Video: crash met Ghost, M5 en S5 op de A12

Auteur: , 89 Reacties

Een supercarcombocrashspot: goed woord voor scrabble?

Ghost vs M3

Vandaag was er een supercar-meeting in de buurt van Ede. Maar wat krijg je als je tig supercars (incl enthousiaste eigenaren) bij elkaar zet? Juist, dan gaat er wel eens wat kapot. Zo ook ditmaal, waarbij het lijkt dat de Audi S5 iets te hard in de ankers ging op de oprit van de A12. Vervolgens zijn een BMW M5 en een Rolls Royce Ghost erop geklapt. Schadefoto’s van de Rolls vind je HIER, een korte video van de kijkfile DAAR!89 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Flinke schade
-edit: check-

dat woord voor Scrabble is lekker origineel. ;)
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
@ferrarif40: op het filmpje is goed te zien dat het wel een rs5 is. Velgen, badge op zijkant, spiegelkappen, bumper, grill. Alles klopt.
@thomcarspotter: Dacht het niet. De velgen zien er misschien zo uit maar die zijn er zelf onder gezet, de RS5 heeft zo’n grijze bumper geval ding, en als je de video op pauze zet bij de grille dan zie je er “S5” instaan.
Het is een S5
S5 die crasht, zie grill ;-)
Ow shit! Neee niet die!!

Dat is een S5 met een APR Supercharger erop! Wat jammer…

Hier in betere tijden:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/t1/p206x206/197660_491723857563734_22377388_n.jpg

en nog 1:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t31/467163_491723594230427_1192252546_o.jpg
@exotic: Hij was toch al 5 jaar oud. Ik dit gezelschap dus een pauper. Tijd voor een nieuwe.
Heel erg zonde! de beemer zit flink in elkaar trouwens, de schade aan de achterkant bij de rolls lijkt nog wel mee te vallen.
lijkt op een gevalletje dikke auto maar geen idee hoe er mee om te gaan.
zeer verdachte omstandigheden…..

een gevalletje, kijk wie heeft de grootste en kan daarmee het meeste…..en dan bedoel ik niet auto mee…
Wij reden een paar auto’s voor de Rolls en zagen het haast gebeuren. Die Rolls zat flink in elkaar, heel erg zonde. Voor zover ik hoorde was het de schuld van de M5 eigenaar, jammer dat daar een aantal anderen daar de dupe van werden..
Zoals de Duitsers zeggen: schade!
@audifreak:
Yep, zoals deze Duitser zegt, schade van de Rolls en de BMW….

De vage brigade had weer een goede dag gisteren, een Vanquish, een Ghost en een M5 aan stukken.
De een reed te hard en de ander was zijn braketest aan het perfectioneren…, well played dus.
Ik heb die auto’s gezien bij de CineMec in Ede en het was echt heel gaaf om te zien. Tijdens de voorpremière van Need For Speed 3D
Maar echt zonde natuurlijk! Niet zo prettig om te zien
Heel erg zonde dit!! Maar wat ik heb gehoord is dat de audi en Rolls-Royce hard moesten remmen en dat de bmw er toen achterop geknalt is, maar wie er ook ‘schuldig’ is het blijft jammer
Sukkels. Ik zou me kapot schamen om daarbij betrokken te zijn.
@jessetje: deze auto’s waren niet te zien hoor haha wel die panamera en de 6 serie convertible
Tja nu kan ik het niet laten om toch maar eens met al die VAG-haters mee te praten:

Er rijden zich twee ‘echte’ premium-auto’s stuk op de kont van een opgewaardeerde VW!
@urquattro83: Je bedoelt: ‘..twee opgewaardeerde BMWs op de kont van een opgewaardeerde VW.’
Nou ja, in ieder geval zijn er geen anderen bij betrokken en zijn het allemaal vervangbare auto’s.
@urquattro83: Ik wil nu niet moeilijk doen, maar ik denk dat de BMW op de Rolls is geknald want vanwaar komt die schade achteraan anders?
Afrojack? Met zn nieuwe ghost?…..
@massi: nee
hebbie quatro ga je nog als eerst in de ankers… m5 rules!
@rijgewoonbmw: die quattro staat gewoon fatsoenlijk stil. Die m5 zal wel weer als een petje in de bumper van die Audi hebben gezeten en flink in de toeren om toch nog maar wat geluid uit die sneue v8 te krijgen.
@quattromeister:
En die A5 met zij-wieltjes.. die heeft een … tromgeroffel … v8 dus hoezo sneu?
En over dat quatro gebeuren… Weet je wat dat weegt en weinig sportief dat rijdt? In alle oprechtheid als liefhebber, het is echt rete saai…

