Vijftien celebs en hun Lamborghini’s

Auteur: , 38 Reacties

Celebs houden van Maserati, maar ze zijn er ook niet vies van om bij buurman Lamborghini te shoppen.

F*ck Lambo's, get money

In de top 15 vinden we opvallend veel muziekmensjes, vooral van het rappende soort, maar ook een sportieveling, een enkele verdwaalde journo en een superheld.

Miles Davis – Miura
Jazztrompettist en bad boy, want dat zijn veel muzieksterren nou eenmaal. Reed zijn Miura met het dashboard vol nose candy stuk in New York, waarna The Glick hem enigszins uit de brand hielp middels een coke-flush.

50 Cent – Murcielago
De rappert heeft een heel arsenaal aan auto’s versleten, maar zijn Murcie is misschien het bekendst. De reden? Meneer stopte ooit 2 miljoen cash in de kofferruimte en slingerde de foto op internet. Play on, playa.

Jeremy Clarkson – Gallardo Spyder
Onze favoriete petrolhead en politicus in spé heeft veel auto’s gehad, een Lamborghini Gallardo Spyder was er één van. Na enkele jaren gooide hij zijn Italiaan echter weer in de verkoop.

Shaquille O’Neal – Gallardo (stretched)
Als boomlange basketballert heb je soms wat maatwerk nodig, als de achterste stand van je stoel niet toereikend is. ‘Shaq’ wurmde zich al eens in een Smart, maar ook in een Gallardo past ‘ie. Eentje die 30 cm verlengd is welteverstaan.

Bam Margera – Gallardo
Bam had geruime tijd een paarse Gallardo, waar om de een of andere reden een stuk dak uitgezaagd werd. Omdat het kon, waarschijnlijk. Later kwam er ook nog een Murcielago Roadster op de oprit van de Jackass-ster te staan trouwens.

Bruce Wayne – Murcielago LP640 / Aventador
De (soms) gemaskerde held van Gotham City heeft een grote voorkeur voor opgevoerde stieren. En geef hem eens ongelijk.

Kanye West – Aventador
Net zoals elke tweede succesvolle rapper van zijn generatie viel ook onze homosensuele waterbewoner Kanye voor de charmes van de Aventador. Nou ja, het was een cadeautje van zijn Armeense dinnetje. Hoeveel junk zou er in de trunk passen?

Jon Olsson – Gallardo / Murcielago LP670-4 SV
De bekendste dakkoffergebruiker uit autoland versleet aardig wat Lambo’s. Hadden we Jon Olssons LP640 al genoemd?

P Diddy – Gallardo
De bekende producer (en soms rapper) P Diddly-iddly ‘Puffy’ Combs bezat ooit een Gallardo. Tot hij hem 4 jaar geleden uithuwelijkte aan Justice Beaver, wellicht in de hoop op een spontane Lambo-BBQ? ‘Wie de f*ck is Justin Bieber’, vroeg autobloggert zich destijds nog af. Het kan hard gaan…

Cristiano Ronaldo – Aventador
Ook voetbalfenomeen Ronaldo viel voor de gespierde uitstraling van een Italiaanse hengst stier. De Aventador maakt alweer geruime tijd deel uit van zijn omvangrijke collectie.

Jay Kay – Diablo SE30 / Miura SV
Petrolhead Jay Kay van Jamiroquai heeft heel veel verschillende supercars in zijn collectie. Zijn paarse Diablo SE30 (1994) is hier een van de bekendere van, omdat hij een prominente plek inneemt in de videoclip van Cosmic Girl. Helaas reed hij deze auto tien jaar daarna, in 2006, superstuk.

Gelukkig heeft hij nog een Miura SV. Onder andere.

Busta Rhymes – Murcielago
Bussa Bus draait al behoorlijk lang mee in de rapscene, vandaar dat hij ook een van de eerdere Murcielago’s heeft, een knalgroene. Flipmode squad ftw!

Chris Brown – Gallardo / Aventador
Ook bij Chris Brown gaan de Lambo’s er in als Ketelapper. Zowel de huidige 10- als 12-cilinder staan in zijn garage, hoewel hij er doorgaans moeite mee heeft te kiezen welke hij neemt, aldus deze best wel behoorlijk grappige Vine (van 16 seconden??):

Afrojack – Aventador
Vooruit dan. De Afrojack, omdat het moet. Na Shaq de langste Lambo-eigenaar voor zover ons bekend.

Verne ‘Mini me’ Troyer – Countach
Wat Fifty kan, kan onderdeurtje Verne Troyer ook. Bijkomend voordeel: het lijkt al heel snel veel geld met iemand van zijn omvang. Maar serieus: het is ook veel geld, hier heeft hij 3 uur voor bij de pin moeten staan.38 reacties

