Video: trucker beukt asociale Golf van de weg in Den Haag

Auteur: , 106 Reacties

Oh gerechtigheid, wat ben je mooi.

Koekje van eigen deeg

Hoewel je er plat gezegd geen hol mee opschiet, kom je elke dag wel asomobilisten op de weg tegen waarvan je hoopt dat ze op een dag het deksel op de neus krijgen. Mocht dit je bekend voor komen, dan is dit filmpje een mooie afsluiter van je donderdag.

Wat de Golf-rijder in het filmpje precies bezielt weten we niet, maar de sufferd moet en zal langs alles en iedereen dat zich voor ‘m bevindt. Henk Wijngaard had kennelijk weinig trek in dergelijk tokkiegedrag en parkeert z’n Volvo FH16 in de flank van de Volkswagen. (truckers)Petje af.

Bekijk de beelden bij Regio15, inclusief after-foto’s van de Golf!106 reacties

Met je truck auto’s van de weg douwen…..Zou de doodstraf op moeten staan…
@norge: ik denk dat de trucker hem niet gezien heeft. Volledig terecht dit, moet je maar eerder van huis vertrekken.
@robbert89: er zijn gasten die serieus zo rijden zonder dat ze haast hebben. En ik heb zo’n vermoeden dat dit er ook zo een Is.
@rolov:

Inderdaad dit is gewoon z’n rijstijl en ik vermoed dat hij dit op deze manier vaker doet (wellicht dagelijks) op die plek dit was een bewuste keuze om over het voorsoorteer vak in te halen. Had nog wel wat harder afgestraft mogen worden. Wellicht dat hij het dan afleert dit is nog te mild. Zou me niet verbazen als hij een petje op heeft.

Boontje komt om zijn loontje 1,5 jaar terug had ik z’n dwaas op de neus die dacht tijdens de spits recht te moeten inhalen (nasnijden auto die ik inhaalde en mij dus ook) terwijl ik harder reed (10KM/h) dan toegestaan op de snelweg met de strom mee op links. Hij dacht zo nodig 4,66 verder te moeten komen totaal zinloze actie wat resulteerde in een 180graden de middenberm in voor de koerier in benz busje
Bijna iedereen op dit forum denkt dat deze berijder in de Golf zat: Voor naam Hasan(Turk) of Hassan(Mocro) danwel Sjonny(Nederlander) Bijna zeker pet dragend, grote kans met de klep in de nek. Onder de pet het haar opgeschoren, indien het Sjonny was; tattoo in de nek.
Over de pet een capuchon, liefst een die het zicht opzij belemmert. De stoel staat ver achterover gekanteld, de lichaamspositie als in een strandstoel. Met de rap muziek op 10 versterkt door een 1500watt versterker, kon hij onmogelijk de luchtremmen en de 10 cilinder diesel van de truck horen. Zo iemand dus!
@audicoupe84: nee hoor, dat denk ik niet, kan ook een jonge student zijn of 40 jarige verloskundige zijn. Auto zegt niets over de mens. Daarbij worden dit soort acties door allerlei mensen genomen. Van mensen in een oud Peugeotje 106 tot mensen in een nieuwe BMW M5.
@robbert89: precies!
@Robbert89: dode hoek zit rechts, trucks stoppen helaas niet als een winkelkarretje, alhoewel ik die golf ook wel ns op z’n plaats zou durven zetten en nog wat gassen bij als ik voor 100% in m’n recht ben en dat was hij ook.
Dit is DA-GE-LIJKSE kost voor me en ik ben het ook wel beu. Voor die 5 seconden hij zou winnen 45min papieren doen, politie, opstopping enz. 5 seconden!!
@norge: -edit: kalm aan- De bestuurder van de Golf zit gewoon verkeerd en creëert een gevaarlijke situatie, moet hij niet doen. Ik vind het de ideale uitkomst van deze situatie.
@pt369: Slappe drol? Aangenaam… Volgende keer als U een foutje maakt wordt U van de weg gedrukt door een truck met als publiek een groep idioten die staan te klappen van plezier…
@norge: Die Golfrijder had het makkelijk kunnen oplossen door gewoon op zijn beurt te wachten als hij daadwerkelijk laat inzag dat hij op de verkeerde rijbaan zat.

