Vrouw in Ferrari krijgt ei naar hoofd geslingerd

Auteur: , 48 Reacties

Want ze rijdt in een patserauto door Londen. En daar hebben bepaalde Londenaren inmiddels een broertje dood aan.

Tenminste, dat zou een verklaring voor deze eiwitaanslag kunnen zijn. In de docu Millionaire Boy Racers werd al duidelijk dat een steeds groter wordende groep inwoners het helemaal gehad heeft met de supercarorgies, die iedere zomer weer plaatsvinden in de beter gesitueerde wijken van Londen. Een lastige parket: de nazaten van rijke oliefamilies uit Emiraten komen er extreem veel geld stukslaan, maar zorgen tegelijkertijd voor geluidshinder met hun kakofonie van cilinders, en rijden dikwijls onverzekerd rond, met 7 km/u.

Nu zien we een ogenschijnlijk onschuldige 458 Spider op buitenlands kenteken zonder buitensporig veel herrie door Sloane Street rijden – tel de overige dikbolides op de achtergrond – als daar opeens een haatei uit de lucht komt vallen. Pats, op het raam, en het eigeel op de designerkleren van de dame achter het stuur.

Tja, haters gaan haten.48 reacties

En pappa had nog zo gezegd, Niet met je eten Gooien.
Als kinderen fietsen met fietskleppers, zullen ze hopelijk geen eieren gooien.
Want generaliseren mag wel op basis van in welke auto men rijdt, ofzo…
wie gaat er nou een ei gooien ??

en fatsoenlijk mens gebruikt een waxinelichthouder ..
@lincoln: dan kan je hem/haar fatsoenlijk heel lang opsluiten.
@lincoln: die haters zijn modegevoelig en een ei matcht in dit geval bij de kleur van de auto
@lincoln: een ei-kel
@lincoln: hahaha dus daarom hebben we u een tijdje moeten missen op AB?
Zielig groenlinks gedrag. Puur uit jaloezie andermans spullen vergallen. Zo zielig.
@dragspert: Ideologieën die als extremistisch worden aangeduid zijn:

Fascisme
Anarchisme
Extreemlinks
Extreemrechts
Fanatisme
Radicalisme
@sandniggah: kannibalisme
@sandniggah: Marxisme
@VeniVidiVici: lol, sinds wanneer is marxisme extremistisch?
Een eigele 458.
Zo zie je maar, zelf een rijk individu zijn dag vergallen is een eitje…
Het is wel zo veilig een vrouw aanvallen .
@sandniggah:

en makkelijker dan accuzuur ..

zwaar ook .. zo,n accu ..
De gooier koos duidelijk eieren voor zijn geld ipv een Ferrari.
@berlinetta: Een Ferrari is moeilijk gooien en hij kwam ook een paar centen tekort.
Alonso die commentaar op zn gezichtshaar kreeg door labman en nu alle ferrari’s aanvalt?
Moetje maar niet met je kop boven de rest uitsteken. Dan gaatie er af ook.
Want een ei, dat hoort erbij.
Zucht. Kinderachtig, ik geloof niet dat deze dame veel misdeed. Pak dan iemand die wel gigantisch staat te raggen voor je deur.
I looked out the window and seen his bald head
I ran to the fridge and pulled out an egg
Scoped him with my scopes he had no hair
Launched that shot and he was caught out there
Saw the convertible driving by
Loaded up the slingshot and let one fly
He went for his to find he didn’t have one
Put him in check correct with my egg gun
The egg a symbol of life
Go inside your house and bust out your wife
Pulled out the jammy he thought it was a joke
The trigger I pulled his face the yoke
Reached in his pocket took all his cash
Left my man standing with an egg moustache
Suckers they come a dime a dozen
And when I say dozen you know what I’m talking about boyee

Yeh, that’s right, I’m the Egg Man
Driving Around, King of the town
Always got my windows rolled down
You know, I’m the Egg Man

http://www.youtube.com/watch?v=jpaKdvR3Kqo
Oké, een 458 is best een brulapparaat, maar volgens mij reed deze dame niet op een aanstootgevende manier. Die GT-R’s en die Aventadors waar constant plankgas mee wordt opgetrokken, die mogen best een paar dozen eieren tegenkomen van mij. Iedereen mag natuurlijk genieten van zijn rijkdom, maar waarom opzettelijk dag in dag uit de rust verstoren van de Londenaren… Wees een beetje respectvol voor je omgeving.
@Jochempie: Respectvol? Terwijl je zelf het hebt over nog meer eieren gooien. Tuurlijk mag je als burger iemand erop wijzen rustiger te gaan rijden, maar verder kun je niet gaan. Als de Politie in de buurt is kunnen zij eventueel een proces verbaal opmaken of het laten bij een waarschuwing. Praten over respect als dat alleen uitkomt. Van mij mogen ze wel in de binnenstad van Rotterdam komen rijden. Deze supercars zouden de straten kleur en sfeer geven tussen al die saaie grijze massa.
Dit is gewoon pure jaloezie en verder niks! Gewoon te triest voor woorden, zo’n 458 is echt niet bijzonder in Londen. Tel daarbij het aantal topvoetballers op die in Londen wonen en spelen waarvan een aantal zeker een 458 bezit is een 458 zelfs standaard te noemen voor Londen dan.
Die buitenlandse kenteken zegt genoeg!
@agera: Jaja, een jaloerse Londenaar? Denk je dat dat kerkratten zijn? Je moet echt wel geld hebben om daar te kunnen wonen. Gewoon een geïrriteerde buurtbewoner die zich niet voor auto’s interesseert.
@Jochempie: Ow oke als jij dat zegt. Dus als ik als Schiedammer te bevinden ben in Hillegersberg ben ik ook daadwerkelijk een huisgenaar in Hillegersberg? Komop je weet zelf ook beter, Je trekt gelijk conclusies waar die eigergooier zou wonen.

