Video: Red Bull-monteur betast Kimi Raikkonen in Monaco

Auteur: , 10 Reacties

Ik weet dat het ronduit bagger gaat bij Ferrari, maar moet Kimi daarom maar kiezen voor Death by Red Bull?

Moven, Raikkonen!

Vandaag waren de eerste trainingen voor de Grand Prix van Monaco dit weekend, en kennelijk leek het Kimi ‘the Iceman’ Raikkonen wel een aardig idee om even pal voor een bijna vertrekkende Red Bull RB10 te gaan staan. En geloof me, die scherpe vleugels doen pijn, ook als ze tegen een ijskoude Kimi botsen.

Gelukkig spotte een Red Bull-engineer de murmelende Fin op tijd, en sleurde hem uit het pad van de Rode Stier. Kimi’s reactie is eventjes verward, maar de reactie van monteur ‘Nige’ is priceless. Die grijns… Kom maar door met de lollige Kimi-grappen! Video op autojunk!10 reacties

foutje! gecorrigeerd bedankt ophoepelen lachen en weer met zijn allen verder
Zo te zien was het “all in good fun” dus.. Next!
Hij blijft er wel koel onder.
Niks aan het handje…maar wel typisch dat de iceman daar weer een beetje doelloos staat te dromen in de pitstraat. Beetje rare snuiter is het wel, maar ik hoop vooral dat hij het Alonso nog wat moeilijker kan maken dan dat hij vooralsnog doet.
@jaapiyo:

Vreemd hoe die Alsonso zo onsympathiek gevonden word dat we hem allemaal de iceman toewensen om hem een maagzweer te bezorgen.
@Hupke: ja mooi hè.
Een verre kennis van me werkt voor hem. Schijnt een toffe gast te zijn
@asmulders: het neefje van mijn Oezbeekse stiebroertje en daar de buurvrouw van heeft een oom wiens derde zoon hem ook kent. En die vindt hem dus helemaal niks!
OMG, dit had ik echt niet willen missen! Wow, echt. Man man, dit was té hilarisch en spannend in één.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).