Video: Driften met een minuscule go-kart

Auteur: , 27 Reacties

Speelgoedfabrikant Razor heeft het voor elkaar gekregen om karten nòg leuker te maken.

Crazy Cart dorifto!

Waar hobbies zijn, zijn mensen die het allemaal net even iets anders aanpakken. Zo ook met karten. Verkleed als Mario door de straten rijden is natuurlijk erg grappig, en ijskarten is supergaaf, maar de mensen van Razor (bekend om hun stepjes) weet wat kinderen – en wij dus ook – helemaal geweldig vinden.

Het ietsiepietserige kartje met de toepasselijke naam Crazy Cart haalt een redelijke snelheid. Je kunt ‘m als een gewone kart rijden, maar het wordt pas echt leuk als je de 4 zwenkwieltjes naar beneden laat zakken. Het elektrische wiel dat voor de aandrijving zorgt staat recht onder het wiel en kan 360 graden draaien voor epische drifts. Ken Block zal er jaloers op zijn.

De prijs van 400 dollar is aan de hoge kant, maar in de video zien we dat ook volwassenen er prima in kunnen rijden. In Amerika zijn ze bij ToysRUs te koop, maar het zal vast niet lang duren of wij kunnen er één (of twee, of drie!) op Amazon of eBay bestellen. Of de Crazy Carts ook in de Nederlandse speelgoedwinkel zullen worden verkocht is alleen maar te hopen. Hoe dan ook, ik zie een nieuwe rage ontstaan voor groot èn klein. (Via Gizmodo)

KLIK HIER voor de driftastische video.27 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Heb het filmpje al gezien op FB. Ziet er leuk uit
@newguy92:12 uur laden en dan 40 minuten kunnen rijden… Is dat ding gebaseerd op een Ampera??
Waarom was dit er niet toen ik klein was :|
@tunefuldjmike: omdat er toen geen internet was?
@newguy92: Nouw Nouw Nouw, ik ben pas 21 hoor :-) Toen ik achter de computer kroop waren er al inbel verbindingen :) en niet veel later was er al chello :)
@tunefuldjmike: geintje! ;), maar die dingen zijn ook voor grote mensen( gezien filmpje) dus maak je niet druk en have fun

OT: zou er wel 1 willen hebben
Levensgevaarlijk, stel dat er kleine kinderen oversteken…
@norge: hahaha sure die passen wel op en je hoort het van verre denk ik
Nogal vreemd onderstel, zo leer je kinderen toch niet om met overstuur om te gaan?
Voor $400 kan je ook gewoon een auto kopen om mee rond te crossen
@ruudw: ik denk niet dat je hiervoor een rijbewijs nodig voor hebt.
Kan je er ook een extra setje banden bij kopen?
Een aangepaste versie voor volwassenen schijnt ook in de pijpleiding te zitten :)
What is this?! A cart for ants?!
@opabrutus: haha zoolander
Ik wil er ook een!
Ik wist ergens toch dat mn jeugd niet compleet was…. Dit miste ik!
tot hoeveel jaar is dit?
Leuk speelgoed, maar in Nederland regeltjesland ga je er weinig aan hebben, tenzij je hem op je eigen terrein kan gebruiken.
Piet Poliet ziet hier vast de humor niet van in en zal ze massaal gaan “verzamelen” net als met de minibike rage van een aantal jaren terug.
@jrk68:

Ik denk niet dat ze die mini-bikes in beslag nemen als je die mooi braaf en veilig gebruikt ergens in je tuin of op een verlaten weg.
Het zijn die nozems die het gebruikten als veredelde brommer of fiets die ze moesten afgeven.
Iemand (van 12) die tegen 60km/u komt aanvliegen en die lager zit dan de gemiddelde ligfietser, da’s geen veilige situatie.
@Hupke:
Yep, en hier geldt hetzelfde voor.
@Hupke: Weet niet hoe het precies in NL is maar hier in Norge is het ook in je tuin niet toegestaan.Alleen maar op een afgesloten terrein wat voor dit soort doeleinden een ontheffing of toestemming heeft. Oftewel een circuit .
@norge:

Echt? Ik heb in Noorwegen vaak genoeg met een crossmotor (en 1 keer met een sneeuwscooter en zelfs in een dorp met een home-made gemotoriseerde step) rond gereden op terrein dat duidelijk een parcour was en alles behalve legitiem en zeker niet voorzien van de nodige zwemdiploma’s en afsluitingen dat het een circuit maken.
In nl zal er wel een kenteken op moeten en een verzekering en moet je eerst je rijbewijs hebben ofzo. Of ze zijn gewoon verboden op straat. Dus kun je er nergens mee spelen want een parkeerplaats is dan ook openbare weg. Maar ik wil er een!! DORIFTOOOOOO!
Wat een onding en dan die prijs! Nee, dan liever de GoPed Go-Quad 46 Mini Kart. Zie ook http://frankyremtlaaaat.wordpress.com/2013/07/06/leuk-speelgoed-goped-go-quad-46-mini-kart/
Erg leuk

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).