Video: iPhone 6 Plus versus BMW 5. Will it bend?

Auteur: , 41 Reacties

Is Apple's nieuwe 5,5" flexi-phone opgewassen tegen een 1.700 kilo zware E60 BMW 5 Serie? Let's find out!

*cringe*

Zowel Applefans als volstrekte buitenstaanders die de afgelopen weken toevallig op het internet zaten, hebben het meegekregen: er is een nieuwe iPhone (6), en Apple introduceerde niet geheel vlekkeloos het besturingssysteem iOS 8.

Een nieuwbakken eigenaar besloot deze telecomhype een automotive tintje te geven, door het element van ‘de autoband’ op zijn splinternieuwe, peperdure product los te laten (HIER nog 5 voorbeelden daarvan). Dat staat garant voor kijkplezier, maar durf je het als Apple-fanboy die nog op de wachtlijst staat aan?41 reacties

Ja, zo lust ik ‘r nog wel 2..
No service staat er op het einde. Lekker bezig.
@Kvgorp: hij haalt hem toch net uit de doos, niet? Dan zal er wss geen simkaart inzitten hè
@olivierdc: Simkaartje zit er wel in. Aan het begin zie je gewoon een provider staan (en als je dat niet kunt zien, dan herken je het wel aan de ontvangstbalk linksbovenin)
@Brutus: klopt jullie hebben gelijk, had het niet opgemerkt.
@olivierdc: tuurlijk, mensen op autoblog hebben het altijd bij het rechte eind en zijn altijd hulpvaardig
En nu een burnout op die telefoon.
Zinloze kapitaalvernietiging. Stelletje untermenschen.
Even een paar dikke kiezels in die band drukken, en dan nog een poging wagen. Zit ook zeer degelijk verpakt zo te zien, als je iets te enthousiast bent met uitpakken vliegt dat apparaat over de grond heen.
@frietjemet: Je hebt geen idee hoe erg je gelijk hebt ;-)
http://youtu.be/z9KnsqpITq0
@lemster: Ja ik ken dat filmpje :p, heb nu weer hoofdpijn omdat ik er niet bij kan dat mensen dit over dat joch in het filmpje zeggen:

hat guy is a fucking idiot. What is wrong with you, thinking you just jerk it open as hard as you can?! Just, no. You don’t deserve such perfection in your life.

En vooral die laatste zin, sommige fanboys zijn toch echt het spoor bijster, wil het nergens mee vergelijken maar dit soort uitspraken zijn toch best schrikbarend.
@frietjemet: Oh ik had dat niet eens gezien in het filmpje. Treurigheid met sommige mensen inderdaad. Alsof die jongen zich nog niet shit genoeg voelt.
@frietjemet: hey daar hebben we onze anti-Apple fanboy van Apparata. Het afkraken van anderen weerspiegeld enkel je eigen onzekerheid. De pot verwijd de ketel……
@lariekoek: verwijd ? Lol
@jochen: tja… Hahaha ach zonder schaamte: hey ik ben niet perfect. Who cares.
Stiekem verwachtte ik een doorverwijzing naar Apparata…..
sja, vier wielen, 1700/4, valt dus ook wel weer mee. verder vlakke ondergrond, nu weer autonieuws?
@wokpan:
Juist, druk per cm2 valt reuze mee, nu heb ik een uitdaging voor Wouter in Parijs..
Laat er eens een strakke beursbabe op stiletto’s op los. ik geloof niet dat die premijummie telefoon dat gaat overleven..
@tupperware: Welke wel dan ?
@bofkont: de Nokia 3310
@vincent0608: die zal dat ook niet overleven :)
Er reden ook mensen over hun hand heen. Kon ook gewoon en dat is hier ook mee. De druk valt heel erg mee. Bovendien was het ook nog eens niet het aandrijvende wil, dus het ding glijdt ook minimaal. Vind er maar weinig speciaals aan. Ik had het verrassender gevonden als het toestel wél kapot was gegaan.
Tjonge. Er zijn negen iPhones op 10 miljoen verkochte onopzettelijk verbogen en de wereld staat op zijn kop. Apple doet echt iets goed als alle media er aandacht aan besteden.
@dafmaf: Een lesje marketing kan je het beste bij Apple volgen, die krijgen een drol nog verkocht voor 500 euro als het zijn moet.
@frietjemet: Dat klinkt leuk in een forum, maar de werkelijkheid is dat je een goed product moet hebben voor je marketing slaagt. Als Apple al dit tijd rommel zou verkopen zou iedereen al gillend naar de concurrent zijn gelopen.
@dafmaf: Ik zeg ook niet dat het slechte producten zijn, en het gaat me al helemaal niet er om dat het leuk zou klinken op een forum. Het is gewoon een feit dat Apple enorm gehyped is, en zelfs met alle haken en ogen van over al die jaren weten ze nog steeds een groeiend aantal kopers op de been te krijgen om hun artikelen aan te slijten. Veel van die mensen zien een release van een nieuw Apple device als de wederopstanding van jezus, Apple is maw een moderne religie, waarvan Steve Jobs de misplaatste god is. De biografie van die man is door absurd veel mensen gekocht, en veel meer dan wat apparaatjes in de lucht houden heeft hij niet gedaan. Zonder een handvol anderen had Apple nooit bestaan, de technologie die ze overgekocht hebben, om het even compact en netjes te houden, nog daargelaten. Aan de andere kant heb ik wel respect voor de man, dat hij zijn eigen kroost beschermde tegen deze ziekelijke vergoddelijking van elektronica. En waarom kopen die mensen dan Apple? Dat weten ze zelf niet eens… We zullen het maar even op 9 van de 10 mensen houden, om niet in decimalen te treden. Welke Apple koper weet wat een A8 soc is, of een intel iris pro in een macbook? Die kennen alleen retina en 2,3 % lichter/dunner/watdanook dan zijn voorganger enzovoort. Ook typerend is dat een groot formaat mobiel nu opeens hip is, rara hoe kan dat. Laat staan die uilskuikens die “wave” getest hebben in een magnetron. Het stereotype Apple klant, fanboy is enkel een tegenterm voor hater, makkelijk discussie ontwijken met die tweede term voor Apple klanten trouwens. Enige Apple product wat een eerlijke prijs heeft is de mac pro, omdat die mensen weten wat ze kopen, en dan ook niet zo moeilijk op te lichten zijn.