Ondanks dat was het zo te zien (het knipperlicht-gebruik vlak voordat hij de vrachtwagen inhaalde) al lang bij hem duidelijk dat hij naar de rechter baan zou moeten. Als je dan toch koste wat kost voor een vrachtwagen langs wil schieten, dan verdien je het ook.

Daarnaast, wat had die vrachtwagenchauffeur anders moeten doen? Zo’n combinatie rem je niet zomaar af (in ieder geval niet zo snel als een auto) en als hij was uitgeweken zat hij zelf tegen die lantaarnpaal aan. Ik zou zelf in zo’n situatie ook niet verwacht hebben dat iemand zo suïcidaal zou zijn om zijn auto zo vlak voor een vrachtwagen te gooien, ik denk dat het dus ook even duurde voordat het bij de vrachtwagenchauffeur doordrong dat die VW-rijder daadwerkelijk levensmoe is.

Dat gezegd hebbende, ik wist niet dat er ook Volkswagens zijn met knipperlichten.
@marv46: Natuurlijk is de Golf rijder fout, natuurlijk kan het zo zijn dat de truck niet meer kon uitwijken…Zolang hij het maar niet opzettelijk doet…
@norge: natuurlijk doet hij het niet opzettelijk hoewel dat wel lijkt. Maar de weg draait op dat punt immers nar links.
Gezien de rijstijl van de golf die eraan vooraf ging kan ik er ENORM van genieten. Ik vind het jammer dat ik er niet bij was dan had ik hem kunnen vertellen dat dat geduw van tevoren niet nodig was en hoogst irritant. Tja jongen, dat krijg je ervan he….
@marv46: Haha chapeau voor die laatste alinea na je vrij serieuze verhaaltje.
@norge:
Kijk eens goed wat hij een zaaier geeft, daar kan jij onmogelijk iets op tegen hebben….
@jrk68: Mensen die eigen rechter spelen… Altijd fout… Maar de Golf rijder mag van mij ook zijn rijbewijs wel inleveren..
@norge:
Ik betwijfel ernstig of er in dit geval sprake is van eigenrichting, in mijn optiek van Tinus hier niets te verwijten.
@norge: met je golf proberen een 40 tons truck te snijden, dáár zou de doodstraf op moeten staan. Niet omgekeerd.
@406_v6: Zeg niet dat ik goedkeur wat de petjes Golf doet….Ben alleen tegen trucks die eigen rechter gaan spelen..
@norge: de trucker drukt niet hè. Hij blijft op zijn Lane.
@norge: En daar heb je een goed punt, want met een vrachtwagen ben je altijd de sterkste partij. Ben zelf zeer regelmatig onderweg met combinaties waar altijd een vergunning voor hoogte, breedte, lengte of gewicht bij zit en kan je vertellen dat het niet altijd gemakkelijk is om “even” uit te wijken. Dit is dan toevallig een gesloten koelcombinatie, maar als deze volgeladen is met bijvoorbeeld hangend vlees dan hoef je echt niet vol in de ankers te gaan en gelijk je stuur om te gooien, dan kan je gegarandeerd je baas bellen voor een nieuwe spiegel.

Als ik daar had gereden had ik waarschijnlijk hetzelfde gedaan.. En niet expres maar puur omdat het de enige keuze mogelijkheid is ..
@silenro:
Goed verhaal. En als ik het rijgedrag van die Golf-bestuurder zo zie, voorafgaand aan deze inter-voiture intimiteit, durf ik het woord ‘vooroordeel’ wel te schrappen.

Wat een pannenkoek, instant-karma.
@norge: behalve als het “slachtoffer” een VW betreft, dan is alles toegestaan. :P
@norge: De trucker denkt dat die auto linksaf wil. Als dat niet gebeurd dan heb je geen tijd meer om te reageren. Truck kwam van links. Is dus ook niets aan vooraf gegaan.
@bugboy: *rechts
@e1000bmw523i: Ik bedoel bij de stoplichten. De truck en de Golf waren elkaar daarvoor niet tegengekomen.
@norge: Ik weet er nog wel een die ervoor in aanmerking komt, het eindigt op ” orge” en begint met een “n”.
@norge: Als ik naar het filmpje kijk rijd de golf op het moment dat die naar links zou moeten gaan en besluit toch rechtdoor te gaan over de dubbel door getrokken streep, precies in de dode hoek van de vrachtwagen. Op het punt waar de vrachtwagen de golf nog kan zien geeft deze geen richting, dit doet die pas in de dode hoek.