Zonde dat dit gebeurt… maar ja Pay to play….
@rismo: Het is lekker saai maar een heerlijke cruiser. Voor het spelen heb je andere autootjes.
@rismo: een S5 heeft een V6.
@TDI-goeroe: Jammer genoeg sinds de facelift wel, de oudere S5’jes hebben nog een V8.
@TDI-goeroe:

De oude een V8 de nieuwe zelfs een V6…mooi he dat qautroboy klaagt over een V8 van BMW….

Helemaal klaar…gaf hem nog het voordeel van de twijfel…
@rismo: Die S5 op de foto is i.i.g. 1 met een 4.2 V8.
@quattromeister:
Flapperd, wat loop je allemaal te zwetsen jonge. Dat zielig S5’je kon het gewoon niet winnen van die BMW, daarom gooide die maloot zijn grafbak er maar voor. Had ik ook gedaan ala ik zo ge-upgrade volkswagen reed. Jammer dat de BMW er de dupe van is :)
@thmsnl: jongens jullie moeten alles niet zo serieus nemen op dit tijdstip. Wel lekker happen.
@thmsnl: Ow, doe ik ook altijd als niet kan “winnen” van een andere auto. Laatst ook een sprintje tegen een veyron. Ik was aan het verliezen dus gooide ik hem er maar voor , zal hem leren… ;)
@Bartholomeo:
En daarom horen personen zoals jou niet thuis op een weg.
@thmsnl:

Do you know what sarcasm means…
@redbeams: No, unfortunately I don’t know what that mean. can you explain it?
@Bartholomeo: hahahaha +1
@thmsnl: Als “S5’jes” al zielig zijn, in combinatie met de rest van je comment, ben ik serieus benieuwd wat jij voor auto hebt.
@rikus:
Nog niet zo heel lang geleden betekende S5 dat je nog te dom was om voor kanonnenvoer te spelen. Dat predicaat wil je toch niet prominent op je auto hebben staan….
@jrk68: Betekent het nog steeds hoor…
@rikus: in ieder geval iets beters dan een S5 :)
@quattromeister: ik poep op al jullie puberale meningen, je bent pas echt een baas als je een Dacia Lodgy hebt, deze is namelijk ruimer, goedkoper, veiliger en zorgt voor een minder hoog petjes gehalte dus doet het beter bij intelligente vrouwen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over prijs per PK, want de Dacia Lodgy wint het van iedere duitse premium bak als het gaat om het aantal euro dat je per PK betaald. Zo en nu ophouden met zeuren want ik heb altijd gelijk en jullie kunnen toch geen M5 of S5 betalen. (Ik kan wel een Lodgy betalen mocht het wat waard zijn in deze discussie)
@MrSkyline: Ik kan nog wel een A5 met s badges betalen :P
@MrSkyline: +1 !!!

Mooiste over dat laatste stukje is dat men afgeeft op auto die ze nooit hebben gereden en niet kunnen betalen maar toch weten wat het beste is!