Trouwens hoezo geïrriteerd ik zie deze dame in de 458 echt niks verkeerds doen? Leg mij dan eens uit wat zij verkeerd doet? Dan is het weer iedereen over een kam scheren, dus elke supercar maar met eieren bekogelen? Wees dan een vent en stap af op iemand met fysieke kracht in een supercar. Eieren gooien is gewoon laf en triest.
Die man in de X-bow heeft dit al meegemaakt. Hij draagt een helm om door Sloan Street te rijden.
Als de Londenaren deze gelduitgevende buitenlanders beu zijn mogen ze deze steeds naar het vasteland sturen. Wij hebben graag wat afwisseling voor de buitenlanders die ons geld kosten… (niks racisme maar een zwaar belastte belg z’n mening)
@ericc: Er bestaat niet zoiets als een zwaarbelaste Belg, daarom trekken NL’ers de zuidgrens over.
@ericc: Ik vind het altijd geweldig als 1 persoon spreekt in naam van bijna 11 miljoen mensen.
@ericc: Er zit gewoon een stukje keiharde waarheid in je verhaal, je bent een van de weinige die het opmerkt. In deze tijden waarin iedereen mekkert over recessie, je hoeft de krant open te slaan of de tv aan te zetten en het gaat over de economie. Deze toeristen in Londen de meesten van Arabische komaf zullen hun bolides willen showen inderdaad met veel pk geweld, maar daar tegenover staat wel dat deze mensen erg veel geld uitgeven en besteden in Londen. Velen moeten verder kijken dan hun neus lang is, die eiergooier moet zich wel bedenken dat deze toeristen wel wat bijdragen aan de economie van Engeland andere krenterige toeristen niet.
@ericc: Ik denk eerder dat Brussel veel geld kost.
Ik hou van supercars maar begrijp de mensen in Londen dat ze het beu worden dat er constant wagens rondjes draaien en motoren in toeren jagen…. Ik zou ook niet graag voor de 100ste keer om 11u ’s avonds een Lambo horen raggen onder mijn slaapkamervenster…

Eigenlijk simpel, hier in BE bestaat er bv een wet die zegt dat je niet mag claxoneren indien niet nodig (niet moeilijk om uit te breiden naar raggen…) Of het snel optrekken zou je kunnen klasseren onder onverantwoord rijgedrag…
Als er één auto wat lawaai staat te maken, is dat niet zo erg. Dat zullen de Londenaren ook wel kunnen waarderen. Maar als er ieder jaar opnieuw de hele zomer lang alleen maar van die behaarde oliejurken lawaai komen maken, kan ik me voorstellen dat men er gek van wordt. Handel het dan wel op een nette manier af en ga niet met eieren gooien. Zeker niet naar iemand die niks verkeerd doet.
@berlinetta: Het iedereen naar de zin maken is onmogelijk en als het erg was dan stonden er behulpzame agenten in die buurt die met liefde bonnen uitdelen.
Ach het was geen gekookt ei…
@norge: Lekker gekookt eitje, beetje zout erover. Lekker hoor
@norge: Als je gekookte eieren gaat gooien ben je gewoon bezig met lunch serveren.
@bozewolf: Wat voor restaurants ga jij in godsnaam eten?
Belachelijk stiekem een ei gooien … Hoe zielig ben je dan, mongool!
Ik zag gisteren nog Ola Toivonen wegrijden in een Lamborghini Gallardo Spyder, stiekem had ik daar ook wel een ei tegen aan willen gooien, maar dat had niks met de auto te maken…
-=edit: yep, aangepast=-
En ja, lekker toch zo’n eitje. Auto is verreweg de langzaamste manier om je door Londen te vervoeren, als je posen moet je maar een boulevard in Monaco opzoeken ofzo.
Uit Kuwait
Wat dachten jullie van die Harley’s die zoveel lawaai maken dat je autoalarm afgaat.
Hard voor der
Een ei gooien naar iemand is vandalisme. Als je iets niet leuk vindt geeft je geen recht om het te beschadigen behalve in zelf-verdediging.

Die vandalist moet gestraft worden voor de schade die hij of zij heeft aangericht.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).