Video: niemand overleed bij deze MEGAcrash

Auteur: , 16 Reacties

We hebben het vermoeden dat een paar mensen hun geluk voorlopig hebben opgebruikt.

Video: niemand overleed bij deze MEGAcrash

Het gaat om een crash tussen een Chevrolet Malibu en een Toyota Sequoia. Je had waarschijnlijk al door dat het ging om een ongeluk dat plaatsvond in de Verenigde Staten, de Highway 101 bij Cloverdale (Californië) om precies te zijn.

Op de één of andere manier raakte de 27-jarige bestuurder van de Sequoia in een slip. Daarop boorde de auto zich in de Malibu van de 26-jarige Apol Lansang. De Malibu werd in twee stukken gereten, waarbij de motorkap van de Sequoia volgens The Press Democrat in één van de voorstoelen van de Malibu belandde.

De aftermath werd vastgelegd door Tom Bond. Deze voormalige ambulancebestuurder bij de Amerikaanse luchtmacht was wel wat gewend, maar een klapper als deze had hij nog nooit gezien. Wonder boven wonder overleefde beide slachtoffers de klap. Wel werden ze allebei naar het ziekenhuis afgevoerd.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Men heeft het vermoeden dat drugs er iets mee te maken hebben.16 reacties

Een Toyota rijder die drugs doet? Waar gaat het heen met de wereld?!?
@w0o0dy: prius. Zeer groen en groen wil nog wel eens wat neveneffecten hebben.
@w0o0dy: Micro dosing, aka een beetje LSD door de koffie ´s ochtends om je creativiteit te bevorderen is momenteel helemaal hip in Silicon Valley.
@stephano: Je kan al sinds de jaren 80 Toyota’s kopen met LSD, echt waar.
Wat een klapper zeg. Wel lekker dat die “voormalige ambulancebestuurder” je bloedende kop filmt en op YouTube slingert…. Hij had zich beter nuttig kunnen maken “met al z’n ervaring”.
@trustmeiamanengineer: Een ambulance bestuurder is geen verpleegkundige en heeft alleen een assisterende functie. Het is in Nederland pas sinds enkele jaren dat een Ambulance bestuurder een infuus aan mag leggen, dat mocht daarvoor alleen de verpleegkundige.
@bassx: Toch had ik eerder getracht die hangende claxon het zwijgen op te leggen dan dat ik plaatjes was gaan schieten.
Hebben ze al een staatslot gekocht?
@viezefreddyw: nou ja, zoveel geluk krijg je niet een tweede keer denk ik…
Onacceptabel dat een auto in 2en scheurt.
@w115: Misschien in dit geval niet eens zo erg? Want anders had de bestuurder nog meer van de klap meegekregen?
Maar wel goed dat er geen andere passagiers meereden.

De Toyota is een grotere zwaardere auto, als die ook nog eens met een veel te hoge snelheid aankomt dan heeft de Malibu het wel te verduren.
Ja, het blijft wat plaatwerk en als je het anders raakt dan waarin in het ontwerp rekening mee is gehouden zie je de zwakte
@dotternetta: In dit geval ook een frontaal ongeluk met 120km/u waarbij de klap groter is dan een muur raken omdat de tegemoetkomende auto meer energie heeft dan zij.
@bassx: maar die andere auto geeft wat meer mee dan n muur

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).