PS, al had de vrachtwagen de golf wel gezien, de bestuurder van de golf besloot niet te remmen waar dit nog makkelijk kon.
@norge: mensen die dit zeggen moeten de dood straf op staan
@noshit: Toe maar joh. Doen we dan ook maar 20 jaar strafkamp voor mensen die geen Nederlands kunnen schrijven?
@danmar: hahaha inderdaad ! Niks zo irritant als een Golf rijder die tevens analfabeet is.

Ik had vorig jaar ook zo’n ongeduldige VW Transporter voor me, kon niet eens wachten tot de stadsbus zijn passagiers uitgeladen had. VW in een keer in zijn achteruit, mijn radiator lek, politie er bij, nier verzekerd, agressief, slecht Nederlands, kansloos….
@norge: jij snapt het echt niet…
@norge: je bedoelt met je auto trucks (proberen) wegduwen…
@norge: met je golf zo voordringen… zou je voor straf naar Noorwegen voor moeten emigreren.
@jeewee: Twee keer zelfs….Nounou..
@norge: met je golf zo voordringen… zou je voor straf naar Noorwegen voor moeten emigreren ;-)
Die kan een leuk truukje…
Truckers niet respecteren omdat je haast hebt… Zou de doodstraf op moeten staan…
Heel herkenbaar. Zie het dagelijks op de en afrit A1 / A30 bij Barneveld. Die vrachtwagen chauffeur… Hulde!
@potjak: op- en afrit…
Trukker zag ‘m denk ik niet eens. Dom petjesvolk in die Golf
“Wat de Golf-rijder in het filmpje precies bezielt weten we niet, maar de sufferd moet en zal langs alles en iedereen dat zich voor ‘m bevindt.” <– Meneer rijdt Golf 4, lijkt me over het algemeen genomen vrij duidelijk wat hem bezielt.
@ej20g:
Nu kom ik erg veel in die buurt dus ik zou je een vrij exact signalement van de bestuurder kunnen geven.
Maar dat ga ik niet doen, voor ik het weet noemen ze me Geertje.

Maar als ik je vertel dat ze doorgaans een fake Guccipetje dragen en hun centen verdienen aan een substantie die lijkt op poedersuiker, dan hoef ik je niets meer uit te leggen.
@jrk68: Mensen die in poedersuiker-substraten handelen rijden over het algemeen zwarte BMWs van type X of M en hoe nieuwer hoe hoger in de pikorde. Golf 4 rijdende petjes zijn eerder inbrekers, thuiskwekers van groene kruiden of helers in de orde kruimeldief, kakkerlak en uitkeringtrekkers …
@dawwg: Nope, die runnertjes rijden (bijna) allemaal in golfjes of iets dergelijks. Zij werken in opdracht van de mensen in eerder genoemde merken. Een runnertje heeft ook zelden daadwerkelijk (grote hoeveelheden) koopwaar mee.
@jrk68: mij hoef je wat dat betreft inderdaad niks uit te leggen, de halve parkeerplaats op school wordt altijd bevolkt door die karretjes en bijbehorende eigenaren.
@ej20g: dus wat insinueer je nu precies?
@ghost: dat de eigenaar waarschijnlijk een petje is of als een petje rijdt. Dat laatste is in het filmpje overigens duidelijk te zien.
@ej20g: Vertel, wat bezielt m dan? Ja ben zelf een Golf IV rijder en ben dol op stereotyperingen. Dus kom er maar in met je tegeltjeswijsheden !
@silenro: Hebbie er 18″ Audi velgen eronder of niet ? En met of zonder kachelpijp ? Je kan natuurlijk niet zomaar alle stereotypes op 1 hoop gooien he, dat is veel te ongenuanceerd ;)
@silenro: ho ho, ik zeg niet voor niets “over het algemeen genomen”. Met de Golf 4 is over het algemeen niks mis, met de bestuurders vaker wel dan niet. Je moet het niet persoonlijk opvatten, ik scheer niet iedereen over één kam.

