Video: zo verkoop je je Aventador in Londen

Auteur: , 11 Reacties

Hoezo dure dealers inzetten, die een flinke commissie opstrijken? Een briefje op je Italiaanse supercar plakken is alles wat nodig is om de deal binnen 24 uur te beklinken.

Deal!

Peperdure auto’s verkopen is in Londen kinderspel, dankzij de jaarlijkse instroom van Millionaire Boy racers en de aanwezigheid van Lexus-snuivende, grootverdienende bankiers uit de City. Geld moet rollen, en dat doet het in de Engelse hoofdstad.

Te koop, bel me op lucky number seven

Kennelijk waren de Dubaianen uit de video hun grijze LP700-4 Aventador alweer zat (wat wil je ook, als zelfs de wouten in je thuisbasis er al in rijden), want er werd een ‘te koop’ bordje achter de voorruit geplaatst.

In minder dan 24 uur tijd diende zich een koper aan, en voor het oog van de spotterscamera werd de deal gesloten, waarna de kersverse eigenaars weer in hun Maserati Granturismo stapten om te doen wat puissant rijke Arabieren de hele dag doen (geen idee wat eigenlijk..). Bizar:11 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Haha, dat kindje er ook zo bij.
Kan wel raden wat de advertentie was. Nooit boven de 20km/h geweest. Enkel de revlimiter gebruikt. Rijdt perfect met deuren open.
@E34M5Touring: Inclusief Arabische sataliet-radio niet te vergeten
Ze schudden handen, maar betekend dit dat je dan een auto hebt gekocht of verkocht? Ik vind het te onduidelijk om nou direct te zeggen dat deze auto verkocht is..
@replicant: Ze schudden handen , hij wordt te koop aangeboden, en de arabs hebben veel geld, meer hoef je niet te weten.
o .. doe je dat zo ..

lekker onsamenhangend geklooi dan ..
Ik denk dat de eigenaar leasegrijs toch niet de beste kleur vond..
Ik hoorde net dat eBay van plan is Sloan Street over te nemen.
Geen wonder dat hij hem verkoopt met enkel een handdruk: kilometerstand is duidelijk 07773477777…
geweldige kleur voor een aventador, ik zou ook zijn handje schudden
Als die eigenaar de auto “verkocht” heeft, waarom haalt ie dan niet het bordje weg. Deze deal is duidelijk niet rond gekomen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).