Vijf alternatieven voor de spelersbus van Oranje

Auteur: , 10 Reacties

Omdat we Louis van Gaal graag steunen in zijn Totale Mens-principe en onze spelers graag zo comfortabel mogelijk naar de (halve)finale vervoerd zien worden, hebben we hier een aantal alternatieven voor de standaard spelersbus.

Vijf alternatieven voor de spelersbus van Oranje

Met de door Hyundai gesponsorde spelersbus van Oranje, voorzien van de hou op-slogan Echte mannen dragen oranje, is niets mis. Van en naar de wedstrijd vervoerd worden hoeft niet luxer dan per touringcar. Oranje heeft echter een probleem, morgen moeten ze namelijk het Caeser Park Ipanema-hotel uit. De FIFA eist de kamers op voor bobo’s en sponsors, want zo rolt Blatter. We combineren het nuttige daarom met het aangename en selecteren voor Louis vijf manieren van transport die meteen als slaapplek kunnen dienen. Geen van de opties is groot genoeg om de 23 spelers te accommoderen, dus we stellen voor om er meerdere aan te schaffen.

Mercedes Zetros
Mercedes Zetros
Deze 6X6 van Mercedes voorziet de selectie in alle luxe. Het interieur is uitgerust met een aantal plasmaschermen (40- en 46-inch), een Bose-geluidssysteem aangesloten op een Mac-mini, vloerverwarming (ok, die kan uitblijven in Brazilië), WiFi en satellietontvangst. Genoeg multimedia om de finale tegen Spanje vier jaar geleden tot in de treuren te analyseren. Ook stevig genoeg om aanvallen van Mexicaanse drugskartels op Robben af te weren.

Futuria Motorhome
Futuria Motorhome
Een vrachtwagen/camper-combi waarin het de Totale Mens aan niets tekort komt. Met alle denkbare luxe en een elf meter lang dakterras met jacuzzi. Ook een bad- en slaapkamer ontbreken niet. Kosten: een tonnetje of zes.

Mercedes’ king size uitschuifcamper
Mercedes's king size uitschuifcamper
Een appartement op wielen, ingericht door architectenbureau A-Cero. Komt met een minimalistisch luxe-interieur waar het goed toeven is voor een voetbalmiljonair. Achterin is ruimte voor een Smart, die Sneijder dan weer kan gebruiken als camper.

Monaco 44 SIG Premier
Monaco 44 SIG Premier
Iets bescheidener is de Monaco 44 SIG Premier. Een 13,4 meter lange bus met een kleine uitschuifsectie, luxe zithoeken en slaapplek voor zes.

De meest lelijke en luxe camper ter wereld
De meest lelijke en luxe camper ter wereld
Enigszins symbolisch voor het voetbal van Oranje: bij vlagen lelijk, wel uiterst effectief. Dit futuristische ontwerp van Luigi Colani, gebouwd door het Oostenrijkse Marchi Mobile, trok veel bekijks in Sotsji. We vermoeden dat ‘ie ook prima geschikt is als vedettevervoerder in Brazilië, waar de selectie op 13 juli Rio de Janeiro aan doet voor de WK-finale. Althans, daar gaan we vanuit.

Iemand aanvullende suggesties?10 reacties

Master de snijders camper
De creatie van die andere Grote Nederlander (die helaas is heengegaan) misschien? http://static.autoblog.nl/images/wp2010/superbus-wockels.jpg
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
We blijven Nederlanders, dus dat wordt gewoon een caravan:
http://develop.caravans.net/assets/nieuws/20070928_kabe1.jpg
Ik zou zeggen schaf hier een paar van aan, dan kunnen de spelers hun eigen speeltje ook nog meenemen als ze willen en luxe genoeg ;)

http://cars.uk.msn.com/news/volkner-mobil%E2%80%99s-ultimate-tour-bus-has-space-for-a-supercar?page=7
Gezien van Gaal’s nieuwe no-nonsense familiestijl waarbij de kinderen van de voetballers ook uitgebreid bij het mediaspektakel betrokken worden denk ik dat het een stoet van kneuterige campers moet worden zodat de hele familie mee kan zwaaien:

http://www.schoonmaak-producten.nl/image/data/camper.jpg
Laten ze deze bus maar gebruiken

Zetros voor mij alsjeblieft!
Een paar golfplaten moet genoeg zijn voor die toneel groep..
‘Echte mannen dragen oranje’

*loopt door plaatselijke winkelcentrum en vraag zich af wat de definitie van ‘echte mannen’ is*

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).