Als jij gewoon een nette Golf 4 hebt en als een normaal persoon rijdt, dan denk ik dat je trots mag zijn dat je niet bij het overgrote deel van Golf (2-3-4) rijders hoort. Want dat zijn jongens van mijn leeftijd waar ik me kapot voor schaam.
@silenro: met een pet in de nek, rijden als een volslagen gek.
Kon ’t niet goed zien @ej20g:, was ’t een petje?
@mars: aan de auto te zien valt het nog mee. Op het filmpje is echter te zien dat meneer wél als een petje rijdt.
Dit soort rijgedrag in een zwarte golf 4 roept zeker agressie op, maar het kan ook zijn dat de chauffeur van de vrachtwagen de golf gewoon niet heeft gezien. Er is in de gefilmde situatie geen reden om aan te nemen dat er nog iemand rechts van je rijdt. Maar goed, het is wel mooi om te zien.
Doodstraffen voor verkeersovertredingen. Interessante materie voor een discussie ;-)

De Golf zat absoluut fout, ook al heb ik een beeje het idee dat de vrachtwagenchauffeur stoïcijns door blijft rijden. Nogmaals, de Golf maakte de fout, maar het lijkt erop dat ondanks dat de chauffeur van de VW een idioot was de truckchauffeur wellicht het had kunnen voorkomen.
@gtwillem: Aahhh, eindelijk 1 die het begrijpt…
@norge: Als je goed kijkt is de linker rijbaan waar de golf op zit voor linksaf. Na die afslag is er geen linker rijbaan meer en loopt alleen de rachter rijbaan door, middels een knik naar links. Die vrachtwagen heeft nooit een auto verwacht daar links van hem omdat er gewoon geen rijbaan is. En het lijkt alsof hij hem tegen die golf aan gooit maar dat komt omdat de weg daar naar links knikt. Vrachtwagen valt niets te verwijten
@gtwillem: Inderdaad; het feit dat je misschien in je recht staat is geen vrijbrief om dan ook maar geen rekening te houden met anderen; iedereen maakt wel eens een foutje. En zelfs als het expres is, hoef je je niet te verlagen tot hetzelfde niveau … maar goed, Golfje was wel heel duidelijk fout en als vrachtwagen chauffeur wordt je ook heel frequent geconfronteerd met idioten die denken dat je snijden, dus verwijten kan ik ’t m niet, maar het verdient inderdaad geen schoonheidsprijs (lees: volwassen, verstandig, veilig gedrag)
@gtwillem:
Ik liet even een tegen geluid horen voor @Norge z’n opmerking. Ik ben helemaal niet zo voor doodstraffen. ;-)
Tja, al zou de chauffeur hem gezien hebben, zijn auto de kant in sturen, met kans op ellende nadien en de Golf laten gaan wegens die zijn aso gedrag, ook geen optie. De chauffeur heeft gewoon goed gehandeld.
Ken die weg. Golf rijdt op een voorsorteerstrook voor linksaf. Als de trucker hem al heeft gezien alsnog gewoon terecht dit.
@mrs250:
Dit is toch Den Haag uit richting Poeldijk en links naar Wateringen.
Zeg maar net voorbij de Looserlaan?
@jrk68: kruising Erasmusweg/Lozerlaan richting Poeldijk inderdaad. Nou is het bij die strook altijd wel piemels meten met alle drugsrunners, westlanders, Polen, kampers, hagenezen en ander volk met een minder defensieve grondhouding in het verkeer, maar deze knul komt wel van heel ver.
Die Citroen Picasso rijder, rijdt die nou gewoon door? Of is die nog wel gestopt? Volgens mij redelijk strafbaar, en anders op zijn minst überasociaal om als getuige verder te rijden zonder eerst gegevens achter te laten (voor getuigenis)/ eerste hulp te bieden (ok, dat laatste was hier niet nodig).
@MrHyde: Waarom? Getuigen is niet verplicht en als je niets met het ongeval te maken hebt stoppen ook niet lijkt me.
@MrHyde: Die ziet niks achter die vrachtwagen.
Toevallig. Reed vanmiddag nog op de motor over die weg. Had ik dat gezien had ik ‘m nog een http://www.cartoonbrew.com/wp-content/uploads/nelson-muntz.jpg gegeven…

