Video: Lambo-dude klapt voetganger in Londen

Auteur: , 41 Reacties

Tussen de (vele) supercar-posers van Londen en de mensen om hen heen ontstaat nog wel eens wrevel, vooral als er Lamborghini's in het spel zijn. Dit weekend was het weer zo ver, toen werd een voetganger door de passagier van een Murcielago op een oorvijg getrakteerd.

IK SLA OP UW MUIL!!

Laten we voorop stellen dat ik wat simpel word van dit soort nutteloze aandachttrekkende rev-optochten door het centrum van de Engelse hoofdstad (Ike Brovlovski zou heel hard ‘fags!‘ roepen), maar enfin. Wat er precies gebeurt tijdens deze rev-battle in Oxford Circus wordt uit de beelden niet helemaal duidelijk, maar volgens de uploader staat de jongen in de weg (schande!) en bekrast hij de Murcielago. Het jochie zit in ieder geval wel met zijn knuistjes op de voorkant, en dat trekken de berijders slecht.

De reactie van de passagier laat dan ook niet lang op zich wachten, maar is dit terecht? Of moet dit soort posers gewoon lekker interessant gaan doen op een afgelegen vliegveld in plaats van in hartje centrum van een miljoenenstad, en kan je verwachten dat er iemand tussen het publiek zit die je aandachttrekkerij beu is?

Meer onversneden Lamborghini-haat? Bekijk de ruzie van de Aventador vs fietser, een baardginger die los gaat op een brullende Murcie-douche, en natuurlijk de passagier van de Tiffany-Murcielago die even een truck op de wreef neemt. V12-Lambo-owners, wat is met jullie??41 reacties

Jammer dan voor dat joch, of hij het leuk vind of niet .. Met je poten van andermans auto afblijven.. Als de buurvrouw zingt onder de douche knijp ik haar ook niet de keel dicht.
@amnesia:
Yep, je blijft gewoon met je poten van een ander af!
Dit soort Lamborijders zijn gewoon triest aandachttrekkend volk dat dit zelf over zich afroept.
@tupperware: idd je hebt gelijk, dit soort mensen voelen zich veel meer dan de rest, en als je goed kijkt, zie je dat de jongen het zebrapad wil oversteken alleen door die lambo aso’s de mogelijkheid niet krijgt..
@v12powerr: Het zebrapad wordt met stoplichten geregeld. Op de video is niet te zien wie groen heeft.
@db87: jawel, bij 0:45 zie je dat de rijbaan voor auto’s groen heeft en het verkeerslicht voor de voetgangersoversteekplaats toont rood. De Lambo rijdt echter op de rijstrook van een eventueel tegemoetkomende bus.
@v12powerr: wat is dit nou voor een bullshit? Ik en mijn vrijden revven ook wel eens met auto’s (oke het zijn geen Lambo’s met speciale uitlaten), maar betekent niet dat wij (of zij) ons beter voelen dan de rest. Dit is gewoon een lolletje trappen en dat moet gewoon kunnen. Waar ik wel echt een hekel aan heb, zijn van die ‘helden’ die denken dat ze bij de politie werken.
@e550:
jouw lolletje bestaat ws. uit het revven van je auto, het lolletje van deze lambo gai boys bestaat uit het laten zien dat ze schijt hebben aan alles omdat ze geld hebben, is dus een ander verhaal. Wat doe je uberhaupt in de stad met een auto die gemaakt is om 300+ km/h mee te rijden (behalve om te posen uiteraard). Gewoon rijke tokkies dit, en als je een arme tokkie bent heb je tenminste nog een excuus…
@super: Als je een supercar rijdt ben je plots verbannen om in stadcentra rond te toeren?
@e550: is het nog wel lol trappen als de een de andere gaat slaan?

Want dan vind ik jouw vorm van lol maken toch zorgwekkend.
@v12powerr: lol trappen slaat op revven, niet op iemand slaan. Maar goed als iemand mijn auto zou bekrassen of irritant voor mijn auto gaat staan, ga ik ook acties ondernemen.
@amnesia: Ik ben een auto liefhebber, maar als je als zo’n debiel met je Lambo om gaat dan vraag je gewoon om iemand die een keer zwaar pissig op je wordt.

Vind het juist stoer dat die dude gewoon het lef heeft om het op te nemen tegen die over het paard getilde sukkels.

Zou persoonlijk zelf nooit zo’n lambo kopen vanwege het imago wat er op deze manier omheen begint te hangen.

Niet dát ik de Lambo kan betalen, maar punt is duidelijk.
Tsssss, Russen of Arabieren….. Keurig volk!!!
@gearhead: Dit zijn geen Arabieren. Dit zijn Pakistanen.
@545e60: Tsssss, Russen, Pakistanen of Arabieren….. Keurig volk!!!
niet echt fatsoenlijk, van beide.