Met die prijs zou een iPhone perfect tot in de puntjes moeten zijn, en dat ia hij niet. Toch slikken de mensen het als koek. De kracht van marketing. Mensen die een week gaan liggen wachten op een mobieltje. De kracht van marketing. Enzovoort enzovoort mijn punt is wel duidelijk. Het is gewoon zum kotzen wat er gaan is rond Apple, en bijna niemand die het ziet, je trapt er zelf ook in met je marketing en goed product connectie. Ik kan nog lang doorgaan, verklaar me maar voor gek, maar het is gewoon misselijkmakend..
@frietjemet: Zo rijd ik ook in mijn auto. Het interesseert me geen reet wat voor motor erin zit of wat voor olie erin moet. Als hij me maar probleemloos heen en weer rijdt en alles werkt.
Ik vind het zelf fascinerend hoe Apple door de media opgepikt wordt. Maar als jij niet wil inzien hoe marketing werkt, prima. Als het puur marketing was zou elke telefoonfabrikant het ene verkoopsucces na het andere moeten halen. Amen.
@frietjemet: Onzin en dat weet je zelf ook.
Het is net als met auto’s, een kia brengt je ook overal, maar sommigen hebben liever een Bmw/Audi/Mercedes.
@bofkont: klopt, maar voor een Kia betaal je geen anderhalve Mercedes prijs… Met een Apple ipv Kia logo wel, en dan zit er geen interieur in, en een motor uit een 2cv onder de motorkap. Het ding is dan wel uit een enkel brok aluminium gemaakt, en hij is 1,012 keer zo zuinig als het uitlopende model.

Misschien is het zo beter te begrijpen wat Apple doet, maar aan iemand die Apple als mercedes gaat plaatsen en de rest als kia, ga ik weinig woorden vuil maken.

Maar om even in jouw straatje te blijven met die flut vergelijking: en zou Android Rolls Royce zijn en Windows Bentley.
@dafmaf: pas stond ik in the Phonehouse voor een nieuwe iPhone voor mijn vader en toen kwam er ook iemand binnen lopen met een gebogen 6+..
@supersim200: Wow. Weer één.
@supersim200: Leuk verzonnen :)
@bofkont: niet echt nee.
iPhone is rommel, niets dan problemen mee. Vooral de 4S, en zeker na het upgraden naar iOS 7.
@kapiteinaudi: Want je hebt alle modellen in bezit?
@kapiteinaudi:

Audi is rommel, niets dan problemen mee. Vooral de A4 , en zeker na de facelift.
@kapiteinaudi: zou juist zeggen dat de 4S de betere is van al die iPhones. Voor een oudje van 3.5 jaar komt ie best goed mee nog. Zeker camera-wise, vergeleken met de concurrentie van 3-4 jaar terug. Die zijn nu echt niet zo snel meer hoor. Maar goed, mijn voorkeur is sowieso iPhone, niks mis met Android, maar niet mijn smaak. HTC One M8 komt in de buurt though, vanwege uiterlijk en afwerking
@jzaero: Klopt, Android is helemaal ellende. Ik gebruik ook liever iPhone, ondanks de problemen die ik gehad heb met mijn toestel.
@kapiteinaudi: ik heb nog gewoon een 4, nog nooit wat mee gehad
Doe het zelfde met een nokia 3310 en je hebt een bmw met schade

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).