Ja, want zo’n eikel ben ik…
@Rick-dos: helemaal mee eens
@Rick-dos: Hahaha nice :)
haha mooi! ben zelf iemand die wel altijd voorschiet bij de efteling maar in het verkeer nooit, sluit meestal altijd mooi achteraan aan of ik moet weten dat het verderop beter is.
@henkhupelschoten: heb zo’n situatie ook een keer meegemaakt bij de berenkuil in eindhoven. toen zat er een kamp-familie achter mij aan….. overigens niet mijn fout hun zaten in de rijstrook terug naar helmond (n270) en ik op de insulindelaan, toen kreeg ik gezelschap op de afrit….
En zoals gewoonlijk een remlicht kapot, zie je vaak bij Golfjes.
Wat een sjaak, die Golfrijder
Trucker beukt helemaal niemand van de weg! Golf rijder moet gewoon verplicht rijrichting volgen en schuld niet bij trucker in zn schoenen schuiven.
Ik vermoed dat de trucker wel degelijk een idee had wat er gaande was. Is er iemand anders die het ook opvalt dat er voor de Golf nog een andere auto rijd die hetzelfde geintje uithaalt en over de inmiddels dubbele streep heen er voor schiet?
Hoewel ik inmiddels een redelijke hekel aan vrachtwagen chaffeurs heb ontwikkeld wegens hun gemiddelde snelweg gedrag, blijft het natuurlijk een grote machine die minder wendbaar en overzichtelijk is (hoewel ze dat dus op de snelweg vrij makkelijk vergeten en negeren, want dan kan er vaak van alles). Dus dat je dan op dit soort wegen anderen zich wat laat aanpassen ipv jijzelf in allerlei bochten moeten wringen snap ik dan wel weer. Zeker als ze de regels overtreden. En hoe je het ook bekijkt, het is natuurlijk wachten tot dit type Golf rijders zoiets overkomt. En terecht. Ik hoop altijd maar dat ze geen slachtoffers meenemen in hun debiele gedrag.
@BJ:
“Gemiddeld snelweg gedrag” je bedoelt waarschijnlijk dat je even moet wachten als er een inhaal manoeuvre gemaakt wordt op de snelweg. Rij zelf dan ns met 45ton en schommelen tussen 60 en 90kmh voor enkele tientallen minuten. Waar jij met je wagen even op het gas kan drukken om in te halen.

“Minder wendbaar” bedoel je dan dat een vrachtwagen geen stuur heeft?
“Minder overzichtelijk” dat je vanuit die hoge positie niet ver vooruit kan kijken. Ik zie meestal 4-500m ver wat er gebeurt terwijl jij met je wagen, als je voorganger geen privacy glas heeft hooguit 2 wagens voor je kan zien.
Minder overzichtelijk zoals in dode hoek zal je waarschijnlijk bedoelen. Klopt en zelfs al zijn er vele campagnes gemaakt rond dat thema, blijven fietsers en voetgangers erin hangen. En dan nog schrikken als het fout gaat.

Redelijke hekel aan vrachtwagens, wat wil jij bereiken BJ, dat alle wegen voor jou vrijgemaakt worden?
My advice rij, al was het maar 1 dag, ns mee met een vrachtwagen.

“Geen slachtoffers meenemen in hun debiele gedrag” toch nog iets waar ik met je akkoord ga.
@tombe:
Kijk, U is vrachtwagenchaffeur?