Buiten dat: ik wist niet dat er echt figueren zijn die minutenlang met hun camera achter auto’s aan rennen… Forever alone kids?
@awesome: Kijk je nooit op autojunk of zo? :P
@awesome: ’t is een hobby he :) en het is hetzelfde als jou naam, haha!
Alleen maar trieste figuren in deze video.
Hij had hem ook weg kunnen gooien ipv slaan.. maar als het geluid je niet bevalt, dan ga je maar lekker in een dorp wonen met oordoppen in..
@solmatje: Dat is natuurlijk een beetje kort door de bocht. Dit soort geluiden kan ik ook wel waarderen. Maar als je dit elke dag moet horen dan wordt je daar op en duur ook wel simpel van hoor. Die gasten rijden gewoon rondjes ook die komen op één avond meerdere keren voorbij echt en alleen om te posen. Dan wordt het wel sneu hoor.
@ardonjr: het is zeker sneu.. Maar als je er op geageerd ben je net zo sneu
@ardonjr: Eens. Ik heb in een stadscentrum gewoond en weet hoe irritant het kan zijn.
Weliswaar niet met Lambo’s maar met CRX, Golfjes etc met rioleringsbuizen er onder als uitlaat. Dat is misschien nog wel irritanter dan dit…
@awesome: daar kan je nog om lachen. Rij je mooi vuurschut met zo’n rioolbuis.
@solmatje:
dus als zo’n figuur naast je komt wonen moet je verhuizen?
@super: als je in een stadscentrum van een dikke stad woont kun je van alles verwachten, inclusief idioten en harde auto geluiden..
@solmatje:
jij woont kennelijk niet in een stad
@super: Want? is dat niet dan? Dat kun je toch verwachten?

jawel, ik woon wel in de stad.. en ik heb ook in het centrum gewoont..
Echte sludgerijders
Dat mensen de mongolen met supercars in London nog willen verdedigen (hetzelfde als met die fietser).
Dit zijn geen autoliefhebbers maar aandachtshoeren; Toevalligerwijs trekt een supercar de meeste aandacht. Was het een fiets, dan reden ze massaal op snelle fietsen.
Tja, als je aandacht vraagt kun je het krijgen ook…
Volgens mij gaat het in dit geval niet echt om het geluid, maar meer de baan waar ze overheen rijden. Daar staat volgens mij toch echt met koeienletters BUS op.
Die gast wil iedereen afsnijden over de busbaan en zo het hele verkeerslicht file`tje overslaan.
Bij het stoplicht staan ze namelijk ook als enige aan de linkerkant.
Los van het feit dat je je zo verheven voelt boven het plebs om over een busbaan te gassen is dat nutteloos revven in de binnenstad ook mega kansloos.
Blijft natuurlijk niet handig om aan de auto te zitten, al valt dat ook wel mee van wat je zo op het filmpje kan zien.
Jezus lijkt het midden oosten wel…
Als al die mensen die daar staan te filmen en te oh’en en ah’en daar nou eens mee ophielden, dat zou misschien ook schelen.

Gedrag van Lambo-dude is natuurlijk buitensporig. Als die gast de lak beschadigt heeft, dan moet je een verzekeringsformulier pakken, niet meteen gaan slaan (dat kan altijd nog als de ander weigert mee te werken).
Ik vind het een beetje jammer dat Lambo zo’n poserauto is geworden, oke natuurlijk ben je een beetje een poser met een Lambo/Ferrari whatever. Maar ik zie nooit iemand met een Lambo echt rijden…
Het had mij toch wel leuk geleken als die ene droeftoeter een deuk in de lambo van de andere droeftoeter had getrapt.
Die jongen moet gewoon van de auto afblijven! Maar de reactie van de passagier is overdreven!
@solmatje: Gefeliciteerd met de Tokkie opmerking van de week. Dus jij suggereert dat de duizenden Londenaren die last hebben van zo’n randdebiel allemaal maar moeten verhuizen? Waarom moet zo’n aandachtsgeile Pakistaan zoveel mensen lastig vallen met zijn gerev? Daar heeft toch niemand om gevraagd? Zijn al die mensen uit die omgeving daar naar Oxford Circus gekomen om naar Lambo’s en Skylines te luisteren? Denk het niet. In die huizen slapen ook kleine kinderen. Daarnaast doen de revvers dit niet voor een ander, maar uitsluitend voor zichzelf. Ga lekker naar een afgelegen plek om daar helemaal de beest uit te hangen, dan vinden de liefhebbers je vanzelf wel. Aan de Lambo-rijder zijn reactie t.o.v. die jongen zie je wel wat voor tuig het is.
@Maarten123: Ja revvende auto’s is het enige wat een k*t herrie maakt in hartje Londen.. Er wordt daar niets anders dan herrie gemaakt.. Als je daar gaat wonen kun je dat verwachten (ook met een klein kind). Die gasten in die auto’s zijn sowieso achterlijk, maar zodra je daarop gaat reageren ben je net zo achterlijk.. Omdat je af en toe een filmpje ziet, wil dat nog niet zeggen dat er de HELE dag niets anders wordt gedaan dan revven..
Londen is echt een aftandse getto geworden..
Stelletje kampers..
Wanneer ondergetekend een bewoonde buurt binnenrij, gaat deze altijd van het gas om de mensen die er wonen niet te storen, en al helemaal ‘snachts. En dan is mn auto niet eens luid.

Blij dat ik daar niet woon…
Ik zou hem zo hard terug klappen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).