Video: hilarische achtervolging met boze Russen

Auteur: , 21 Reacties

Deze dashcam video zou zo in een comedy film passen. Twee ruziënde Russen zetten de achtervolging op elkaar in en dat eindigt in nogal komische taferelen.

Dashcam Rusland met hilarische beelden

Net op de valreep kan deze video nog meedingen naar de meest bizarre dashcam video van 2013. En die titel sleept-ie gegarandeerd in de wacht. Als er iets bizar is, dan is het deze achtervolging wel. De berijders van de bestelbus en Toyota Camry zijn het op z’n zachtst gezegd ergens niet over eens.

De Toyota-rijder wil de bestuurder van de bestelbus te grazen nemen en springt daarvoor diverse keren uit zijn auto. Rennend denkt hij zijn vijand bij te kunnen houden, maar die gaat er natuurlijk snel vandoor. Op een hilarisch wijze probeert de man in zijn rollende auto te stappen om de achtervolging voort te zetten.

Zijn laatste poging om de bestelbus-bestuurder te pakken heeft meer effect. Al mond het uit in een nogal lachwekkende slotscène. De Toyota-rijder, die werkelijk te dom is om te poepen, ramt de bestelbus de sloot in en loopt vervolgens het dak van de auto op. Door de gladheid dondert-ie er vanaf, waarop de bestelbus-bestuuder met een schep zijn vijand te lijf gaat.

Check het bizarre tafereel op autojunk.nl21 reacties

Bestelbus is naar mijn weten een Mazda MPV.

OT: Wtf doch vermakend filmpje..
Vind dat de man met de schep nog vrij rustig en “lief” voor iemand die een mes naar zich krijgt en van de weg word geduwt.

Vraag me wel af wat er vooraf ging.
Zal wel aan mij liggen maar wat is hier hilarisch aan? Vent vlucht voor zijn leven, wordt bijna de dood ingereden en vervolgens staat er een kutmongool ook nog ff met een mes te zwaaien in zijn richting. Ik zie ff het hilarische deel niet….
@Rick-dos: Het deel wat ik toch best wel bijzonder hilarisch vond was op het einde toen die zielige sukkel het plan kreeg de auto van zijn rivaal te beklimmen en het voor elkaar kreeg ervan af te vallen. Gemist?
@SCscreamGT2: grappig maar niet hilarisch
@Rick-dos: Helemaal een Rick, volgens mij zit er een steekje bij je los als je dit grappig vindt. Maar gelukkig leven we in een vrij land waar je losse steekjes mag hebben :-)
Die gasten daar staan stijf van de vodka. Het is maar goed dat ze allemaal van die camera’s hebben.
Grand theft auto 6: Russia.
Klinkt toch wel lekker, revven met een Lada
Kan iemand mij uitleggen wat hier gebeurd?
Ik zie hier een video van een gewone doordeweekse maandagochtend.
mooi die grafhond op ze bek gaat. goed ze bek verbouwen met die schep. Weet niet wat er voor af gebeurt is maar zo reageren op iets wat je verkeer niet tegen staat dan spoor je niet.
vast pieuw pieuw vergeten mee te nemen van huis.
Ik ben helemaal geen held en ik zou ruzies in het verkeer normaal uit de weg gaan. Maar als mij dit zou overkomen zou de eerste klap met doe schep niet met de platte kant zijn en een stuk harder. Jammer dat die Rus in die bus geen pistool bij zich had en die idioot even tussen zijn ogen schoot…
@Bender: nou nou held! Maar jij zou in zo’n geval dus eh… Buigen???
Zo domme mensen voor wa al diene drama”)
Wat een stom volk is het ook. Zo waren “wij” ook 200 jaar geleden. + 1 voor mij!
Als je dit grappig vindt, dan is er echt iets mis met je.

Chapeau Autoblog, op de valreep hebben jullie het niveau nog wat meer omlaag gehaald.
@Praeses: hee lul, at nog een biertje
Het is ergens wel hilarisch, maar ook wel erg tragisch.
Dat schepje sneeuw in z’n face schrikt hem definitief af. Classic.
Ze zouden aan dit land gewoon geen auto’s moeten verkopen.
Kunnen ze duidelijk niet mee omgaan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).