Video: volgas in een Porsche 911 met hoge hakken aan

Auteur: , 16 Reacties

Zo af en toe duiken wij een niche in, die doorgaans iets te maken heeft met babes, zoals de bikini driving school bijvoorbeeld. Uiteraard hebben deze topics een puur educatieve functie, zo ook vandaag. We lichten jullie graag voor over autorijden met hoge hakken.

Dem heels..

Als het op het bespelen van je pedalen aan komt, gaat de stelling ‘hoe meer gevoel, hoe beter’ op, daarom hebben raceschoenen ook zo’n dunne zool. Aan het andere eind van het spectrum staat de blokhak/naaldhak/stilettohak. In de volgende video demonstreren Bonnie en Ronnie (ofzo, boeit het?) hoe verstandig het is om volgas met een Porsche 911 Carrera 4S over de Autobahn te rijden, terwijl je met dergelijk schoeisel de pedalen bedient.

De video is nogal rommelig ge-edit, maar daar zal je de hoge hakken-fetisjisten niet over horen gok ik. Anabolic wacht ook nog steeds op de eerste klaagbrief waarin staat dat de dokters in die ene film met Claire Robbins best wel nep leken.

Gelukkig hebben de dames, getooid in mooie jurkjes, wel een PDK meegekregen. Lijkt me heel verstandig.. Puike prestatie, dames, Casper had het niet beter gedaan! Volgende keer naakt dan maar? (MIRROR)16 reacties

Geinig en zeer educatief voor sommigen hier op AB die zeuren als een wijf
Soo ziet er goed uit niee
Gerelateerd… Misschien wat nsfw trouwens…
@baasbas: tja.. Net waar je werkt !
spannend, wat doet zo’n griet met haar linker voet tijdens het rijden?
Nu laten inparkeren i.p.v. over de snelweg laten rijden, bakken ze niks van.
Daar zou ik ook wel eens een ritje mee willen maken.
Dat van die PDK klopt, zelfs met gewone schoenen en een handbak zal het geen succes zijn geweest…
Heb zo een soort filmpje jaren geleden al gezien. Volgens mij reden er toen meerdere dames in onder andere een 993 en nog wat ander spul. Misschien wel van dezelfde maker.
Als je die make-up van die vrouwen er af weetje niet wat je ziet daarentegen de Porsche dat ding blijft mooi ook al zitter er twee poederdozen in de auto !!!
En wat is nu het moraal van dit filmpje ?
Porsche mist naafdoppen -1
@reggie-boy_rood: zie het ongeveer als pony-pletten, sommige mannen en vrouwen raken hier opgewonden van.
Verkeerde houding achter het stuur.
Vrouw + snelle auto = levensgevaarlijke praktijken!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).