Video: drie Nederlandse Bugatti’s bij elkaar

Auteur: , 81 Reacties

Drie keer raden wie de eigenaar is van deze 3202 pk tellende combo.

Veyron-palooza

Inderdaad, Trust-eindbaas Michel Perridon besloot z’n Duitse hypercars (à ruim zes miljoen euro in totaal) met Franse roots weer eens bij elkaar te brengen, met deze video als resultaat. Het rode en het witte exemplaar hebben, als we het videobijschrift mogen geloven, een poosje bij de fabriek in Molsheim vertoefd, maar gelukkig staan de beresterke broertjes weer velg aan velg shine te pakken.

Het zwart/oranje exemplaar betreft een Veyron Vitesse WRC die eerder al eens uitgebreid aan bod kwam. De crèmewitte cabrio is natuurlijk deze Grand Sport die eerder dit jaar nog aanleiding was voor een heuse fittie op de Autobahn en het derde exemplaar snuffelde al eens naast het Zandvoortse asfalt met een stevige factuur tot gevolg.

Je zou er bijna een boek over kunnen schrijven.81 reacties

Frank Masmeijer?
@donvincenzo: Die zou voor drie keer wit gegaan zijn…
Nu heb ik het wel gezien pff
@snelweg: ik heb het gezien met de arrogante kwal (zoon). Net doen alsof alles van hem is terwijl hij nog geen stuiver zelf verdiend heeft..
@maxx1: Die Michel lijkt me anders ook maar een vervelend mannetje.
@maxx1: over die houding valt ook wel wat te zeggen, appels vallen niet ver van de boom en dat is ook wel te beoordelen zoals in dat autobahn filmpje maar geen cent verdiend zeg je en dan vraag ik me af hoe je dat weet? Of is dat gewoon een blinde aanname ?
@thierryvth: als je iva afgestudeerd bent en bij mediamarkt werkt.. Niet bepaald studie gerelateerd. Goed, hij zal vast nu iets verdienen, dankzij zijn vader. Die hem een baan heeft gegund bij Trust en nu bij mediamarkt. Zonder zijn vader zat hij daar niet. Uit de reclame van mediamarkt op de bug is op te maken dat er nauwen banden zijn. Dan maar nog niet te beginnen over trust (kwaliteit etc.). By the way, uit interviews blijkt dat zijn vader wil dat hij het overneemt. Helaas heeft hij ooit wel geld (dmv erven)
@maxx1: nou en hoe zou jij het dan doen in zijn plaats ? Nee pa ik mot niks, ik ga niet in de Bugatti stappen dit weekend?
En trust is gewoon een prijs/kwaliteit verhaal, er is een markt voor en het verkoopt, maar ik reken er op jou ook binnenkort in supercar te zien want jij kan het ook of zelfs beter, ben benieuwd maar ga mijn adem er niet op in inhouden als je het niet erg vind
@thierryvth: maakt mij niet niet uit hoe je erover denkt. Deze persoon heeft een te hoge pet van zichzelf. Dat vind ik niet zo sympathiek. Armere carrera gt
@thierryvth: maakt mij niet niet uit hoe je erover denkt. Deze persoon heeft een te hoge pet van zichzelf. Dat vind ik niet zo sympathiek. Arme carrera gt
@maxx1: Joh laat ‘m lekker. Het is geen publiek figuur ondanks z’n vader en z’n youtube filmpjes. Het siert je wat mij betreft niet om publiekelijk te oordelen over die knul. Geld is geen reden om je onberispelijk te moeten gedragen, het geeft je namelijk geen sociale status, behalve “wauw hij heeft geld”.

Laat ‘m lekker rondscheuren in die Bugatti en laat ‘m lekker kwaad worden op die Peugeot. Stiekem zou ik er ook wel in willen rijden. Groetjes vanuit de trein.
Als ik hem was had ik toch me miljoenen anders besteed. 1 veyron grand vitesse of wrc 1 koenigsegg en een zonda.
@raym: hij hoeft geen keuzes te maken, jij eigenlijk ook niet maar om een andere reden.
En al het andere waar hij geld aan uit geeft zoals boten komt alleen maar gelazer van. Anyway deze Bugs worden in ieder geval allemaal dagelijks gebruikt en daar voor hulde
@thierryvth: hij kan geen keuzes maken zo te zien. Maar zeg alleen als je zoveel geld hebt je wel iets originelers mag zijn dan 3 de zelfde auto’s. Koenigsegg en pagani zijn stuk exclusiever en zo veel mooier.
@raym: Misschien kan hij juist wel keuzes maken en heeft die bewust 3 veyrons genomen. Misschien, heel misschien is die wel helemaal weg van die auto en heeft die er daarom drie. En niet omdat iemand op Autoblog vind dat 3 veyrons niet origineel is of mooi is dat die dan ineens andere auto’s koopt.

