Video: motorrijder geeft domste braketest ooit

Auteur: , 68 Reacties

Een auto wint altijd van een motor, dus beter geef je die geen remtest.

Road rage motordombo

We schrijven -hoe kan het ook anders- Rusland. Een motorrijder is duidelijk niet blij met de gang van zaken, waarschijnlijk ergert hij zich aan het continue linksrijden van de automobilist die dit tafereel filmt. De motorrijder gaat vlak voor de auto rijden, gebaart wat en geeft vervolgens gas alvorens hard in de remmen te gaan. De automobilist kan geen kant op, de gevolgen van deze actie zie je op domstebraketestooitjunk.nl. We gokken erop dat ‘ie dat niet nog een keer doet.68 reacties

Tsja de automobilist blijft dan ook veel te lang links hangen….ga er dan gewoon heel hard rechts langs en laat het daarbij, dit is echt een geval waarbij de emoties de overhand winnen en dan gaat het fout in het verkeer! -#moraalriddermodusuit
@sjontheking: Weet niet of dat in Rusland een gewoonte is. In Amerika moet je ook gewoon je baan houden, daar mag je zowel links als rechts inhalen.
Eerst de voorkant van je auto checken ipv de motorrijder! Ik moest er toch een beetje om lachen!
@aschja: wat zou jij doen als zo’n idioot ervoor zorgt dat je een ongeluk krijgt? eerst de idioot controleren?
@thomcarspotter:
Euhh….. Ja?
Niet dan??
@Rob: hij hangt toch zelf de malloot uit, is zijn eigen schuld.
@thomcarspotter:
@quattromeister:
Ook malloten en pannenkoeken hebben recht op hulp als ze op hun snufferd belanden. Maakt geen zak uit of het hun eigen schuld is.
Gelukkig loopt de bestuurder van de auto toch nog op een redelijk tempo naar de motormuis. En zijn er een paar alerte truckers. Zo erg zijn die Russen nog niet ;-)
@Rob: als hij niet zo vreemd had gereageerd op linksrijden was er niks gebeurt.
@Rob: dan moet ik echt zeggen da ik ooit ene “heb laten liggen”. Ik draaide (op mijn rijvak) een zijweg in en daar kwam een snotjong aan veel te hoge snelheid uitgevlogen op een brommertje. Ik week uit voor hem, hij week uit voor mij en daardoor knalde hij frontaal op de auto achter mij. Ik had zoiets van… mooi. Eigenschuld. T is da mn vrouw zei van trug te keren anders was k gewoon doorgereden. Dat heb ik achteraf ook aan de politie en hulpdiensten verteld. Klein detailke: hij had zn helm niet op, brommer niet verzekerd, drugs en alcohol gebruikt, brommer opgefokt,….. 4 weken heeft ie in coma gelegen. Nu rijdt ie nog steeds op n brommertje. Alleen nu op 4 wielen ipv 2
@saxoke: Chance gehad dat jij niet voor ‘doorrijden na een ongeval’/’geen hulp verlenen aan een persoon in nood’/’schuldig verzuim’ of iets dergelijks bent aangeklaagd.
(Niet dat ik dat zo vind, maar met die softe mafketels die voor rechters moeten doorgaan tegenwoordig in België, buiten rechter D’Hondt dan, weet je het maar nooit)
En goed voor Sjon dat ie elke dag met zijn idioterie wordt geconfronteerd….
@Vincegail: dr was volk genoeg bij. In de auto waarop hij reed zat ook n bestuurder he. Die moest m maar helpen. K ben op aandringen van mn wederhelft wel terug gekeerd. Was geen.minuut na t ongeluk terug ter plaatse. Stond al 25 man rond. Dus volk genoeg. K heb wel voor de 2e x de ambulance voor m gebeld. K vond t wat lang duren voor die dr was.
@Rob: of juist niet, voor dit soort flapdrollen is de Darwin Award in het bestaan geroepen.
@Rob: Nee, laat maar dood bloeden. Wat een pannenkoek.
@quattromeister:
Wel even zorgen dat je zijn verzekerings gegevens hebt voordat je hem dood laat bloeden.
Anders zit je nog met de gebakken peren….
@aschja: Ja, en de manier waarop! Met dat muziekje erbij, en die handen in de zij en dan dat loopje… Tarantino had het niet beter kunnen verzinnen!! Hahaha!
Wat een ontzettende sukkel zeg…
Dat doet hij niet meer!!!
Wat een sukkel om op hoge snelheid op een motor vlak voor een auto vol in de rem te knijpen.
Domme actie van beide eigenlijk. Natuurlijk grafirritant dat die auto constant links rijdt. Maar als ik die motorrijder was dan zou ik het hebben gelaten bij rechts inhalen, misschien nog even zwaaien, misschien met vinger, en dan lekker doorrijden.
Nou had die automobilist nog wel naar rechts gekund, maar wat is die motorrijder een kansloze amoebe.
Ja, je kunt harder remmen dan een auto. Maar elke stoethaspel op n motor met meer dan 2 hersencellen weet dat je dit NIET voor een auto gaat laten zien.