Ik doel op inhaalgedrag, wisselen van rijstrook, negeren van inhaalverboden, te weinig afstand houden, bellen/administratie/navigatie achter het stuur… etc.
Ik weet natuurlijk over de begrenzing, over beperkte mogelijkheid tot versnellen; haal dan gewoon niet in! Het gaat niet om mij, het gaat erom dat zij bij meerbaans wegen van de hele snelweg een flessenhals maken of bij twee baans gewoon blokkeren. Zeker in de spits, ontstaan zo hele slierten en langzaam rijdende opstoppingen en ben ik het niet alleen die moet wachten, maar 80+ auto’s met mij. Het zorgt voor veel onverwacht remgedrag, iedereen schuift opeens een baan op en over het algemeen duurt het zeker 500 tot 1000m voor ie er voorbij is. Om vervolgens de ingehaalde vrachtwagen of zelfs de inhaler via een afrit te zien verdwijnen van de snelweg. Het zijn de chaffeurs die dan gewoon even geduld moeten hebben ipv iedereen plaats voor hen te laten maken! Bovendien is de manier waarop regelmatig ronduit asociaal en wordt ie er gewoon tussen geduwd, worden inhaalverboden genegeerd, een invoegende collega is reden om het hele treintje maar even te gaan inhalen, ipv even gas los om ruimte te maken en te ritsen.


Met “Minder wendbaar” bedoel ik inderdaad dat een vrachtwagen geen stuur heeft… Maar dat jij als vermoedelijk chauffeur niet weet wat het verschil in wendbaarheid is tussen vrachtwagens en bv personenauto’s zegt genoeg denk ik.

Overzichtelijkheid: vergeet aub niet de context van mijn bericht; we hebben het hier over een Golf die van achteren er tussen wil piepen; wat denk je dat ik bedoel, je zicht van 500m vooruit?

“Redelijke hekel aan vrachtwagens, wat wil jij bereiken BJ, dat alle wegen voor jou vrijgemaakt worden? My advice rij, al was het maar 1 dag, ns mee met een vrachtwagen.”
Nee hoor, zou prettig zijn, maar je moet realistisch blijven. Wat ik wil is dat vrachtwagens zelf wat geduldiger zijn en wat meer vrede hebben met de beperkingen die ze hebben ipv de rest van het verkeer om hen heen tot last te zijn en in gevaar te brengen. Zeker in de randstad, waar je zoveel invoegend/uitvoegend vrachtverkeer hebt dat inhalen echt geen steek op schiet. Ik heb overigens wel eens mee gereden met vrachtwagens (vroeger wilde ik zelfs chauffeur worden), maar die haalde gelukkig niet onnodig in..


“toch nog iets waar ik met je akkoord ga.” – prima, maar heb liever dat chauffeurs over bovenstaande nadenken. Vergeet niet, regelmatig hebben zij toch goodwill van de rest van het verkeer nodig, zeker in de stad (als jij je wendbaarheid hebt uitgevogeld) of bij in/uitvoegen; wees daar zuinig op als groep.
@BJ: In ieder geval bedankt voor je begrip. Ik snap dat het wel is lastig is om op elkaar te anticiperen, maar als ik in het verkeer zit probeer ik juist te ontspannen. Zou jij ook is moeten doen! Want behalve vrachtwagens heb je nog de tokkies, bejaarden, fietsers, motorrijders en ga zo maar door, die ook allemaal vreselijk vervelend zijn op de weg. Dat is ook het mooie aan onze wegen, ze zijn voor iedereen. En zoals wij dat hier in de regio zo netjes verwoorden; als het je niet aanstaat dan donder je maar op :) ;)
@silenro: idd. Het verkeer is voor iedereen een zenuwslopend traag organisme waar iedereen helaas moet aan participeren. Of je je erin druk maakt of niet door:
-volop de gas op te gaan en 20m ver de ankers in te gaan
-inhalen zoals de joker in deze video waar het helaas voor hem even fout gaat en dan achteraf nog janken om 5 seconden proberen te winnen en in dit geval uiteindelijk 45min papieren in te vullen en je wagen in te deuken.
-enz
Het heeft helemaal geen zin en ik maak me er al lang niet meer druk in. Je verkwist geld en het is slecht voor je tikker (hart). Chill bitch!
@BJ:
Hoe kan ik dit nu au sérieux nemen :-)
Een kerel met de nickname BJ en “U is vrachtwagenchaffeur?”.

@silenro vat eigenlijk al mooi samen
“wederzijds respect”
“geen stereotyperend gedrag” daar niet alleen truckers zijn die met nevenactiviteiten onderweg bezig zijn en niet enkel hen verkeersregels breken.

Inhalen ben ik akkoord met je!
Rare en idiote maneuvers uitvoeren om toch maar enkele seconden te winnen, maar of dit stereotype gedrag enkel voor vrachtwagens is, is deze video toch wel een mooi bewijs of niet soms?

