Video: filezitter krijgt de verrassing van zijn leven

Auteur: , 12 Reacties

In het Russische verkeer kan je werkelijk van alles overkomen, maar iets als dit hebben we nog niet eerder gezien.

Russische surprise

We kijken mee in het stroperig voortbewegende verkeer, zo te zien ergens in de Kaukasus. Let op de wandelaar in het midden van de weg: kennelijk had hij nog een appeltje met een van de weggebruikers te schillen. En appels schil je soms met een mes, maar soms ook met iets zwaarders.

Wat precies de toedracht is voor het akkefietje weten we niet, maar het kan van alles zijn: wellicht verloor de schutter een potje kaarten, misschien had zijn doelwit zijn zus gewiept of iets onaardigs over de kookkunsten van zijn vrouw gezegd; we zullen het nooit weten. Feit is wel dat hij afgaat als een gieter, zoals te zien is in de video op autojunk.

Mijn moment van de video: de eigenaar van de dashcamauto, die gortdroog nog even zijn voorkant checkt op schade. Wat een bizar land vol koude kikkers is het toch…

Russen en blaffers12 reacties

Wat zou hij op het einde zeggen/vragen? Of hij zijn geweer terug mag?
“Russia, the homeland of so many savage beasts, such as bloodthirsty wolves, ferocious polar bears and of course, the Russians!”
-Steven Colbert-
Hij wordt gewoon beroofd van zijn pistool en niemand doet iets!!?
Erg domme aktie van Pistolen Pyotr.
Geen schade?, check doorrijden. alleen als er wel schade was ontstaan wat dan?, pistool afpakken en direct trekker over halen, lijk in berm rollen/schoppen en pistool verkopen aan de volgende bestuurder, er stonden er genoeg in de rij denk ik zo.Schade krijg je toch nooit vergoed van zo’n zandloper.
In Mother Russia is alles mogelijk. Dus waarom zou dit een verrassing zijn?
Ik kijk er in ieder geval niet van op.
Daar gebeuren altijd dingen wat nog nooit is gezien.
@r32turbo: wat nog nooit is gezien? Huh?
Geen voorstander van geweld, als het toch moet dan liefst 1 tegen 1, absoluut tegen na trappen op de grond MAAR trek je een wapen dan verdien je het!!
Oh Russia. T lijkt wel alsof je daar haast nergens meer bent zonder een gun
Waar baseren jullie op dat het ergens in de Kaukasus is? Puur gebaseerd op het kenteken van het busje ervoor, regio 22, is dit in Altai Krai. En dat ligt in Siberië.
Even serieus, waar komt die vent met dat blauwe ´´ondershirt´´ vandaan?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).