Video: weerloze set banden sterft gruwelijke burnoutdood

Auteur: , 10 Reacties

Deze opgevoerde Australische Holden zet een burnout in, en houdt deze vol totdat één van de achterbanden het begeeft. Hoe lang duurt zoiets: 20 seconden? Een minuutje? Langer?

#killalltyres

Tijdens Brasher Nats kwamen afgelopen juni in Sydney weer tal van gekke Australiërs met een pk-fetish bijeen, om onder de noemer Burnout Masters op een stuk dragstrip onder het mom #Killalltyres gezamenlijk bandjes op te roken. Zo ook bovenstaande Holden met supercharger, die door zijn bestuurder in een permanente staat van burnout-donut-burnout wordt gehouden. De rookontwikkeling maakt wel duidelijk dat hier geen half werk geleverd wordt.

Op 1:35 minuten zien we de eerste stukken canvas vliegen, maar dat weerhoudt de tyre smoker er niet van het gas er op te houden, ‘door tot het bittere eind’ is het devies. Enkele seconden daarna is het echter gedaan, en loopt de linkerachterband van deze 25%-bijteller op de velg.

Wanneer de gumkunstenaar daarna uit de auto stapt om het applaus in ontvangst te nemen krijgen we meteen een verklaring voor de raamsticker. Deslaniettemin stond ik wel even te kijken, maar ondergetekende is dan ook aardig vastgeroest in traditionele stereotypes. Deze dame weet hoe dan ook raad met rubber, wife her? FILMPJE!10 reacties

Smokey is al op weg naar zijn droomvrouw?
http://www.oceanofweb.com/wp-content/uploads/2014/01/jim-carey-the-mask-smokin-smoking-sssmokin-13678819589.gif
@JvT: die film moet ik echt maar weer eens gaan kijken. Jeugdsentiment voor mij
Die banden houden het nog best lang vol
Volgens mij gaat het hier om een auto die 15 jaar of ouder is -goed opgevoerd en vervolgens flink misbruikt dat wel- maar daarvoor geldt het 35% tarief op basis van de dagwaarde ;-).
@sir_smokalot: zou je haar doen?
@marikoelolo: Nee, want ik heb geen kappersopleiding gehad.
Dacht even een déjà vu te hebben. Er zijn namelijk aardig wat overeenkomsten met dit filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=VJmrh7mLKc0
En waar rook is……..: http://youtu.be/VJmrh7mLKc0?t=1m32s
Hoeveel Toyota Priussen zouden er verkocht moeten worden om dit te compenseren?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).