Video: Motorrijder wordt gesandwiched tussen vrachtwagens

Auteur: , 45 Reacties

"Shit, shit, shit...BOEM!

Motor crasht

Een file kan zomaar ineens opduiken. Heel vervelend, alleen deze man op de motor roept geen ‘shit’ omdat hij baalt van een file. Nee, deze gozer heeft door dat hij te laat is met remmen.

Twee vrachtwagens aan het einde van de file blokkeren de weg voor de Brit. Het enige wat hij nog kan doen is proberen er tussendoor te komen. Dat loopt uit in een sandwich-partijtje met een val als gevolg. Check het op Autojunk.45 reacties

Graag gedaan…
@norge: Inderdaad, diegene die de “waardevolle” tip geeft aan autoblog mag verd****e ook wel bedankt worden! Laatst ook al een tip gegeven.. lees ik em terug, dacht ik WAAR THE FUCK is mijn: “Bedankt [GEBRUIKER] voor de waardevolle tip” .
@euro95: Volgende keer gooi ik het zelf wel op Autojunk…
@norge: Haha deal!
@norge: bedankt, goed filmpje ;)
@norge: wellicht dat ie na 45000 likes op facebook wel door meerdere mensen opgestuurd is;) hadden deze alsnog even bedankt mogen worden met “bedankt voor alle tips”..
Arme man. Eigen schuld dikke bult, maar jammer en zonde is het!
@maxx1: dit krijg je inderdaad als je niet een snel genoeg werkend brein hebt, en inziet dat je gewoon de vluchtstrook kunt opsturen..
@2800cc:

En hoeveel jaar rijdt jij al met de motor? Even voor de fiesta door zigzaggen met een rotvaart en dan blind de vluchtstrook (waar je sowieso van weg wil blijven omdat die vuil is en vol ligt met rotzooi waardoor je kan vallen) op vliegen en dat terwijl je remt.

En dat tegen meer dan 100km/u. Het manoeurvre dat je op je rijexamen doet is tegen de helft van die snelheid en moet je maar half zo veel uitwijken en je krijgt er meer plaats voor…
@Hupke: Liever een vuile vluchtstrook dan een vrachtwagen sandwich … maar als die motorrijder gewoon fatsoenlijk vooruit gekeken had, was het helemaal niet gebeurd.
Tja, dat kan ook anders. Telaat reageren kan gebeuren. Maar wel goed nagedacht om het zo op te lossen. Had ook heel anders af kunnen lopen. Dan zijn een paar krasjes op de moter en “shit” in de broek toch beter.
@nickelb: Goed opgelost? Met zijn snelheid kan die nog links langs de vrachtwagens. Als die niet zo paniekerig reageert en zijn motor recht houdt, kan die gewoon tussen de vrachtwagens door. Daarnaast maakt die ook geen noodstop. Dus alles behalve goed opgelost.
@barryb: Precies, je leert de uitwijkproef niet voor niets.
@barryb: hij kan in paniek ook nog achterop knallen.
Wat een rare motormuis.
Hij krijgt nog een klap van zijn motor op de grond pfff
Die remmen zijn toch lastig te vinden zeg.
Suzuki GSF 600 MK2 Bandit. Pijnlijk hoor verder :s
Dat filmpje is inmiddels al meer dan een week oud.
@zijnekoninklijkelinearalgebraischehoogheid: Grappige naam heb jij :)
@norge: Soms heb je van die momenten dat je niks kan verzinnen, dan kijk je om je heen voor inspiratie. Had toevallig een lineair algebra boek voor me neus en dat koninklijke hoogheid gedeelte hing nog in m’n hoofd vanwege hele mediahype rond toekomstige koning. En daar heb ik maar iets van gemaakt.
@zijnekoninklijkelinearalgebraischehoogheid: Zeg.. is dat niet lastig met inloggen als je een biertje meer achterover heb getikt op de luie vrijdagavond?
@euro95: Daar heb ik personeel voor. :p
Dat ziet er niet bepaald uit als een noodstop… Een motor is met goed aanleggen toch echt wel wat sneller tot stilstand te brengen.