Als hij dan toch op een asociale manier zijn ongenoegen duidelijk had willen maken, had dan de spiegel er af gereden of n deuk in de deur geschopt. Dit is echt te achterlijk voor woorden.
Hoewel, aan de andere kant; zo’n niet-nadenkende regenworm verdient eigenlijk niet beter.

(En nee, ik gun niemand een leven in n rolstoel als kasplantje. Maar als je er zo erg om vraagt, dan laat je mij niet veel keuze)
@luittinke: Je moet uiteraard een auto hebben met fatsoenlijke grote schijven en dito klauwen maar dan remt een auto per definitie harder dan welke motorfiets dan ook.

Ultieme domme actie van die motormuis. Resultaat: Motor naar de klote, onder de schrammen en blauwe plekken of erger, dikke boete wegens gevaarlijk rijgedrag en alle schade aan de auto betalen.

– Megafail –
@lemans96: Daar heb je natuurlijk gelijk in, maar gemiddeld genomen zal n standaard motorfiets harder kunnen remmen dan n standaard auto.
In dit geval n GSXR tegen een (zo op het oog toch redelijk netjes onderhouden) Russisch gebakje, dat wint die GSXR wel op remvermogen.

Dat ie dat gaat demonstreren VÓÓR het bewuste koekblik is gewoon een Darwin-Award waardig
@luittinke: Ja maar dan moet je als bestuurder van de auto wel ENORME reflexen hebben wil je op tijd remmen :p
Gevaarlijk om met zo’n snelheid plots te remmen.. Vooral met een moter, die zijn zowiezo kwetsbaarser dan auto’s.. Linkrijders zijn zwaar irritant maar geduld hebben is het beste of ff grootlicht opzetten ofso
@laulau: grammarnazi: moter; motor, linkrijders; linksrijders, ff: even, ofso, ofzo(iets).
je liet mij geen keus :)
@thomcarspotter: en kwetsbaarser moet kwetsbaarder zijn… Iets te snel getypt op de telefoon haha
@laulau: zoiets dacht ik al, ja :P
@laulau: komt mij heel bekend voor hoor
@thomcarspotter: vergeet je sowieso nog …. :p
Wat een baklap. Linksrijdend verkeer irriteert ook mij mateloos maar om nou met zo’n actie te komen… Kachel er gewoon rechts langs en stoor je er verder niet aan, ruimte zat zo te zien.
Links blijven rijden is geheel normaal in Rusland, net zoals rechts inhalen als je daar zin in hebt, dus de motorrijder is dubbelop dom bezig.
Heilige Jezus wat een domme varkenskop is dat, zeg. Ongelofelijk! Volgende keer bij 200 per uur graag, dan is de mensheid gemiddeld gezien weer een stukje slimmer geworden.