Conclusie: Blijkbaar is elke keuze de goede keuze zolang die doet wat die zelf wilt. En aangezien die kan kopen wat die zelf wilt en jij (en ik ook) niet, denk ik dat die keuze’s voor hem beter zijn.
@vr6audi: Geld is geen garantie voor smaak, ook dat is een conclusie. ;-)
@406_v6: 406 dat is smaak lol
@raym: A hij heeft nog veel meer speelgoed en B waarom zou hij jouw keuzes moeten maken? Je voorbeelden zijn wel de laatste auto’s die ik zou kopen. En als zaken man kan ik me voorstellen dat een Bug over 30 jaar heel wat meer waar is dan het fatamorgana Koenigsegg
@thierryvth: nooit gezegt die mijn keuze moet volgen. En ja ik weet dat die nog meer spul heeft. Ik zeg alleen ik het anders zou doen. En of een bugatti over 30 jaar meer waard is vraag ik me af. Bugatti doet er al 10 jaar over om alle 300 auto’s kwijt te raken en moeten daar steeds weer nieuwe speciale verflaag voor verzinnen met aparte naam om maar beetje in de picture te blijven. Koenigsegg hoor je niet maar verkoopt gewoon. En wordt toch echt als beter status symbool gezien dan een bugatti
@raym: lol je bent wereld vreemd man, ten eerste gaat het bij verzamelaars(en de prijs/waarde) om pedigree en ten 2e koenigssegg zit Rond de 120 in totaal sinds hun bestaan dus wat een pietpraat met je koenigsegg verkoopt gewoon.
@thierryvth: Goede onderbouwing, jij ‘als zakenman’, LOL.

