Wat er anders is aan deze Levante en Quattroporte

Auteur: , 16 Reacties

Maserati doet waar het merk goed in is.

Volgende week gaat de jaarlijkse Monterey Car Week in Californië weer van start. Het doorbreekt de komkommertijd, want elk jaar staat deze week weer garant voor het nodige autospektakel. Autofabrikanten laten geregeld leuke dingen zien, maar er ook vanuit veilinghuizen, tuners en coachbuilders is er vaak nieuws te melden.

Maserati neemt twee modellen mee naar Monterey. Het gaat hier om een Levante en een Quattroporte. Het betreft hier speciale varianten van de bekende modellen. De specialiteit is in het interieur te vinden. Beide modellen beschikken over gevlochten leder afkomstig van het merk PELLETESSUTA. Geen enkele andere autofabrikant heeft dit materiaal in huis, stelt Maserati. Fans van ribbelchips zullen het te gek vinden.

Wie in de Verenigde Staten interesse heeft in een Levante of Quattroporte met dit interieur moet snel zijn. Maserati gaat slechts 50 stuks van de Levante en 50 stuks van de Quattroporte met dit interieur leveren. Exclusief voor de Noord-Amerikaanse markt. De meerprijs ten opzichte van een standaard model is niet bekendgemaakt. Maserati zegt de de modellen met een PELLETESSUTA-interieur in de lente van 2020 te gaan leveren. Het ziet er ongetwijfeld mooi uit in combinatie met een Italiaanse maatpak, terwijl je een sip neemt van je verse espresso.16 reacties

PELLETESSUTA … gewoon gevlochten leer dus.

Gekke italianen, dat is er al lang. Ook in auto interieuren, alleen heeft het dan geen fancy italiaanse naam.
@pielemuis: zoals welke andere auto(‘s) ?
@amghans: Bugatti heeft het recentelijk nog gedaan. Ook zijn er oude 911’s geweest die dit hadden in het zitvlak deel van de stoel.
@amghans: even gezocht, de Rembrandt Veyron was dit.
@pielemuis: damn, edit knop?

Hier is het alleen in een carbon achtig motief verweven doormiddel van dunnere draden. Iets dat makkelijker geautomatiseerd kan worden gedaan.
@pielemuis: dank je.
Gevalletje van dingen die je wel goed kan, net iets anders doen.
Zodat je goed afleidt van de problemen met het model.
Ik vind het maar niks.
Jeetje wat een schrikbarend interieur, het mooie en luxe is er nu wel echt vanaf bij Maserati… wat een overeenkomsten met een A8 dus massa product… jammer.
@3246cm252kw: Hadden ze maar wat meer overeenkomst met de A8. Die ruimte tussen de deur en het Dashboard -op de vierde afbeelding- kan toch niet anno 2019.
Man man, bij compleet gebrek aan nieuws maar met een bekledingsfeature komen….Ga toch failliet!
@amersfoorter: liever niet falliet. Ga investeerders zoeken en nieuwe modellen ontwikken!
@dutchdriftking: ja dat hadden ze jaren geleden moeten doen. Wat ze nu doen is recht in de bek van hun fans pissen
Wat een leuk spul zeg, daar heb ik placemats van…
Je moet wat als je geen budget voor nieuwe modellen hebt…
@dutchdriftking: dat budget is helemaal opgegaan aan nieuwe Fiats en Alfa’s…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).