Vorsteiner kleedt McLaren MP4-12C extra aan

Auteur: , 21 Reacties

Kleren maken de man, zowel in het dagelijks leven als in de autowereld. Is dit McLaren V-Concept van Vorsteiner eerder een maatpak, of toch meer een trainingskloffie?

Vorsteiner discrimineert niet: Bimmers, Lambo’s, Benzo’s, Ferrari’s, alles waar ze hun vingertjes achter kunnen krijgen wordt getuned. Vandaag is hun eerste McLaren aan de beurt.

Bij het maken van de bodykit keek Vorsteiner qua bumperdesign goed naar de recent onthulde P1, en aan de achterkant mag de obligate diffuser natuurlijk niet ontbreken.

De gun-metal grey wielen meten aan de voorkant 20 inch, achter krijg je er nog een extra inch (of 2,54 centimeter) aan doorsnee bij. Het vermogen wordt in deze preview ongemoeid gelaten, maar laten we wel zijn: met de aanwezige 625 pk en 600 Nm blaas je nu al menig Fiat van zijn sokken.

Dat is, als de auto het doet (McLarens schijnen nog wel eens een storinkje te hebben), en niet voor fakkel op 4 wielen speelt. Maar dat laatste is natuurlijk iets waar meer supercars last van hebben.21 reacties

Dies wel dik geworden zeg
Ik vind de voorbumper erop vooruit gaan. Tikje minder anoniem zo, mooie wielen tevens!
@4x4wheels: Lexus Lf-a??
Hoewel ik normaal gesproken tuning niet zo snel mooi vind, is deze beter dan het origineel.
@berlinetta: Dat vind ik ook.. Ik vind een standaard MP4 een beetje te braaf, misschien dat het daarom leuk is als een tuner rotzooit met deze Brit.
Normaal vind ik de Mclaren MP4-12C niets aan, maar zo wordt hij al een stuk aantrekkelijker! Velgen lijken veel op ADV.1 velgen, staat ‘m goed!
Die wielen lijken wel van een Lexus LFA geplukt.
@rotarypowah: valt me ook op ja! zie geen verschil eigenlijk :p
Voorkant is een aanzienlijke verbetering. Als ik een MP4 had (maar ik heb ‘m niet en zal ook nooit gebeuren) zou ik er zo’n voorbumper onder laten hangen. Beter dan de stomme standaard “grijns” .
@midasracer: je kunt ook een optionele, andere sport- voorbumper van McLaren zelf voor de 12C nemen. Lijkt wel wat op deze maar dan mooier en wat scherper. Alleen jammer dat ie niet standaard is.
@jrmpower24: He dat is grappig, wist ik niet. Ik ga eens googlen naar een plaatje.
Eeg mooi
Hij ziet er wel beter uit maar is het aerodynamisch verantwoord?
Mclaren heeft daar net iets meer expertise in dan vorsteiner.
Goeiendag wat een slechte photoshop… velgen rechtstreeks van een LFA gejat, dat gat voor het voowiel waar simpelweg een stukje vervagend zwart gesprayed is, en dan dat rare witte vlak voor echt achterwiel.
Alleen de voorbumper en sideskirts. De rest mogen ze houden.
beste getunede McLaren MP4-12C die er is
Mooi hoor. Heftige achterkant zo. Nu nog de kleurlak…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).