Miles Davis, zowel voor zijn autosmaak als muzieksmaak!
stiekem moest ik wel lachen om dat filmpje van chris brown
Tamara, heerlijke tokkie naam blijft het toch…
@tridente: Dat komt dan goed uit!
@Vincegail: Uw vrouw/ vriendin is in verwachting?
@tridente: Hahaha, nee gelukkig niet. Ik bedoelde dat het goed uitkomt dat het zo’n tokkie-naam is, omdat Tamara zelf ook een enorme tokkie is. Weliswaar met enorm veel knaken, maar toch een tokkie.
@tridente: confituur van de Aldi!
Geen vrouw? Nicki minaj heeft er een een roze nog wel!
@aalx:
En Kim Kardashian toch ook?
@gallardogt: dat is die van kanye.
Die paarse Gallardo met paarse trim op de velgen van Margera vind ik nog steeds het mooist zo. Heerlijk.
Bij het lezen van de titel WIST ik gewoon dat Afrojack ertussen zou zitten, zit hij in de redactie ofzo?
@wolfssjrd: Ik ben wel benieuwd wat hardwell rijd eigenlijk. Van de nummer 9 van de wereld weten we iedere poep en scheet. Maar van de nummer 1? geen idee. Ik denk in ieder geval wel een Opel Adam
Dat weet je over een paar minuten.
Het zijn ook wel echt heerlijke auto’s om te zien en om te horen. Heb eens in een Gallardo LP-500 gereden en ben sindsdien helemaal verknocht aan het 10 koppige koor dat begint te zingen wanneer je bij 6000rpm nog even terugschakelt.
Tot zo ver het Autoblog shownieuws voor vandaag
Verbaasd me niets hopen van die celebs haalt hun inkomen of zelfs bestaansrecht uit gezien worden. Logische keuze dan zo’n schreeuwerige look at me bak.

Ik ben meer geïntereseerd in het aantal celebs dat een anoniem golfje rijdt. Waarschijnlijk mensen met echte talenten.
@Hupke: zoals ik :p
50 cent heeft heel filmpje van dat geld in de kofferbak.
En dat alleen om te weten of t paste geloof ik.
Objection! Deze mijnheer ben je vergeten: http://www.autoblog.nl/archive/2010/11/24/lunchvideo-sir-mix-a-lot-rapt-over-carz
Hm, die nemen we dan maar mee in de volgende lijst :)
Badr Hari heeft naar mijn weten een Aventador, voorheen op duits kenteken, inmiddels een Marokkaans kenteken. Maar er moet toch wel een fotootje zijn geschoten toen die in NL rond reed.
Badr en broertje Yassine mochten de Aventador bij mijn weten alleen even lenen van Peter Steenbakkers, die hem geloof ik inmiddels weer doorgeschoven heeft.
@jeanclaude:
Ja, we kennen Badr allemaal. Maar dat maakt hem nog geen ‘Celeb’…
Misschien kan hij een vermelding krijgen in het lijstje ‘Bekende-Nederlanders-die-ooit-een-Ford-Grenada-reden-en-recentelijk-een-Scooter’ (…)
Volgens mij heeft Bam Margera zijn Gallardo nog steeds. Ik vind die Aventador van Chris Brown echt heel erg tof
Bam heeft dat gat juist in het dak gemaakt omdat het niet kon.
Hij was verbaasd dat er geen open dak te krijgen was, en daarop zijn ze zelf aan de slag gegaan met een kettingzaag.
Miles is de enige die een meerwaarde aan een Lambo kan geven! En helemaal als dat verhaal van The Glick klopt! Ik hou van hip hop (vooral uit begin jaren ’90 ) maar ik hou niet van bling encash showen (Al was C.R.E.A.M. van Wu Tang een vet nummer)
Waarom staat er een watermerk op de foto van Afrojack? Heeft Autoblog inmiddels de rechten op Afrojack?
Die van O’neal heeft wel lekkere RF Punch subwoofers achterin..
Bij die Lamborghini in Jay Kay’s / Jamiroquai’s Cosmic Girl hoort helaas nog een tragisch auto verhaal:

“Before filming, Jay’s Diablo had to be shipped overseas for the video shoot. Apparently, the company which was hired to transport the car had a driver that was keen to drive the car. Jay let the guy drive the car, but he was involved in an accident which wrecked the car, rendering the $239,000 car completely unusable. The car that appears in the video was rented from a local collector. The F40 was provided by the Pink Floyd drummer Nick Mason, who drove in the video as well. While filming, the driver’s side window in Jay Kay’s Lamborghini was accidentally smashed. Due to the tight timescales involved, the video was still shot, but with the window removed. This is why Jay Kay appears to be driving around the desert late at night with his windows down. Jay Kay mentioned in an interview that the Lamborghini had its windscreen removed to aid with the filming, due to space limitations inside, and the windscreen angle from outside. The missing windscreen can be seen when the Lamborghini overtakes the black Ferrari on an uphill shot. ” bron: wiki
@sir_smokalot zou best kunnen, maar hij is zowel langer dan een jaar geleden erin gespot en daarnaast deze augustus ook nog in een, maar ik heb hem zelf live in Marokko gezien met (ik denk) dezelfde Aventador alleen dan op Marokkaanse platen.
De openingsfoto beloofde veel goeds; iemand enig idee wie dat is? :-)
@psarulez: Tamara Ecclestone
Nicolas Cage heeft volgens mij ook een grijze Lamborghini gehad.
Die staat momenteel op Nederlandse platen.
@jack_abarth:

Gevonden (zie raamband)
Auto stond paar jaar terug in Assen.

http://www.lambocars.com/images/lamboevents/htn055.jpg
Bam heeft zo te zien ook een LM002, veel vetter dan die Murc.
Ik denk trouwens dat de Diablo van Jay Kay een SE30SE is.
Nee, dat is geen typo.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).