Video: deze Chinese kids rijden de dikste supercars

Auteur: , 57 Reacties

Lamborghini's, Ferrari's, Bentleys, en peperdure klokjes om de pols. Deze gepriviligeerde Chinese kids laten het breed hangen in de Verenigde Staten.

China supercars

Als je in China iets voorstelt en goed in de slappe was zit (dat gaat daar vaak hand in hand), dan stuur je je kroost naar een prestigieuze Amerikaanse universiteit. Vorige week maakte het Amerikaanse State Department bekend dat het aantal buitenlandse studenten in dit academische jaar met 8% is gestegen. Van alle buitenlanders was 31% Chinees, bijna 3x zo veel als het tweede land van herkomst, India.

Dem uitlaten...

Dus: er zitten veel kinderen van de nieuwe Chinese elite in de VS verspreid over enkele dure opleidingsinstituten. Gaan deze kinderen met de bus naar hun colleges? Nou, wat denk je zelf.. Maar het echte treffen gebeurt in de vrije tijd, als ze met hun dikwijls nog getunede en gewrapte bolides bij elkaar komen en dingen doen die mensen met geld leuk vinden.

Het kringetje houdt contact via een Chineestalige app, dus daar kom je niet zo even tussen. Gelukkig zijn er veel tweede generatie-Chinezen in de VS, eentje hiervan ging op onderzoek en kwam terug met de volgende video:57 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Pffff kinderen in bentley’s. Drie keer niks……
Wat is het leven oneerlijk verdeelt. Ik moest het doen met een Opel Kadett (met grote GT letters op de zijkant).
@rammillius: Ik moet het doen met een ov-chipkaart en een ouwe fiets van mijn opa.
@berlinetta: dat doe je toch echt zelf..
@sebasjuhh: Niet iedereen heeft geld voor een auto. Ik moet ook een studie en een woning betalen.
@berlinetta: zit ook weer wat in, i feel you medestudent
@sebasjuhh: Je had politicus moeten worden… Met alle winden mee…
@sebasjuhh: Er is ooit een liedje over jou geschreven geloof ik… Door Veldhuis en Kemper… Ik wou graag dat ik jou was!
@malefunk: Je petje staat scheef.. :lmfao:
@sebasjuhh: Liever een scheef petje dan een droeftoeter!
@rammillius: Jij leeft dan ook niet in een communistisch land, waar iedereen gelijk is…
Blijf toch liever een boere lul uit Nederland.. Ook niet al te beste smaak die chinezen!
@fmgarcia: Nou blijf jij lekker toch lekker een boerenlul? Ik ben liever een Chinees zonder smaak in een lambo
@burninrubber: Het is ook geen makkelijke keuze, maar werk liever de rest van mn leven voor me geld met het risico dat het niet meer wordt dan een saaie leasebak, dan dat ik een chinees ben. That’s all!
@fmgarcia: overigens niets discriminerends aan. Ze maken lekker eten die gasten!
@fmgarcia: zeker nooit in China geweest? Niet te vreten daar.
@fmgarcia: Wat is dit voor bizar statement dan? Je werkt liever je hele leven dan dat je Chinees bent? Of werk je liever je hele leven dan dat je iemand bent die supercars krijgt van zijn ouders?

Ik rijd liever pony’s dan dat ik een balpen ben.
@malefunk: met chinees bedoelde ik inderdaad die gasten van het filmpje. Zie ook dat t een domme opmerking is! Later balpen;) haha
@fmgarcia: haha! Kudos my friend… :)
Die Chinezen hebben dan ook wat te compenseren ;)
@Ties: tsja, kleine plasser en een Lambo of grote slang en een Toyota Aygo in NL…hmmm die keuze is zo makkelijk nog niet hoor.
Moet gelijk aan Tokyo drift denken
@dejviisz: dan meer peking drift. Aangezien het over tieners uit china gaat.
Hoewel het mij best leuk lijkt om zo naar school te rijden zou ik pas jaloers worden als deze kinderen allemaal self-made waren. Daar heb ik iig meer respect voor.
Niet dat ik geen dikke auto zou willen als mijn ouders zo rijk waren.
@whatisdis: Helemaal mee eens. Denk ook niet dat die kinderen erg gelukkig worden. Als je nergens voor hoeft te werken in je leven dan haal je uit weinig zaken nog voldoening, lijkt mij.
@strating: Afgestudeerd aan Boston en door voor zijn tweede. Lijkt mij een prima selfmade basis?!
@malefunk: Een (tweede) studie/master doen is zeker een prestatie. Maar self made ben je niet als alles voor je betaald wordt. Je eigen studie betalen en daarna hard werken om de top te bereiken is meer mijn definitie van self made. Het is de alleen de vraag of zijn prestaties niet eeuwig overschaduwd zullen worden door de immense welvaart waarmee hij is opgegroeid.
@strating: Ik snap je punt ook wel… Maar vind het wel erg kort door de bocht dat deze kinderen per definitie niet gelukkig zouden worden. Naar mijn mening zijn deze kinderen vaak erg gedreven en werken hard om dezelfde status als papa te kunnen bereiken.
@malefunk: Dan hoop ik voor die kinderen dat jij eerder gelijk hebt dan ik :)
@strating: Rob? is that you?
Onzin, oneerlijk, afgrijselijk, gaat nergens over. Wat een patsers! Maar laten we eerlijk zijn: als ik achtien was en ik had enkele miljoenen om aan vervoer te besteden, kwamen er ook dikke auto’s…
@gtwillem: Ik vind ze anders best bescheiden overkomen… Ze pakken de Audi om naar school te gaan om juist niet te patsen.
@malefunk: ik zou met de lambo naar school gaan… en m op de mindervaliden parkeerplaats droppen…
Leuk voor de kiddo’s, misschien ook maar is proberen een rijk chinees wijfie aan de haak te slaan..
India en China zijn samen goed voor bijna 30% van de wereldbevolking. Dan is het ook niet zo gek dat zij de hoofdmoot vormen van de buitenlandse studenten in de VS.
Veel jaloezie in dit topic lijkt me.
@jensdm: Wat verwacht je, geen probleem toch?
Liever een Volkswagen Golf Mk II waar ik zelf voor gewerkt heb dan een Lamborghini die ik van papa krijg omdat ik een goed rapport had.