Overigens; vriendjes met de familie P?
@raym: Alsof dit zijn enige 3 auto’s zijn…
@raym: daar wil ik wel even op inhaken. Zowel de Koenigsegg als de Pagani zien eruit alsof ze door een twaalfjarige zijn getekend in een wiskundeschrift. Die jaren 80 vorm van de Koenigsegg en de Zonda, en die onverklaarbaar rommelige combinatie van scherpe vouwen en bollingen in de Huayra.. Horácio heeft volgens mij twee vormtalen door elkaar gegooid op die auto.. Als je die mooier vindt, heb je duidelijk geen getrainde ogen wbt vormgeving.
@raym: Ach, die zal hij er ook nog bij kunnen nemen als hij dat wilt.. Verder vind ik 3 Bugatti’s in de garage toch wel redelijk uniek
@raym: Bugatti speelt hetzelfde spelletje als Ferrari, om een laffe Arie te kopen moet je al zoveel x een nieuwe Ferrari hebben gekocht bij hun. Waarschijnlijk heeft VAG hetzelfde gedaan om een wrc te bemachtigen.
@henkhupelschoten: kan mij bijna niet voorstellen. Weg die dingen zou ik gedacht hebben.
@rolov: tis echt zo, was een man die had van te voren nog 3 andere ferrari’s gekocht (een f12, ff en een california) om de laffe arie te kunnen kopen, ferrari kiest ook de kopers he
@henkhupelschoten: ja die Ferraris weet ik. Maar die hebben ook een gamma en een hele geschiedenis. Buggati Is een auto en in eek heel ver verleden hebben ze auto’s gehad die nu een gods vermogen kosten;)
Hmm.. supervet natuurlijk, maar om nou drie dezelfde naast elkaar in je garage te parkeren.
Zoveel geld en dan zulke lelijke eendjes in de garage..
Butchbugs, super gaaf!
Die rooie klinkt als een vrachtwagen.
@ettie: je klinkt zelf als een vrachtwagen
@joostvis: ja dat komt doordat ik een bierviltje tussen de spaken van mijn fiets heb gemaakt…
@ettie: Die rooie uit Gestel zeker…
Mooi om te zien dat ze worden gebruikt, verder ook een mooie garage. Vind dat eigenlijk wel net zo leuk als de auto’s zelf.
Dit is al een tijdje geleden. Zijn nu met die WRC en 2 G-klassen in Zwitserland dacht ik. Tip: volg dutchbugs op IG
@maranello: 1 G55 AMG en 1 G65 AMG. De laatste is weet ik niet of die van hun is, staat namelijk niet op nederlands kenteken. Volgens mij hebben ze laatst ook nog een SLS AMG gekocht.
@vr6audi: en een 918 spyder ;)
@maranello: hij heeft een 918 gekocht, weet niet of hij al afgeleverd is
@vr6audi: Ja en een Porsche 918..
@vr6audi: Corrigeer mijzelf even. De G65 AMG staat op zwitsers kenteken en is waarschijnlijk wel van hun, alleen die staat waarschijnlijk bij hun vakantiehuis(je) in zwitserland, vandaar het kenteken :)
@vr6audi: bedrijfs auto van ijsbar Zerodix. Dat dan ook niet toevallig 010 betekend
@vr6audi: nee geen sls amg die stond in een garage onder een doek is niet van hun
@maranello: nou of dat zo’n goede tip Is. Een partijtje zelf verheerlijken van zijn zoon. Ik heb het al eerder gevraagd maar wat doet dat kereltje nou? Vlg mij alleen teren op zijn vaders geld. En ik volg jd customs maar daar komt hij ook steeds voorbij. Snap ik want die veyrons staan daar elke maand voor een een nieuwe wrap. Maar dat Is inmiddels ook kontkussen met een hoofdletter geworden.
@rolov: dat mannetje heeft wel wat talent van handelen (verkopen) van zijn vader ge-erft. Als je geen idee heb is het een beetje dom om je zo uit te laten want het zegt meer over jou en je aannames.
@thierryvth: wat doet hij dan? Kontkussen bij hem omdat je hem bewondert doet mij niks.
@rolov: je bent een zieltje vriend, ik ken niet alle details maar zo simpel als jij denkt is het niet. Ik kom zelf uit een gezin dat aardig wat centjes had toen ik jong was en ik werkte ieder weekend en vakantie in de zaak en begon met vegen als het personeel nog koffie dronk smorgens, en op vrijdag ging het personeel vroeg naar huis en dan maakte ik met mijn broers de boel schoon. Dat jij last heb van jaloezie wil niet zeggen dat rijken hun kinderen per definitie slecht opvoeden. Geeft alleen maar aan dat je vooroordelen heb en maar heel weinig van de wereld weet en gezien heb
@thierryvth: mooi verhaal gap. Maar mijn verhaal Is ongeveer net zo alleen mijn pa heeft echt serieus geld. En weet je wat? Het gaat er niet om hoeveel geld je pa heeft. Maar wat jezelf doet. Plus ik ben met mijn backpack de wereld over getrokken. Bij elkaar een jaar ongeveer. Plus jaloezie is voor domme mensen en raad eens wat? Ik ben nooit jaloers. komt er nog bovenop dat ik nog steeds niet weet wat junior doet. En je ps? Bewonder jij vrouwen omdat ze borsten hebben? Of manboobs voldoen ook? Wat oppervlakkig van zo’n knul met zo’n gegoede opvoeding.
@rolov: je bent zo dom dat je niet eens snapt dat de verwijzing naar tieten ging om vrouwen en niet om die dingen op zich. Praatjes heb je en de wereld rond geweest en nogsteeds wereld vreemd, zonde van je pa zijn geld
@rolov: p.s. Als ik al een levend iets bewonder dan heeft het altijd tieten, growup kiddo
-edit: nutteloze bijdrage, vaker zulke taal en een ban volgt-
@thierryvth: “verkopen” erf je niet.. Dat leer je gewoon door te doen! Het liefst op straat!
@lamborgfan: nou gedeeltelijk, maar de echte verkopers/handelaren zijn geboren met een bepaalde (over mijn lijk) mentaliteit, ik zou na 100 jaar op straat nog niks verkopen ik kan het niet en zal het ook nooit kunnen
Garage is mooi. Had er alleen zelf nog een mooie klassieker, een 911 targa en een 360 challenge stradale in gezet ipv 2 vd 3 veyrons. De RS6 en G-klasse mogen buiten staan :)
@nielsnl1: haha die klassiekers horen er ook al bij ..
Ik vindt een Bugatti echt waanzinnig mooi in de juiste kleur, de rooie vind ik echt helemaal niks meer, ik had daarvoor iets anders moois/exclusiefs gekocht… Maar wie ben ik -..-
@TimD: Maar onder de stickers van de rode schuilt wel de mooiste naar mijn mening. De Combinatie zwart (of donkerblauw ?) met Zilver staat hem echt heel goed.
@TimD: Deze bugs staan elke week ingeroosterd bij JD customs (bij wijze van spreken). Dus als ze zijn uitgekeken op iets, is dat binnen een weekje wel weer verholpen. Verder is de rooie in mediamarkt kleuren omdat ze daar een promo voor deden of iets in die trend.
@vr6audi: mediamarkt verkoopt Trust spullen dus daar worden beiden beter van
Ik dacht dat hij ook een grijze Veyron heeft/had?
@rufctr01: die zit onder het snelste reclamebord van nederland
@rufctr01: Dat is die rode. Die heeft een wrap met Media Markt. Dat was ook de eerste die hij had.

