Video: Bernie Ecclestone in zijn Ferrari F12Berlinetta

Auteur: , 48 Reacties

Wat rijdt een minuscuul meneertje met te veel geld? Je wilt natuurlijk niet uitstralen partijdig te zijn...

Bernie Ecclestone

Laat staan dat je de indruk wilt wekken dat je je auto wel eens gekregen zou kunnen hebben in ruil voor nieuwe reglementen die toevallig in het voordeel zijn van een bepaald team met rode auto’s. Living on the edge is Ecclestone niet vreemd en zijn persoonlijke voorkeur voor Ferrari’s Formule 1 team is een publiek geheim. Als Ferrari wereldkampioen wordt aankomend seizoen, denk dan hier even aan terug. Overigens wordt gesuggereerd dat rijden in de Formule 1 te makkelijk zou zijn, schijnbaar is het rijden in een Ferrari voor Bernie ook kinderspel en kan hij gemakkelijk de helft van zijn armen gebruiken om een hele grote telefoon vast te houden. Of is Bernie nu zo klein?48 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Tja, gelijk heeft hij.
Wat moet hij dan, een Alto omdat hij dan niet zo klein lijkt…?
@jrk68: Een Daihatsu Copen lijkt mij nog gepaster.
Bernie is géén eindbaas, laten we dat voorop stellen!
@MARS: Nou, vooralsnog heeft niemand hem uit weten te schakelen.
@mars: bernie is wel een eindbaas
Meer een eind-dwaas als je het mij vraagt.
Bernie een eindbaas???
zakelijk gezien wel ja!
verder een verschrikkelijk figuur, om van te walgen!
‘schijnbaar is het rijden in een Ferrari voor Bernie ook kinderspel’

Hij laat zich rijden? Stuur rechts enzo.. UK..
@elektricidad: Heel scherp!
@dutchdriftking: was geen rocketscience dacht ik zo
@rolov: misschien, ik had het echt niet door!
@elektricidad: ik dacht hetzelfde. Engels kenteken betekent meestal het stuur rechts
Bernie heeft wel een beetje last van het Blatter syndroom. Ga toch lekker met je geld spelen, zou ik zeggen. Koop Griekenland eens voor de lol ofzo ;-)
Mooiste ferrari van het moment die f12
@bouwvakkert: de enige mooie Ferrari van ’t moment.
Neutraal voor Lamborghini kiezen had minder kwaadbloed gezet denk ik
@jorden: zat ik ook aan te denken maar aan andere kant, die vent is ergens in de 80 (!) dus hij zou neutraal voor een maserati moeten gaan ofzo
Vertel eens precies welke concessies aan juist Ferrari zijn gedaan. En welk voordeel Ferrari daaruit haalde? En of Ecclestone invloed heeft op concessies. En of Ecclestone lid is van het regelmakende deel van de FIA. (het gaat een stukje richting laster)
@JanC: fanboy..? :-)
@stevenpoal: Ik vind het een zak patat. Maar dat wil niet zeggen dat ongefundeerde verdachtmakingen aan zijn adres goed te keuren zijn.
@JanC: In de verdeelsleutel van de TV gelden waar Ecclestone een grote hand in heeft is gewoon keihard door Ferrari bedongen dat ze naast de rechten die de andere teams ook hebben ook al vast een dikke zak geld krijgen, gewoon omdat ze Ferrari zijn.

Dus daar heb je het al…
@jaapiyo: Die concessies zijn niet van gisteren. Om dan te stellen dat Ferrari daardoor dit jaar wereldkampioen wordt is dus nonsens.
@JanC: Dit jaar, volgend jaar…who cares. Geld is performance in F1 (http://www.autoblog.nl/nieuws/wereldkampioen-f1-worden-dat-kost-je-250-miljoen-euro-74226…backlinkje naar ander ab artikel, you’re welcome ab) en Bernie geeft het aan Ferrari.

En voor de acties van de Ferrari International Assistance is Bernie technisch niet verantwoordelijk maar het zou naïef zijn om te denken dat hij er op de achtergrond geen invloed op uitoefent.

Overigens hoop ik dat Ferrari het goed doet dit jaar en dat ze niet alles op Vettel focussen maar Raikkonen ook een goede wagen geven.
@jaapiyo: Daar ga je alweer. Leer zindelijk argumenteren. Je linkt naar een artikel over Mercedes en hoeveel Mercedes spendeerde om wereldkampioen te maken. Jouw genoemde verdeelsleutel is al jaren geleden gemaakt en Ferrari heeft al jaren geen wereldkampioenschap meer gehaald. Kortom je lult in de ruimte.
@JanC: Ah dit bevestigt wat ik al dacht, obvious troll is obvious. Als je voorgetrokken wordt maar je kan dat niet omzetten in resultaat wil dat niet zeggen dat je niet voorgetrokken wordt, logisch redeneren heet dat. Dat voortrekkerij al jaren in dezelfde vorm bestaat wil ook niet zeggen dat het daardoor geen voortrekkerij meer is, zo lang het niet afgeschaft wordt blijft het gewoon voortrekkerij. En de regel was er ook niet al voordat Bernie er zat want die zit daar al sinds het begin van de jaartelling.

