Video: BMW M3 en M4 driften zij aan zij tot op het canvas

Auteur: , 14 Reacties

Rusland heeft zich de afgelopen maanden alles behalve geliefd gemaakt, maar het door BMW georganiseerde M Festival ging gewoon door. En dat is maar goed ook.

BMW M Fest Drifting

BMW liet er namelijk geen gras over groeien en nam een aantal gloednieuwe M-bolides mee naar Moskou. Dat kon ook niet anders, want er stond voor de Duitsers natuurlijk wel wat op het spel na de driftvideo van onze Wouter. Daarom stuurden ze niet één, maar twee dikke bolides het driftparcours op.

Sterker nog: het waren de officiële demo-rijders van BMW die plaatsnamen achter het stuur van een M3 en een M4 voor een ouderwets potje donuts draaien. Dat ook zij wel weten hoe ze een show weg moeten geven, blijkt wel uit de beproefde combinatie van gierende banden, flinke rookpluimen en brullende motoren hieronder.



14 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Ga dan echt racen. Snap niet wat hier leuk aan is om naar te kijken of te doen
Ik vind het geluid van de nieuwe M3/4 nog steeds niet geweldig. Dan klinkt de V8 van de vorige generatie echt beter!
@sportstand: Grappig eigenlijk dat er over geluid gesproken wordt van de wagen wanneer je enkel piepende banden hoort in het filmpje :p
@sportstand: ik heb afgelopen week in zowel de nieuwe M3 als de nieuwe M4 gereden op het circuit, en kan je garanderen dat het geluid super is, beter dan van de huidige generatie V8 M’s. Bovendien zit er nog een bestuurbare klep in de uitlaat (laatste demper kan overgeslagen worden) en naar wens tot een procent of 4 extra motorgeluid over de speakers naar het interieur. Als pakket, zoals de hele auto, zeer overtuigend.
@mobieler @sportstand, hou even op met zagen en geniet er toch van want zeg nu zelf zou je nee zeggen als je je leven even zou kunnen inruilen voor dat van één van die coureurs?
@uselessblogger: Euh nee? Racen; leuk. Dragrace; fun. Rubber eraf branden en rondjes draaien; stupid
@mobieler: ik moet toegeven dat het geluid even goed is als dat van een grastrimmer maar zou je er echt nee tegen zeggen??
Ben dus niet de enige betreft geluid, mis echt de oudere generatie auto’s jaren 89/90.. het geluid, vormgeving, soort motors etc.. en als bmw liefhebber dus de e21/e30 bijv.
@addiction4cars: Ja, want vroeger was alles beter…je bent gewoon een ouwe lul geworden. Leer er mee leven dat auto’s van nu niet meer op die van 25 jaar geleden lijken.
Ben toch nog aardig aan de jonge kant, maar idd toen was alles beter
[email protected]:
Ik wil niet nog meer zeiken dan dat hierboven al is gedaan, maar als het geluid van de piepende banden het geluid van de motor overstemt hoeft het voor mij al niet meer.
Is het driften het enige waar deze auto goed voor/in is? Zelfs laatst met dat circuit filmpje.
Driften is leuk!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).