Video: dikke supercarcombo op de bon geslingerd

Auteur: , 7 Reacties

Een hele rits Gallardo's, een GT-R, Porsche, en nog meer lekkers met hiernaast een likkebaardende agent die zijn bonnenboekje in de aanslag heeft. Zo rollen ze in Thailand.

Busted

Eerder deze week kreeg het Zuid-Thaise Phuket Town te maken met een invasie aan supercars, ongetwijfeld van een eigenarenclub die met een uitje waren. Aangezien het zoeken naar parkeerplekken voor zo’n vracht auto’s maar vermoeiend is, werden de wagens op straat geparkeerd waar dat niet mocht. Dit tot ergernis van het overige verkeer, dat er nu omheen moest.

De vreugde van de locals was dan ook groot toen de verkeerspolitie al deze wagens bonnen ging uitschrijven (maar niet nadat er een paar foto’s met het eigen mobieltje waren gemaakt), hoewel ze niet altijd even makkelijk te plaatsen waren, getuige de creatieve plakband-oplossing op een van de Lambo’s.

Uiteindelijk zijn het natuurlijk de eigenaren die als laatste lachen, een parkeerboete kost 500 Baht, oftewel 12 euro. วีดีโอ. (via Phuket Gazette)

Klik



7 reacties

Jammer dat ze niet weggesleept worden.
Gister ik ook al, toen zei ik hee wacht.
Mijn vrouw heeft mij het huis eruit gegooid, en me jas ligt nog bij der thuis. Ik zei toen, wil je aanbellen, zodat ik mijn jas en portomonee krijg. Toen reed ik weg. Hahaha, sukkels zijn het!
@marokkaanseheld: wie het laatst lacht…..
Echt belachelijk slecht zo’n organisatie. Als je zo’n bijeenkomst organiseert, regel je toch even een parkeerterrein? Veldje ergens, bij een bedrijf, hotel of zoiets. Prutsers.
@midasracer:

Dit is Thailand. Juist perfect geregeld zo, parkeren voor de deur! Niet op een achteraf veldje of zo. Dit trekt tenminste aandacht. Maling aan het gepeupel.
@gash: inderdaad, en waar parkeer je tegenwoordig nog voor €12? :p
Was gisteren hier op tv , ik spreek alleen geen Thais dus begreep er weinig van

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).