Maar het is duidelijk, je bent er zo eentje die als ‘ie een mening gevormd heeft zich niet laat remmen door feiten om die mening bij te stellen als blijkt dat er geen nanometer van klopt. Succes met die houding in je verdere leven.
@jaapiyo: Nee, de feiten zijn dat Autoblog schrijft dat Ferrari dit jaar wereldkampioen wordt omdat Bernie in een Ferrari rijdt. Ik reageer daarop. Jij komt met een verdeelsleutel. Die verdeelsleutel is jaren geleden al afgesproken.

Dat die voortrekkerij niet correct is, ben ik het met je eens.
Dat ik Bernie geen toffe gast vind had ik al geschreven.

Kortom: Jij kan niet zindelijk argumenteren en beschuldigt mij daarvan (en nog meer, maar dat zal ik maar buiten beschouwing laten).
Fraaie platen ook erop.
Mooi geluid he Bernie, zo’n atmosferische motor.
Skeere atta, heeft niet eens een laferrari. Daarnaast word ik moe van die Barry’s die geld hebben en dus denken dat ze alles kunnen maken.
@mrrallycross: vind hem niet echt een Barry. Meer een Bernie. De enige Bernie die ik ken.
Ferrari F12bernienetta. :3
Het leven is te kort om geen F12 Berlinetta te rijden als je daar wel de middelen voor hebt, zeker ook voor Bernard.

Hij zal ook nog wel wat pounds hebben moeten neertellen voor de license plate. F12 BCE, Bernard Charles Ecclestone. Tacky, maar bazig.
Alleen paupers laten de ronde tax disk op de ruit zitten. Die is van October niet meer nodig.
Was Bernie niet die kerel die verkleed als nazi kamp commandant hoeren bezocht?
@burgerbak: nope, was Max Mosley.

OT: prachtige auto en ik kan dat kenteken wel waarderen. echter, ik heb nooit begrepen waarom je met zulke auto’s stapvoets door een drukke stad zou willen rijden (behalve gezien willen worden uiteraard).
Wat een succesvolle zakenman, erg veel waardering voor deze giga belastingbetaler.
@lekkaah:
Dat hij mega veel knaken heeft wil nog niet zeggen dat hij ook een mega belastingbetaler is….
Ga er maar vanuit dat hij een legertje fiscalisten heeft om dat tot het minimum te beperken….
@jrk68: Ongetwijfeld, maar dat minimum is dan nog steeds aanzienlijk meer dan de meesten van ons aftikken… en hij geeft z’n geld ook nog eens aan luxeproducten uit, da’s weer goed voor de economie (en ook flink belast).
@jrk68: @ar156sw was me voor, wat hij aan de economie bijdraagt en aan papa staat aan eypo’s kan je niet op 1 a4’tje kwijt..
Met een aards leulijke kop en grote bek kom je best ver
Heeft zo’n waanzinnig dure auto niet eens een bluetooth voor je telefoon aan boord?? Of snapt Bernie niet hoe dat werkt? Valt mij wel vaker op in het verkeer: niet handsfree bellen in een nagelnieuwe dikke kar….zelfs onze Fiat 500 heeft zoiets aan boord.
@ttr6: hij rijdt niet…. Pas op je hart
@rolov: Ha, ha, goed gezien! had ik niet door!
Ferrari wilde jaren geleden al uit de formule 1stappen. Doordat ze 50 miljoen meer mochten besteden dan de rest zijn ze gebleven.Zonder Ferrari is het blijkbaar gedaan met de Formule 1.Zelf heeft Bernie geld gestoken in het Red Bull team.Daarom zijn hij en S.Vettel ook zulke goeie vriendjes.Denk dat hij nu nergens meer geld in hoeft te steken nu Vettel voor Ferrari rijdt.Reken erop dat hij wel meer leuke auto’s heeft staan.Z’n dochters hebben al een paar Rollsen,Lambo’s etc.Een huis van 120 miljoen.Alles van papa gekregen.Dus Bernie zelf in een Matis???Dacht het niet natuurlijk
@Alfarobert: Vandaar dat Red Bull in 2013 het grootste budget had en Mercedes in 2014.
Iedereen heeft voorkeur voor Ferrari dus dat is totaal geen issue
@thierryvth: Ind, F1 zonder Ferrari is geen F1.
Ook al ben ik niet een scuderia Ferrari fan, snap ik dit best wel.
Ik heb zo’n idee dat ie geen cent voor die F12 betaald heeft

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).