Voor zoveel idioterie heb ik geen meelij.
@bozewolf: Zou dit veel langzamer gaan dan? Ik vind de snelheid flink hoog liggen hoor. Ik schat dat dit toch wel 150/160km/h was.
@bozewolf:

Als je niets raakt (en niet begint te tollen) maar het niet echt uit of je 70, 100, of 200 rijd met een motor. Enkel dat je gat wat harder verbrand bij het glijden.
@Hupke: Hangt dat er niet vooral van af of je iets tegenkomt tijdens dat glijden?


Een vangrail bijvoorbeeld. Daar kun je aardig omheen worden gevouwd door onze vriendelijke natuurkrachten.
@bozewolf:

Vandaar de “Als je niets raakt ” in m’n reply ;)
HAHA wat een sukkel! Mooi ook dat die automobilist eerst ff zn eigen schade checked.
Bij onnodig linksrijders gaat ik er ook rechts voorbij. Alleen dat remmentestje was niet echt slim… Toch klapt de automobilist achterop, probeer dat maar eens aan te vechten. Hoe is het met onze Valentino Rossi afgelopen?
@moondustfocus: Deze man zal er weinig moeite mee hebben om het aan te vechten. Dashcam!
@moondustfocus: toevallig ook focusclublid??
@pattmall: Alleen op het forum, maar kom daar niet meer zoveel en ik heb geen focus meer.
Dat is er gewoon om vragen…

Grappige reactie wel van de kerel, ik dacht die bekijkt z’n wagen en rijdt door maar dan besluit hij toch te gaan kijken.
Hahaha… Vind dit nou meer grappig dan zielig. Hoop echter wel dat de beste man het goed maakt en niet in levensbedreigende toestand in het ziekenhuis ligt… Wat was hij denkende?
Ach de knurft heeft in ieder geval zijn leren pak aan, heb dit ooit ook eens een motorrijder zien doen in shirt en jeans, liep iets anders af voor die gast dan dit geval.
en daarom is het maar goed dat de meeste autobloggers rijbewijsloos zijn ..
Onnodig linksrijders heb ik ook een hekel aan maar heb bij deze persoon nou niet het idee dat hij met 80 op de linkerbaan rijdt. Als je dan zo nodig harder wilt, haal hem rechts in en rij door, en hou die macho gevoelens in toom.
Filmpje had net wat langer moeten zijn had wel willen zien wat hij deed
Das gvd men grill k**, helemaal krom !!
Wat een koekwaus
Dat je onnodig links rijdt is niet netjes, maar dat meneer motormuis zich dan zo laat opwinden en daardoor zichzelf en anderen in gevaar brengt is niet goed te praten! Meneer motormuis heeft een behoorlijke steek los en zou zich moeten laten opnemen! Pannekoek..
Het is HELEMAAL terecht dat deze kerel links rijdt. De rechter baan is in Rusland vaak kapot gereden door zware vrachtwagens, en zit vaker vol met gaten & kuilen dan de linker baan.

Overigens in veel andere Oost-Europes landen ook…..
Ik probeer daar ook zo veel mogelijk links te rijden.

Een aluminium ophanging van een Audi is zo krom als je daar door heen rijdt.
Sterker nog, auto fabrikanten geven in sommige landen minder garantie op hun auto’s omdat de wegen belabberd zijn….

Tip: LEKKER LINKS RIJDEN DUS….!
…….en rechts inhalen als je zin hebt….
@slickrick: In Zuid-Europese landen (lees: België) is dat ook zo!
@slickrick:


Dat geeft nog eens een andere dimensie aan het verhaal.

Het zou me overigens verbazen moest de ophanging van een audi daar meer last van hebben als die van een andere wagen.
@slickrick: Dat is een punt waar ik kan inkomen. Rij zelf met een auto met een steenharde vering, en zeker in België is het allesbehalve een pretje om op sommige stukken op het rechterrijvak te rijden.