Voor de rest ga ik niet proberen ontcijferen wat je allemaal zit te spuwen naar truckers over wendbaarheid, overzichtelijkheid, gemiddeld snelweg gedrag, inhaalverbod, etc, terwijl dit totaal niks met deze topic te maken heeft.
Hier wordt dat golfje netjes in de kant geduwd en is iedereen daar heel blij om. Ik ook, dus doe je beklag ‘ns bij de koning aub. Misschien met een BJ krijg je een verbod op vrachtwagens voor mekaar.
Voor een deel terecht want die golf rijd natuurlijk zeer asociaal… Aan de andere kant, die truck beukt m wel héél erg aan de kant…
@jobberns:
Niks “voor een deel” die trukker volgt gewoon de weg en die loopt na de vluchtheuvel naar links.
Als hij hem echt een beuk had gegeven dan was het Golfje voor de truck terecht gekomen.
Dus ga nou niet het gedrag van dat petje bagatelliseren.
@jrk68: klopt, je hebt gelijk. Het lijkt wel alsof hij naar expres naar links stuurt om die golf een tik te geven, maar na een 2e keer kijken zie ik dat je inderdaad gelijk hebt
Golf rijder ===== vooroordelen

Truckert ======= vooroordelen

Autoblog ====== oordelen

Dit geval lijkt meer op een heilig moeten van de Golf rijder, en dat is vrij dom, zoals je kunt zien wint de truck altijd !
-edit: thanks! Is aangepast-
De Golf wou gewoon links afslaan maar gleed over de voorwielen rechtdoor. Want dat doen ze namelijk erg goed die Golfjes IV. Koning onderstuur.
Golf rijder zit gewoon fout klaar.
Soort zoekt soort…
Vies terecht, je ziet hem drukken en asociaal rijden. Trucker hoeft geen plaats te maken en kan dat waarschijnlijk ook niet zo snel. Leert die lul van die golf wat zn plek is in het verkeer…
Golfrijders zijn sukkels. Dit filmpje bevestigd het weer
En hij had een petje en een bondkraagje. I rest my case
Haha ik woon daar letterlijk 2 minuten vandaan..! En dit gedrag komt vaker voor in deze omstreken, en inderdaad het zijn vaak sjonnies :)
Sukkel.
Rijstrook hield niet op, golfje zat op baantje linksaf.
Mooi hoor dashcam’s, kan Tokkie zich niet mee verschuilen
Wat ik ervan zie op mijn kleine schermpje is dat die vrachtwagen gewoon zijn rijbaan aanhoudt en die malloot in zijn Golfje gooit hem er gewoon tussen. Aangezien zo’n FH16 niet even op een dubbeltje stopt schaar ik dit onder risico van het vak (van tokkiegolf).

Vervelend voor die jongen
Jaa wtf doet die gast ook.
Top zo een vrachtwagen. Wou dat ik er voor dit soort acties ook eentje had. Deze chauffeur krijgt een dikke pluim!
hoe in godsnaam is het mogelijk dat het overgrote deel van de mensen hier denken dat de vrachtwagen chauffeur dit opzettelijk doet?
als jij daar zou rijden, zou je dan spiegelen ? (waarom zou je dat immers doen, je rijd op een enkele baan, de afslaande baan is al afgelopen) en als je dan al spiegelt, dan zit die auto zon beetje in de dode hoek van de vrachtwagen. en als hij hem dan alsnog gezien zou hebben, dan moet hij met zijn giga wagen ff remmen wat zeker niet gaat lukken.
@Norge,

Toen je nog op Autoweek zat was je ook zo irritant.
mensen spreken hier nog van ervoor gooien, of kort of net ervoor gooien. dit heeft echt niets met ervoor te maken. hij gooit zijn auto tegen een truck (zeker niet voor, kijk nog maar n keer voor de lol). op de fotos zie je ook dat de schades rond het portier te vinden zijn, das niet echt de achterkant. daarom heeft het ook niets met afsnijden te maken wat denk je dan wel helemaal. dat je n truck opzijgebeukt krijgt?
had het trouwens net zo terecht gevonden als de truck n aygo geweest was. dit soort moves is gewoon fout.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).