Wellicht dat er in de toekomst ook Dacia / Suzuki fanboys / haters komen?
@MrSkyline: wat een pauper reactie. Op prijs wint een casio het ook van een Rolex, een vinexhuis het van een vrijstaande Gooise villa en een Bassie en Adriaan caravan het van een luxe camper enz enz…..
@bartsmit: op prijs zou jouw reactie ook winnen van de onbetaalbare reactie van Mr. Skyline.
@moveyourmind: ik ga voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.
@MrSkyline:
Ik rijdt een Dacia Dokker, maar die moest na 2500km al een nieuwe boordcomputer hebben. Triest apparaat!
@MrSkyline: hahaha, meesterlijke reactie!
@MrSkyline: Wat een zielige reactie die alleen maar je frustraties toont. Een Dacia om de vrouwtjes in te palmen? Dream on.. Misschien had je iets harder je best moeten doen op school of op je werk, dan had jij ook een klein beetje succes kunnen hebben in je leven en ook een zo’n mooie S5 of M5 kunnen kopen, of misschien wel die Ghost! Had je iig niet als een kinderachtige boekhouder de prijs per pk hoeven uitrekenen.. wat een onvoorstelbaar triest gedoe!
@audifreak: kennelijk zijn er nog altijd mensen op deze planeet due te dom zijn om zo iets als sarcasme te begrijpen. Voor wat het waard is, ik heb een prima leven en een uitstekende baan bij een bedrijf waar ik sinds kind af aan al fan van ben. Ik ben uitermate tevreden met mijn leven (en mijn totaal niet materialistisch ingestelde vriendin welke ook een prima baan heeft) bij mij geen frustraties te vinden. Ik vind het gemiep over welke auto beter is door mensen die niet meer hebben dan een poster van de auto boven hun bed vrij sneu. Maargoed gelukkig zijn er voldoende mensen die het sarcasme in mijn post wel snappen ;) oh en de berekening is niet erg moeilijk, dat is basisschool niveau rekenwerk (115 pk voor 15000 eu, er is geen bmw of audi met 450pk voor 60k)
@MrSkyline: Normaal kan ik dit soort reacties wel appreciëren, maar wat een vergelijking weeral. Een Dacia Lodgy koop je pas als je echt, maar dan ook echt, geen zak geeft om auto’s en je met een kroost zit waarvan er tenminste twee een accident zijn. Ik rij BMW omdat ik graag rij en er maar weinig merken zijn die mij het rijplezier geven die een BMW of Mercedes oid mij geven. Het PK-verhaal is dan ook nutteloos, want ik denk dat 99% van alle Lodgy bestuurders nog nooit in het bereik van 5000RPM is geweest om het maximale vermogen van 82pk op te hoesten. Voor maximale pk/eur ben je beter af met een moto.
@quattromeister: Gezien jouw reactie rond het midden nachtelijke uurtje,ga je voorvallen anders zien en beredeneren.En vooral als je daarbij ook nog een kist bier in je romp hebt gezopen.Ik kan het even goed fout hebben.Maar die A..i lijkt mij de boosdoener.Zeker weer zo’n petje pietamintje.
@quattromeister: Weet niet wat jij denkt, maar een petje kan zo’n M5 echt niet betalen hoor.. En hij zal dan niet geplakt hebben omdat de S5 zo hard reed.
Doe mij maar een BMW!
@quattromeister: Zeg maar niets over het geluid. De M5 klinkt zoveel lekkerder.
@jrmpower24: Sorry, maar daar ben ik het niet mee eens. Als je de M5 met Competition package had opgenoemd, dan kon ik het wel met je eens over worden.
@ot92: De competition package klinkt sowieso erg gaaf ja maar je hebt de “gewone” gefacelifte M5 F10 waarschijnlijk nog niet gehoord. Vind het een prachtige sound en klinkt veel voller dan voor de facelift: http://m.youtube.com/watch?v=e670_sNQupE
@jrmpower24: Ik heb naar het filmpje gekeken, ik vind ‘m hetzelfde klinken als de pre-facelift.

De CP heeft echt een andere uitlaat, waardoor je de V8 roffel beter hoort.
Nee, omdat de letter ‘c’ maar twee keer voorkomt in scrabble.
…:”(