Zo zie je trouwens maar weer dat ook de Chinezen, die ik doorgaans zo ingetogen en bescheiden vind, ook niet ongevoelig zijn voor de corruptie van het grote geld.
@mazdarx: er zit wel een verschil tussen Japanners en Chinezen ;-)

Wat jij kenschetst is meer een Japanse opvatting, volgens mij.
@mazdarx: het klinkt allemaal wel heel nobel:’liever een kleine auto van mijn eigen geld dan een supercar krijgen’. Maar in real life interesseert het me niet dat ik zoiets zou krijgen: k zou er dolgelukkig mee zijn!
@mazdarx: Gevoelig voor corruptie van het grote geld? Waar trek jij die conclusie uit dan?

Dus als jouw ouders in staat waren om jou een Lamborghini te geven, gaf jij hem weg omdat je er eerst je hele leven zelf voor wil werken? Nobel streven hoor… geloofwaardig wat minder.
@mazdarx: haha Chinezen ingetogen en bescheiden. Ik Had dat idee ook tot ik daar een maand rondgezworven Had. Het zijn de Jappen die zo zijn. Al ben ik daar nog niet geweest en hoop ik niet weer teleurgesteld te worden… De meeste Chinezen zijn klootzakken. Idd ik zeg het. zelden zo gediscrimineerd als daar. En ik heb wel aardig wat gereisd. Mijn broertje vond dat niet maar die Had ook een vooruit geboekte reis gedaan waar alles minuut tot minuut gepland Was. Djozer of shoestring ofzo. Als er geld in het spel Is zijn ze poeslief.
@mazdarx: Serieus? Ik heb hard voor een paar leuke auto’s gewerkt maar had ze liever gewoon gekregen.
Is $270.000 niet een beetje te veel voor een US-spec California? De prijs begint daar bij rond de $200.000
@e550: Misschien te veel opties aangevinkt, dan is het wel mogelijk.
@e550: en een beetje stoer doen voor de tv
Ik denk dat met de komst van de nieuwe Cali, de prijzen sterk gedaald zijn. De goedkoopste die ik op de tweedehandsmarkt vind, kost $144.000 en heeft 17000 mijlen op de teller. Niet slecht.
It’s called califonia Vely lomantic
Communisme plus 1 doet mij dat ook zeg ;)
En hoezo low profile hahaha
Best grappig dat iedereen hier zo ongeveer gaat haten ipv gewoon te zeggen dat ze er jaloers op zouden zijn. Zelf een lambo verdienen na een carrière of dmv je ouders een goede baan krijgen waar wel veel studiegeld in zit en dan al een lambo rijden. Volgens mij is een lambo dan nog steeds een lambo. Geef mij volgend jaar maar een Aventador dan als jullie deze allemaal toch nog niet willen ;)
@tk97: Het zal je leeftijd zijn dat je dat niet begrijpt, iets zelf verdienen geeft veel meer voldoening, geloof me. Opgroeien in rijkdom en alles krijgen dan is niets meer bijzonder.
@tk97: jaloezie is voor domme mensen. Je kan ergens een mening over hebben zonder gelijk voor jaloers uitgemaakt te worden.
@sir_smokalot

geprivilegieerd*
Wat een gehaat en gehuil hier in de reaguursels. Als ik het geld had kocht ik ook een supercar, nu doe ik het met een 993.
Vergis je niet; als je er hard voor gewerkt hebt kun je er meer van genieten dan wanneer je het krijgt. En dat is ook wat waard.
Groot gelijk dat ze in dikke bakken rijden die Chinezen….gun ze het van harte.

Bijna alles wat je ondertussen aanraakt wordt in China gemaakt, dat hebben ze dus slim aangepakt. Welvaart komt in ieder geval niet uit de grond zoals in het midden oosten.

Tja, en in Nederland gaat iedereen braaf van 9 tot 5 naar zijn werk, terwijl de Chinese ondernemer gewoon 12 uur in zijn zaak werkt, en ook een mooie BMW of Benz kan rijden.
@slickrick: klopt van die auto maar een kennis van mij Is makelaar en die vertelde dat hun huizen er niet uitzien. Dus rij je een dikke bak voor de buitenwereld.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).