Video: Wim-Lex’ nieuwe Audi, van binnen en buiten!

Auteur: , 22 Reacties

Sinds gisteren weten we dat onze vorst een set nieuwe wielen met een imposante wielbasis heeft, alleen weten we slechts hoe hij er van buiten uit ziet. Herstel: dat wisten we. De volgende video gunt ons een kijkje in een gepersonaliseerde Audi A8L.

Audi A8L Remetz interieur

Het Nederlandse Remetz Car, bekend van deze A8 XL, is verantwoordelijk voor het omtoverproces van ‘gewone’ A8L tot een Audi A8L Executive Directieauto, compleet met tussenschot voor de broodnodige privacy, en eventueel met een stoot aan bepantsering. Hoewel prinses Beatrix dit volstrekt onnodig vond, opteerde koning Willem-Alexander wel voor de verzwarende maatregelen. Zou hij soms meer vijanden hebben dan zijn moeder?

Het model dat we in de video zien is niet de Audi die uiteindelijk bij ons koningshuis terecht is gekomen, dit is een ander, onbepantserd model. Toch geven de beelden je een aardig indruk van hoe de limousine van Willy & Max er van binnen uitziet. Elektrisch bediendbare uitklaptafeltjes, heel veel schermen, een lap extra leer, the works. En dat allemaal voor de prijs van een standaard Maybach 62..

Bekijk de video op autojunk!22 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Mooi antwoord op die criticasters die de trainingspakken in Sochi niet voornaam genoeg vonden :)
Jezus wat lelijk! Van binnen is hij wel echt heerlijk, maar koop dan gewoon een RR…
@drivingpleasure: Ze moeten toch on-opvallend blijven jonguh. Vandaar die Audi natuurlijk..
@JamesBond007: ik vind er weinig onopvallends aan, en Willempie rijdt echt niet zonder begeleiding op ’s lands wegen. Van buiten is het niks,van binnen ziet het er goed uit.
jammer dat ze niet inzoemen op de hemelbekleding want dan zou je de afdrukken kunnen zien van Maxima’s hakken schoentjes;-).
@porteno: hihi ;-)
Zouden ze wel zo’n brede middentunnel hebben tussen de stoelen? Dan ben je niet meer vrij in het kiezen welke kant je uit wilt stappen.
Wel erg kleine TV schermpjes.
@mashell: groot genoeg om LuckyTV te kijken
@mashell: moet nog langs westcoastcustoms dan…
Mooi om te zien dat over een auto die betaald is met (ons) belastinggeld ook weer bpm moet worden afgedragen.
@alcantara: volgens mij is het zo dat hij geen bpm hoeft te betalen als hij op aa kenteken staat. Wert het niet 100% zeker.
Ik vind het veul geld voor een opgeleukte golf. (Niet te serieus nemen). Gewoon een standaard A8L S-klasse lang of lange 7 serie beter op z’n plaats geweest.
Ik.vind het helemaal.niks. Opgesloten achterin en.hij.kan.Max niet even een.veeg geven. Zonde. Bij een limousine heb ik.toch een.meer Amerikaans idee
Hoe moeten de kinderen mee dan?
@bjorn123: kofferbak.
Komt nog niet in de buurt van een Maybach, dat tafeltje vindt ik echt lachwekkend, afwerking lijkt hier en daar te wensen over te laten.
Hij had beter zo’n sloot geld in een nieuwe S-Klasse Guard kunnen steken…
Uhh, zie ik nou op die foto Markie Rutte zitten? Mocht ie ‘em ff lenen van Wimlex?
Best cool natuurlijk, maar met een stapel dochters zou ik een mpv aanraden. Hallo Q7 met derde zitrij..
Jammer dat hij geen BMW heeft gekozen, BMW laat tenminste auto’s bouwen in Nederland.
Toch Netjes dat de Koning voor een NL bedrijf kiest……
Gelukkig heeft Zijne Majesteit wel smaak..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).