Video: Lada Niva trekt Ferrari 458 er uit

Auteur: , 17 Reacties

Sliep uit! Geen opgevoerde oude-rammelbakkenvideo, zoals met deze Volvo Amazon, maar een sneeuwtafereel. Ziehier de duurste, meest stijlvolle slee ter wereld, met dank aan de Italiaanse handrem.

Even 1.500 kg aan dood gewicht trekken

Kijk, vroegah had Ferrari het nog makkelijk: hun kopers bevonden zich alleen in de VS en Europa, en dus hoefden ze bij de ontwikkeling van nieuwe modellen geen rekening te houden met extreem weer. Immers, de oude mannetjes die ze kochten haalden ze toch alleen maar onder milde omstandigheden uit de garage.

Sinds ze in Rusland (veel) geld hebben liggen de zaken anders. De Ruski’s geven namelijk geen fuck, en knallen hun raspaardjes ook gewoon met -30 naar buiten. Auto’s zijn om in te rijden, nietwaar? Ja, maar dan moet die vermaledijde handrem niet vastvriezen, anders wordt het sleetje rijden met zo’n onverwoestbare Lada Niva er voor.

Daar sta je dan, met je 570pk. Bovendien lijkt ’t slepen, dat bij de dealer gebeurt (!), me niet echt bevorderlijk voor je aandrijflijn. FILMPJE!

Met dank aan @FlowMotion voor de tip!17 reacties

Als je niet beter zou weten zou je kunnen denken dat alleen faalhazen een 458 kopen.
Het levert wel genoeg entertainment op….
Aandrijflijn moet dit makkelijk kunnen hebben, is immers gebouwd om met 500pk te driften in een looping.
@coosbmw: toch moet je opletten, niet omdat de transmissie 570pk kan verwerken dat dit droog wegslepen gezond is ervoor…
Ten eerste bedankt voor deze post!

Ten tweede het primaire bron ervan: http://www.facebook.com/GHHAuto (mijn mobiele telefoon niet meegerekend)

Ten derde: het gaat hier om een NIEUWE 458 afgeleverd bij Ferrari dealer in Moskou. Vind het zelf niet bepaald kunnen.
Meest stijlvol en duurste wat een slechte zin….
Wie gebruikt dan ook de handrem bij -30gr. Oh, de dealer….
@E34M5Touring: Waarschijnlijk. ATM is het -3
-edit: nutteloze bijdrage-
@sandervolvo: Volgens mij staan die altijd op finalgear.com Anders via Utorrent. Ff de datum googlen van de laatste afleveringen en je kan hem zo zoeken.
Ik had het raarder gevonden als het andersom was zo’n Lada is meer voor dat terrein gemaakt als de ferrari maar desalniettemin wel lol
In Rusland land hebben ze altijd geld gehad, alleen is het nu heel anders verdeeld..
Heeft de 458 een automatische handrem? Nee toch? Domste uitvinding ever. Mijn huidige bak heeft helaas wel zo’n automatische handrem en het gaat me gewoon eerdaags overkomen dat het fout gaat…
@BrutaalAapje: als het goed is vriest zo’n automatische handrem niet vast. Bij ons tenminste niet.
@RRenault: Bij ‘ons’? Is dit een soort duister groepje? ;-) Ik heb ook een Renault… Can I join?
@BrutaalAapje: Haha, nee hoor. Is niet mijn auto, maar ik rijd er wel regelmatig in. Bij ‘ons’ in het gezin bedoelde ik dus, de auto is van mijn vader. We rijden twee Renaults waarvan één met elektronische handrem die dus niet vastvriest.
@RRenault: met een beetje vocht op t wegdek rond het vriespunt ben ik benieuwd of dat nog steeds zo is… Tenzij hij de bak vergrendeld natuurlijk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).