Uiteindelijk komt hij er aardig vanaf, helaas had hij niet te tegenwoordigheid van geest om hem tussen de fiesta en truck door te sturen. Maar ja, kom er maar eens op op zo’n moment…
@sir_smokalot:

Een serieus uitwijkmanoeuvre tegen meer dan 100km/u. Zoveel plaats was er daar nietmeer eens die voorbij de fiesta was. En je ziet enkel die 2 vrachtwagens. Mensen kijken niet naar de uitweg enkel naar het probleem.
Één woord: vluchtstrook??? Hij komt er goed vanaf maar had hij de vluchtstrook geprobeerd was het misschien beter gegaan.
Als hij minder had geremd op z’n achterwiel was het beter afgelopen want het paste wel gewoon!
Beetje anticiperen blijkt toch moeilijk voor de gemiddelde medemens, je ziet duidelijk een blokkade opduiken van 2 rijen dik!
Gewoon lomp dit, geen andere woorden voor
Toch heb ik het idee, als de schrok niet de overhand had genomen en blokkerend te remmen, dat hij er net tussendoor had kunnen schieten.
@Rick-dos: Jep, die had er zeker door gekund.
Huh?? Hij remt af, en vervolgens wilt ie er alsnog gewoon tussendoor rijden… Tja echt hele stomme aktie. Hij had net zo goed iets meer kunnen afremmen en hem er links voorbij kunnen sturen. Hij had makkelijk harder kunnen remmen zonder te blokkeren
http://youtu.be/Olkw_HvHqI0

“This is shit, this is Shit!!”
Ik kom uit op 6 á 7 keer shit. Die laatste is een beetje onduidelijk.
hij moet vaker tetris spelen…
Verrast worden door twee vrachtwagens; wie houdt dat voor mogelijk, die kun je toch moeilijk over het hoofd zien? Lijkt mij vooral een onervaren motorrijder (mede gezien zijn slechte remwerk)…

Veel, veel verder vooruitkijken. Vooral op een motor is anticiperen ongelukken voorkomen met de slechte chauffeurs die je af en toe tegenkomt en niet goed uitkijken…
@db87: Inderdaad slecht remwerk, wat een prutser.
Helemaal eigen schuld, krijg je er van als je als een idioot tussen de auto’s door slingert. Hij heeft maar geluk dat hij niet ook nog onder de wielen terecht was gekomen.
Wat een prutser. Kijkt niet vooruit, anticipeert niet en heeft geen controle over zijn motorfiets. Ik zeg: terug naar de rijschool en je geld terugvragen.
Wat een hersenloze prutser is dit. Als hij zo blijft verder doen zal hij ondertussen wel al onder de grond liggen. Niks is belangrijker dan anticiperen en vooruit kijken met een moto, en ik spreek uit ervaring.
Wat een sukkel zeg. Zegt ie ook nog ‘there was no way I was gonna stop’ .. JE REED FCKNG VEEL TE HARD, MAFKEUTEL !! Eigen schuld.
@JaxDryke: Snelheid viel wel mee.

Hij had gewoon vol zijn remmen moeten gebruiken inplaats van half
Als die vrachtwagenchauffeurs in hun spiegels hadden gekeken hadden ze ff kunnen remmen ipv wegrijden… Maar waarschijnlijk waren ze drukker met koffie zetten en boekjes lezen…
Vrij griezelige situatie denk ik. Hij had waarschijnlijk het ongeval al aanvaard voordat het gebeurt was.

Moeilijk te zien dat zo’n vrachtwagens stilstaan als je gewent bent dat ze je snel tegemoet komen en je niet zo goed aan het opletten bent (was aan z’n spiegel aan het prutsen).

Verder heeft hij wel geluk gehad dat ze niet over hem heen zijn gereden, dat zou pas echt een probleem geweest zijn.
eerst stoer de auto’s voorbij om daarna de bestuurders in de auto ook nog eens te klooien met de baan bezet te laten door 2 vrachtwagens ongevaldocumenten te laten invullen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).