Waan je James Bond met een droomgarage van Aston Martin

Auteur: , 6 Reacties

De autofabrikant breidt zich uit op alle foute manieren.

Waan je James Bond met een droomgarage van Aston Martin

Aston Martin mag recentelijk dan dieprode cijfers hebben genoteerd en er financieel niet al te best voor staan, het weerhoudt de Britten er niet van om nieuwe dingen te proberen. Laatst kondigde het merk Aston Martin Residences aan, met als eerste project een luxe woontoren in Miami, Florida. Bijzonder en, zo blijkt, slechts de tip van de sluier. Aston Martin gaat namelijk ook onder meer garages ontwikkelen.

In zekere zin is de nieuwe afdeling, genaamd ‘Aston Martin Automotive Galleries and Lairs’, hetzelfde als Q by Aston Martin – de bedrijfstak die verantwoordelijk is voor het personaliseren van auto’s voor klanten. Bij Galleries and Lairs kunnen klanten van het merk een geheel eigen huis, garage of toevluchtsoord aanvragen. Zoals het merk met de foto’s wil verduidelijken zijn de mogelijkheden eindeloos: of je je Aston Martin nu bovenop een berg of in het midden van een aquarium wil plaatsen, het kan allemaal.

Waan je James Bond met een droomgarage van Aston Martin

Het filosofie van Galleries and Lairs is simpel: bij ieder project vormt de auto (logischerwijs) het middelpunt. Het hoofd van de afdeling, Marek Reichman, legt het uit:

“Imagine a home or luxury retreat built around your car. Picture creating the ultimate space to showcase your own automotive works of art. This is now achievable with this new offering. For the car enthusiast the garage is as important as the rest of the house and a bespoke auto gallery designed by Aston Martin that either focuses on showing off the car or is part of a larger, integrated entertainment space with simulators and such like, takes Aston Martin ownership to the next level.”

Prijzen worden uiteraard niet genoemd, aangezien alles op maat wordt gemaakt. Dat gezegd hebbende rekenen we erop dat de bedragen zeker niet mals zullen zijn. Het is niet duidelijk of het merk al aan de slag is gegaan met de eerste projecten.6 reacties

Zou je totaal niet verwachten van een auto merk, maar ik vind het gaaf!
@mats106rallye: ik vind het ook enorm creatief
Bestaat al jaren voor vrouwen. Zelfs stuntprijzen omdat ze er blijkbaar niet vanaf komen. Mandemakers heet het dacht ik.
Een kat in het nauw maakt rare sprongen…
Dacht even Galleries and Liars te lezen en dacht dat ze aan een zeldzaam stukje zelfreflectie hadden gedaan 🤔
Dit ziet eruit alsof je autodesigners hebt laat knoeien in een discipline waar ze geen ervaring in hebben, namelijk architectuur. Wat ze met een reëel project zouden aanvangen is onmogelijk te zeggen, maar deze plaatjes vind ik ondermaats als uithangbord voor hun potentiële services.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).