btw AB, kunnen jullie misschien auto events melden voordat hrt begintt ipv erna/tijdens?
Dat sleep je ook niet elke dag af
Supercarmeeting? Wat heb je daar te zoeken met je s5 of m5? Die kom je dagelijks tegen op de P bij de Albert Heijn. Wat een types in die auto’s trouwens verbaasd me weer niks dat dit fout is gegaan.
@robgooi: Als je toch zo moeilijk gaat doen dan is een RR ook geen supercar.
Is toch echt een M5
Niemand gezien hoe die Panamera het op een loopje neemt? Die zit waarschijnlijk na te genieten bij een glaasje… :-D
Turbo op de turbo! Koop uw muntjes bij de kassa!!!!
@850t5r: ow wat slecht haha.
@almera-ga16det: alweer een winnaar!!!
Er zijn ook altijd bmw’s bij betrokken door het kleine piemel syndroom
Maar wel mooie foto’s….
Tsja…. Ze horen ook niet thuis op supercarmeetings de zgn duitse 3…
Gniffel, gniffel…
Ik geef niet af op deze auto’s maar wel op de bestuurders van deze auto’s, want je kan op je vingers natellen wat er aan dit ongeluk ten grondslag ligt.
Rolls is duur is snel
BMW is goedkoper maar retesnel.
Audi tja wat zal ik daarover zeggen iets met drang om je keer op keer te MOETEN bewijzen dat je ook een snelle auto heb…….. kleuters.
Neem 1 ding van mij aan er is altijd een auto die sneller duurder en zeker mooier is.
Want Audi blijven onogenlijke hokken ( vind ik ), en het blijven voor mij altijd dat merk wat 2 takters maakte en nog onogenlijkere karren
@hanzel: Ja, dat komt vast door al die Alfa-ontwerpers (Da Silva, Egger, etc.) die in de loop der jaren naar Audi zijn overgestapt.. of niet? Wat een onzinnig geneuzel zeg. Als je echt totaal niet snapt waar je het verder over hebt kun je maar beter gewoon helemaal niet reageren, want als ik de rest van je flauwekulbericht lees.. onvoorstelbaar..
@audifreak:
Yep, ik begrijp er ook niets van, daSilva tekende bij Alfa briljante auto’s om vervolgens bij 0000 chef kopieerapparaat te worden.
Soms maken zelfs de meest briljante mensen blunders in hun carrière moves….
@audifreak:
Oke jij bent dus het voorbeeld type waar ik op doel, het past niet in MIJN (jouw) beeld dus moet je maar oprotten en wordt afgedaan als geneuzel, tja nogmaals dit bedoel ik dus, je nick (Freak die Audi rijdt) zegt genoeg over het volk waar dit merk en VW zich voor schamen, het schadelijke imago van sommige kopers/bestuurders van deze merken, zo jammer hè..
En mijn avatar is gewoon omdat ik dat mooi vind en niet specifiek dat ik dit merk rijd, want om je even in te lichten rij ik momenteel een VAG product althans een goedkoop aftreksel daarvan, en als je mijn bericht lees af en toe weet wat ik nu rij, ja een Seat Ibiza uit 99, o.a HET merk waar ook menig petje zich in verplaatst, EN !!!!! boeit mij niet.
Zo leuk hè zodra je het VAG product aanvalt/afvalt dan reageren ze ook als voorspelt, als een opgewonden standje ben benieuwd of je je op de weg ook zo gedraagt, denk het wel……
Sterkte en zomaar een tip, denk aan je hart !!!

OT
Ik bedoel dus dat dit ongeval niet door technische gebreken komt (lijkt mij sterk) van 1 van deze automobielen maar meer van het incompetente gedrag van 1 van de chauffeurs, of kan ook, andere medeweggebruikers, ik sluit niks uit.
M5 met de kenteken 4 ktp01 laatst gezien bij de autosalon in rotterdam. Niet heel erg dat die stuk is want de intrieur was zo lelijk en er lagen handdoeken op de stoelen…
Zonde van die Audi. De overige ‘auto’s’ zijn er alleen maar knapper op geworden.
Pffffffffffff
De verzekeringen hadden geen goede dag hier..
@norge:
Yep, morgen trending Topic op AB.
Verzekeraars verhogen premie voor vagmobielen na desastreus weekend….
@jrk68: Als ik de verzekeraars was zou ik dat ook doen. Alles om het rijden van een VAG-product (ook Porsche, Lambo, Bugatti en Bentley) te voorkomen.
@e1000bmw523i: voorkomen = ontmoedigen.
Alles beter dan die verzameling petjes met opgepimpte (gare) Peus 206’jes, (gare) Audi A3 met LED-achterlichtjes en een verlaagde (gare) Citroën C2 die gisterenavond de reden van hun DNA achterstand op de A27 toonden. Had hetzelfde af kunnen lopen (helaas, je kunt niet alles hebben).
Kortom, het is van alle lagen in de maatschappij… Patsen en erop klatsen.
kleinigheidje hou je toch

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).