Rij veelal op het middelste baanvak, maar ook niet aan een opa-tempo. Degenen die dan 120 of 130 niet snel genoeg vinden, kunnen er dan nog steeds langs de linkerkant voorbij. Ook vind ik het een beetje stupide, om koste wat het kost rechts te rijden.

Resulteert vaak in 90 km/h rijden, en dan weer elke keer een inhaalmanoeuvre moeten doen, om dan 20 meter verder weer een inhaalmanoeuvre te moeten doen, omdat er weer een vrachtwagen rijdt. Heb nooit mensen begrepen die koste wat het kost rechts moeten rijden…

Ik vind dat je zoveel mogelijk manoeuvres moet vermijden, want het is elke keer weer een risico, hoe klein dat ook moge zijn, op een ongeluk.
Domste motorrijder ooit en hij had hem nog ff paar schoppen moeten geven voor de schade op zijn wagen. Als motorrijder stel je geen ene drol voor……
Hahahahaha wat een pannekoek!
Waarom….waarom rijdt de motorrijder er gewoon niet langs…?
die motormuizen denken echt dat de baan van hen is, heeft die auto net de ander ingehaald komt hij er kwaad langs
Ik snap niet dat de motorrijder zo geïrriteerd raakt van een auto die onnodig links rijdt terwijl de rechter baan kilometers lang leeg is… Hij kan veilig en moeiteloos rechts voorbij. De motorrijder moet wel heel erg van slag zijn geweest van woede want hij haalt de meest domme en onverantwoorde actie uit…
“Maar zoals altied kwam aan dat gejakker een end. Door de motorfietser die de vertraging van zijn eigen motor niet kent…”
Hij zal er nog wel goed mee weg komen dat hij een pak aan heeft en niks raakt tijdens het glijden.

En welke motorrijder is er zo dom om dit te doen mij is altijd geleerd: “Je kan wel juist zitten volgens de regels maar daar heb je zo weinig aan als je dood naast je motor ligt”.
En deze gast is niet eens juist volgens de regels….
Die Russen zijn niet te beroerd om de confrontatie aan te gaan. Toch wel het resultaat van de meeste filmpjes die je ziet. Even een vingertje is er niet bij, liever direct knokken of crashen.

Ben sinds die RTL documentaire over truckers in India erg benieuwd naar de eerste dashcamvid’s vanuit daar. Gaan we ook nog wat mee beleven.
Ik vindt het echt jammer dat in de zomervakantie alle nederlandsleraren hun beroep hier komen uitoefenen.

Je kan niks anders zeggen dan dat de motorrijder 100% schuld heeft…

Wel goeie muziek, lekkere beat
Veel ‘experten’ hier, alleen weten ze weinig :p
De gemiddelde motorfiets remt SLECHTER dan de gemiddelde wagen, 2 wielen voor remmen en stabiliteit voor de motor, 4 wielen voor remmen en stabiliteit voor de auto, do the math…
@xytras: reken jij ook ff de gewicht uit van een auto en moter?
Voor de niet zo snuggeren op autoblog (en dat zijn er nogal wat..). Vergelijk onze verkeersregels niet met die van Rusland. Onnodig linksrijden kennen ze daar niet.
@MAB: maakt niet uit, je hebt 2x zoveel remschijven en remblokken en deze kunnen dan ook nog eens meer vertraging genereren dan die op de gemiddelde motor.
@xytras: heb je wel eens gekeken hoeveel remschijven en blokken een race/sportmotor heeft?
@ RRenault: maximum 3, maar als je over sportmotoren begint moet je ook beginnen vergelijken met sportwagens (Porsche bvb) om nog te zwijgen over het feit dat je met een wagen veel sneller er het maximum kan uithalen dan bij een motor.
Ik heb bvb nog nooit iemand over kop zien gaan tijdens het remmen met een wagen, met een motor al een paar x ;)
Dit onderwerp is btw ook al in Top Gear gepasseerd, raar dat niemand dat heeft opgemerkt…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).