze klaarblijkelijk niet onopgemerkt voorbij gaan (;
@mitch306: en dan nemen ze meestal hun eigen auto’s mee, met arabische kentekens ;-).
@eMbe: Het zijn wel arabieren. Ze hebben een bedrijf waar ze supercars verhuren. PET is ook de afkorting van her bedrijf, maar ik weet niet meer wat het betekent. Iets met Platinum.
@larsyboy1997: Platinum Exclusive Travel dacht ik
Tjongejonge wat een kinderachtig gedoe zeg.
@norge:

Heb jij hier op dit blog al een artikel kunnen vinden dat wat met Arabieren gerelateerd is,dat zij hun verstand gebruiken,met een Lambo?
Ik niet,tot dusver.En idd.dit is zwaar patjakkers gedrag.
Klinkt meer alsof ie die auto aan t mishandelen is
Ik denk toch dat ik al dat volk dat er achteraan hobbelt als een 14-jarig meisje achter Justin Bieber, nog nét wat zieliger vind.

Iets anders: staat er eigenlijk iets over “vlammenwerpers” in de veiligheidseisen voor auto’s? Niet dat ik vind dat dat zou moeten, maar het is toch vreemd dat je op je Jaguar geen springende kat meer mag hebben, terwijl je rustig een vlammenwerper onder je achterbumper mag hebben hangen… :P
@eMbe
Veel Arabieren hebben tegenwoordig auto’s in Londen gestationeerd… Al Thani bijvoorbeeld heeft een stuk of 6 auto’s bij The Dorchester om de hoek in de parkeergarage staan, allemaal op Engels kenteken..
In de lift van die parkeergarage hangt een briefje met welke ‘bays’ hij gereserveerd heeft, incl kentekens..
Toch vind ik zo’n Aventador niet bijzonder indrukwekkend klinken voor een V12. De Murci klonk stukken beter.
@berlinetta: Eens, de 640/670 was pas echt een schreeuwer. De 580 ook wel, maar daar is veel minder videobewijs van.
Ferruccio Lamborghini draait zich om in zijn graf.
Lekkere herrie dit , ben meteen helemaal wakker
Bedankt machopatserige klojo’s, voor het verpesten van alle goodwill die de gemiddelde Londenaar had voor sportauto’s. Is er nog iets wat dit achterlijke volk niet verpest?

Dat dergelijke grappen nou op een auto evenement worden uitgehaald, a la, maar dat ze dit gewoon minuten lang volhouden onder de ramen van normale burgers, straalt voor mij niets anders uit dan: ” Wij hebben keihard schijt aan jullie engelsen”. Wat overigens ook zo is.
@lemans96: Dan heb jij engelsen nog niet op vakantie gezien. Die gasten kunnen er ook wat van.
-=edit: je spellingscheck is kapot=-
des te kleiner de piemel, des te groter de vlammen!?
Toch benieuwd wat de Ferrari F12 in een rev battle doet
Het zal ongetwijfeld een prachtige auto zijn, en van voor vind ik dat ook nog wel. Maar voor de rest vind ik een oude Gallardo of Murcielago echt mooier.

Kleine pikken gedrag, maar goed als die fans dat mooi vinden..
Geen arabieren, het zijn de kerels van ‘Richkidsofinstagram’
Ik kan niet kiezen zowel geel als oranje vind ik super staan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).