Vorsteiners Bentley Continental GT is vlageel

Auteur: , 18 Reacties

Kort na zijn introductie gaf Vorsteiner de Continental GT V8 een dikmaakpak, en nu hebben ze deze BR10RS-kit ook op een Monaco Yellow W12 geschroefd, inclusief nieuwe velgen.

Dat geel de Conti GT uitstekend staat mochten we al vernemen via Richard Hammonds Australische avonturen in dit seizoen van Top Gear. Wellicht in die wetenschap ging de digitale kwast van Vorsteiner na de V8 nu ook over zijn dikkere W12-broer, met het volgende resultaat.

Het recept is bekend: de coupé krijgt nieuwe bumpers en skirts, allemaal van PrePeg koolstofvezel. Duur is dit zeker, maar de tuner noemt geen prijzen, dus als je het zeker wilt weten moet je ze even mailen. Die velgen staan ‘m erg goed trouwens, alleen moet je oppassen dat je kleine kind er niet per ongeluk blokjes in verschillende vormen in probeert te stoppen.18 reacties

Ik begin vele jaren na zijn introductie en ingrijpende facelift steeds meer een zwak voor deze auto te krijgen.Vooral(misschien juist wel alleen) in het geel.Ook deze is erg lekker, had zelf waarschijnlijk voor een ander velgdesign gekozen,al kan ie het wel hebben.
@sydney: geel is idd lekker, dit spoilerpakket vind ik niets.
Ze hadden nog wat spullen over van verbouwde Gallardo’s? Die wielen en dan voor “spoiler” lijken daar rechtstreeks vanaf te komen
Voetballers droom
@baasbas: Nee,het is immers geen Mansory ;)
Klasse met een vleugje pauper
Beter dan de facelift
Het is niet direct mijn smaak, maar het is nog niet zo verkeerd. Het velg design is niet zo mijn ding, maar se kleur vind ik wel gaaf staan op Conti GT. Beter dan het obligate zwart.
Heel erg fraai!
Gave bak, alleen de binnekant van de velgen hoeven van mij niet geel.. Doe die dan maar zwart ofzo
de velgen hebben wel iets weg van de opc wielen onder de insignia, desondanks erg lekkerr dit!
Nee sir_smokalot, deze velgen staan ‘m niet goed.
die velgen zijn echt verschrikkelijk…van het chique merk Bentley is weinig over..tis nu prooi geworden voor tokkies van het kamp met meer geld dan hersencellen (lees: voetballers)
Op de sloffen na een gaaf ding.
Wat een rare velgen!
Velgen:

http://preview.netcarshow.com/Renault-Megane_RS-2010-1024-2d.jpg
@phaeton: Helder licht. Je bedoelde deze:
http://static.autoexpress.co.uk/sites/autoexpressuk/files/styles/gallery/public/seat-leon-sc-fr-8-wheel.jpg?itok=H1zLMq-u

…maar die van de Megane lijken er zelfs meer op. En nog weet je niet zeker of het één van deze twee was. Ze zijn in elk geval niet lelijk. Behalve op een chique wagen als een Bentley.
Knapt er aardig van op.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).