Video: paparazzo bekrast Diddy’s Maybach, is de pineut

Auteur: , 16 Reacties

Als sensatieplaatjesschieter wil je niets liever dan contact met de celebs, tenzij je hun peperdure wielen beschadigt. Helaas voor deze fotograaf moet hij bij ome Diddy op het matje komen.

Never fuck with a man's automobile

Het begint als een gebruikelije Hollywoodavond. Ster gaat ergens een hapje eten, en buiten staan de aasgieren al klaar. Ster komt naar buiten, en iedereen maakt een foto van hoe de ster in zijn auto stapt. Reuzespannend.

In de video die eergisteren werd geschoten echter worden we opgeschrikt door een schrapend geluid. Een seconde later zien we dat een iets te enthousiaste fotograaf een dike kras op de dikke Maybach van de vader van puff-a-diddy-diddy-puff pun size heeft getrokken. Iets dat niet aan de aandacht van laatstgenoemde is ontsnapt.

U begrijpt het: de fotograaf zweet peentjes, en dat zou ik ook doen, want we weten hoe ‘hartstochtelijk‘ de producer kan zijn. TMZ registreerde het voorval; bekijk de video, vol moeilijke stiltes, HIER.16 reacties

Nah… valt wel mee toch ? Hij ziet het gebeuren, maar reageert eigenlijk heel relaxed. Siert ‘m dan toch weer…
Nooit geweten dat Amerikaanse rappers een hart hadden en zo aardig waren, ome Diddy verdient bij deze mijn respect :)
Voor deze ene keer zouden jullie het op Autojunk mogen hosten…

OT: Aardige reactie van die zonnebrilopondanksdatergeenzonis-meneer, fotograaf had beter moeten uitkijken maar ongelukken gebeuren.
Volgens mij is hij juist niet de pineut en heeft hij veel mazzel. Tot zover Autoblog boulevard…
TMC; DW.

Too Much Clicks, Didn’t Watch…
@potver7:
0//9! j00Z |<||0// |-|0// 70 5P34|< 1||73R||37Z. [Mocht je er niet uit komen: dat je toffe afkortingen kent]
Echt chill van Diddy om zo lauw te reageren en flex in zijn waggie te stappen. Het boeit hem echt niet dat zijn matties hem nu suff sissy noemen.
Het ergste Is dat die zogenaamde sterren vaak zelf de paparazzo bellen waar ze heen gaan.
@rolov: precies. Al doet de pers-man/vrouw dat natuurlijk. En het restaurant is ook geregeld en compleet gratis, zolang de pers-man/vrouw maar genoeg haar best doet dat de naam van het restaurant genoemd wordt.
En een kras op zn (vaak zelfs: geleasde) Maybach: who cares: wordt toch gerepareerd en hij zal de rekening nooit zien of merken.
Mo’ money mo’ problems ;-)
Echt?
Prima gedaan mr diddy!
Kan iemand aangeven bij welke sec ik moet kijken? Want tis me te druk allemaal..
Heel interessant…autoblog boulevard…
Boeiend!!
Rijd die chauffeur niet gewoon te dicht langs de fotograaf die met zijn rug naar de weg stond te fotograferen en heel duidelijk niet kon zien wat er achter hem gebeurde?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).