On topic: gaaf dat de auto’s dagelijks gebruikt worden. Die garage is mooi. Maar eentje is inderdaad genoeg. Voor dat geld genoeg ander leuk spul. Maar goed volgens mij staat er nog een Carrera GT, hebben ze een Rolls, een G55 AMG en onlangs hebben ze 918 Spyder besteld/opgehaald. Dus opzicht keuze zat.
Heerlijk dat gemekker van iedereen die het wel even anders zou doen , michel perridon is gewoon een baas en doet wat ie wilt klaar, heeft ie geen pubertjes
Met een kranten wijk voor nodig met hun mening
@trident: neej, jouw mening is waardevol
@trident: klopt perridon is een baas. Degene die loopt tof te doen alsof het zijn auto’s zijn niet.
Inderdaad. Bezoekers van deze site rijden zelf derde- of zelfs vierde-hands afgetrapte BMW’s want dan voelen ze zich helemaal het mannetje met hun achterwielaandrijving en dan vervolgens iemand afzeiken met drie Veyron’s.

De Veyron is overigens nog steeds een van mijn favoriete auto’s aller tijden. Geweldige techniek, extreem snel en daarnaast ook met een laag tempo in de stad prima te rijden.
Ik zie hier een gebrek aan inspiratie én smaak, dat die Chinese thrust meuk nog zo goed verkoopt vind ik dan wel weer knap.
@cnossen: gewoon een goede zakenman als het troep is
@cnossen: alles komt tegenwoordig uit China en het is een prijs/kwaliteit verhaal, en in de computer/game perhipials markt is alles wat je open maakt aan de binnenkant het zelfde of het nu Trust is of Logitech
-edit: nutteloze bijdrage-
@c63: dit was geen nutteloze bijdrage?
@thierryvth: dus beide bagger, er komt btw ook goed spul uit China zoals Apple meuk etc. maar daar betaal je dan ook voor prijs /kwaliteit.
maar Trust e.d is echt om te janken.
Respect voor het feit dat je je dit kan permitteren maar hoe weinig inspiratie heb je als je drie van die lelijke auto s koopt terwijl je voor 6 miljoen zoveel historie qua de automobiel kan kopen
Blijkt maar weer dat smaak niet te koop is.
K wist niet dat die er 3 had ben benieuwd wanneer nr4 in beeld komt…
Hoe bestaat het dat je zoveel kunt verdienen met prullaria elektronica….
Dat ie teveel geld heeft is duidelijk. Wie gaat er nu 3 ongeveer dezelfde auto’s kopen (ja ik weet de verschillen…)?
Een boek over…? Wat precies?
via iPhone app
Gadverdamme zeg, wat een negatieve reacties allemaal hier. Pure afgunst, stuk voor stuk. ‘Arrogante kwal…’ ‘Zou geen 3 bugs kopen’ ‘zoontje heeft niks’

Als die jongen werkt bij papa? Wat maakt het uit? Hij zal in ieder geval verder komen dan jullie. In feite is hij dat al maar oke. Dat jullie nooit 3 bugatti’s zouden kopen, klopt. Jullie verdienen net genoeg voor een stoel, de komende 3 jaar.
Dus kap lekker met dat gehaat en wees blij dat er iemand is die hard werkt en zijn geld uitgeeft aan mooie auto’s. Leuk om naar te kijken toch?

@jozef879: nou nou, net alsof mensen die geen geld hebben om uit te geven aan mooie auto’s niet hard werken. Wat M. Perridon doet naast hard werken is slim werken en risico’s nemen. En die laatste twee zijn van veel groter belang voor rijkdom (of relatieve rijkdom)
Berichten over Perridon, altijd mooie discussies. 3 Veyrons; who cares? Prachtig dat hij doet waar hij zin in heeft. Trust bagger? Mooi toch, als je stront kan verkopen? Perridon senior heeft talent, dat is zeker. Junior een kwal? Ja, ook dat is zeker. Familie komt redelijk ordinair over (typisch nieuw geld). Zou bv sjieker zijn om die Veyrons wat minder te verhoereren. Maar van de andere kant; met schaamteloos hoereren zijn ze rijk geworden. Zoonlief moet nog even een lesje communicatie volgen; als je zo onsympathiek wordt gevonden zal je nooit groot worden, zeker niet als je zulke schoenen als die van Senior moet vullen. Dan moet je jezelf al extra bewijzen. Dit gedrag werkt je dan alleen maar tegen. Donnie is trouwens projectmanager bij MediaMarkt. Geen wereldfunctie idd. Wel echter met de poten in de modder. Goede leerschool. Tip aan Donnie, raak die grote bek ff kwijt, werk je reet onder je lijf vandaan en blijf uit dit soort filmpjes. Zal je alleen maar belemmeren.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).