Wat is het Grand Tour trio van plan met drie limo’s?

Auteur: , 34 Reacties

De heren voeren iets in hun schild.

limo's in China

Iets met kip en gouden eieren. Als er één autoprogramma geweldig was, was het Top Gear wel. Sterker nog, de hitserie was ook bij niet-autoliefhebbers razend populair. Wereldwijd keken er 350 miljoen mensen naar. We weten allemaal hoe het gegaan is. Jeremey Clarkson heeft de serie eigenhandig de nek omgedraaid door een producer te bitch-slappen om een stukje vlees. De BBC is sindsdien zoekende om hun nieuwe ‘Top Gear’ vorm te geven (Matt LeBlanc, Eddie Jordan, Sabine Schmitz en Chris Evans zitten intussen alweer thuis op de bank.

In de tussentijd zijn de drie Diva’s verhuisd naar Amazon Prima voor belachelijk veel geldde artistieke uitdaging. Daar zet het trio helaas de trend door van flauwe gestripte humor met auto’s duidelijk op een tweede plaats. Dit is een serie dat de midlife crisis van drie slecht geklede multimiljonairs in beeld brengt met af en toe een auto in beeld. Wat dat betreft lijkt het dat ook Amazon er geen toekomst in ziet. Maar eerst komt er nog een derde seizoen.

Voor dat seizoen zijn de opnames al druk bezig. Zo deelde een Chinese nieuwssite dat de jongens en hun filmploegen gespot zijn in Chongqi, China. Het lijkt alsof ze een ouderwets goede affordable car challenge doen, met in de hoofdrol drie youngtimerlimo’s met ‘grappige kentekens‘. Of zou dit ook niet opzettelijk zijn?

Siebener

Anyway, we spotten een BMW 7 Serie (E38), Mercedes S-Klasse (W140) en een Cadillac Seville STS. Wie welke auto koos is niet duidelijk. Wij gokken dat Jeremy de Mercedes koos, Richard de BMW en James de Cadillac. In dat geval heeft Jeremy pech: de Mercedes blijkt niet de betrouwbaarste te zijn.

Dikke S-Klasse

Over de uitzenddatum van The Grand Tour S3 is weinig bekend, maar er gaan speculaties dat het later dit jaar al klaar staat op Amazon Prime. Ga jij kijken of vind je het wel best geweest met ‘The Grand Script’?34 reacties

Nummerplaat zegt: fuck you 600 ?
@fejjie: Nee, Fuck 600.
@evdw: als je ‘q’ in z’n Engels uitspreekt zeg je “kjuuw” dus dan is ‘fuq’ weldegelijk “fukjuuw”
@jamesbond007: Óf je spreekt de letters 1 voor 1 uit, dan staat er “EF”, “YOU”, “KJEEW” 600 maar dat slaat nergens op. Óf je leest het als 1 woord en dan staat er FUQ oftewel FUCK 600.
Jij wil waarschijnlijk een ongebruikelijke combinatie van beide doen, fu + q. Vreemd, maar dan nog lees je FÚÚ-KJEEW en dat slaat ook nergens op.
@evdw: er staat in beide gevallen fuck you, f voor fuck en u=you eveneens met q erbij staat het er..
@bmwfreak038: F en U zou idd fuck you zijn. Doordat de Q erbij staat klopt het niet meer en kan je er alleen nog Fuck van maken.
@evdw: hier worden wel de echte vragen gesteld
@duckmefaddy: en de BMW Fuck 750
@duckmefaddy: Hoogstaand nivo idd!
Zijn er nog mensen die The grand tour kijken? Betalen voor een abonnement, nog meer gescript dan Top gear etc. Ik heb een paar afleveringen gezien, maar vond het echt waardeloos.
@baklava: ik kijk het helemaal niet meer omdat je dan moet betalen. Dan kijk ik dit liever op youtube premium, als dit ooit in Nederland komt.
@baklava: 1 Google actie en je kan de aflevering in HD kijken
@baklava: Nah, ik download het wel elke keer; een abo op Amazon voor alleen deze serie gaat me te ver. Het blijft leuk vermaak, ook al is de invloed van uncle Sam aardig te voelen …
@baklava: Wat je zegt, de drie hadden in de laatste jaren Top Gear niets meer te brengen en zijn er nadien alleen maar op achteruit gegaan. De vervangers zijn niet zo grappig bezorgen tenminste enige auto-info.
@baklava: Ik heb vorig seizoen toch geregeld genoten hoor, denk aan de aflevering met de Jaguars, de Chiron en die in Afrika (hoewel ietwat langdradig aan het eind). Ik denk dat het voor autoliefhebbers nu alleen maar beter is geworden nu er twee shows zijn. En ja, voor diehard info moet je er niet zijn, maar het is commercieel gezien niet meer dan logisch dan ze zich niet specifiek op deze doelgroep richten. Zelfs Top Gear is tegenwoordig aardig om naar te kijken, eerste seizoen was over het algemeen aardig teleurstellend.
@prototypezero: Ik ook. Met een paar hoogtepunten (het Lancia 037 segment was misschien wel het beste wat JC de afgelopen 2 jaar heeft gemaakt), een hoop mweh, en doodsaaie dieptepunten (eigenlijk alles wat er in de tent plaats vindt). Als Amazon er na dit seizoen de stekker eruit trekt zou ik het niet eens zo erg vinden.
@baklava: ik kijk afleveringen nog vaak terug, met dank aan onze intervrienden van yifi (bijvoorbeeld). kan er wel om lachen. maar je moet vloeiend engels spreken om te begrijpen wat er echt gezegd word.
@baklava: ik kan het prima kijken maar zou er niet voor betalen
@baklava: prima gratis te streamen.
@baklava: ja ik het het tweede seizoen gekeken en dat was simpelweg prima vermakelijk.
@baklava: Krijg het gratis bij m’n Prime abo, maar ben reeds afgehaakt. Top Gear met Chris Harris, Joey en de excuusmeneer van wie me de naam even ontschoten is beviel me een stuk beter, ondanks lagere productiewaarden. Gewoon lekker karren.
Clarkson heeft de BMW, May de Merc en Hammond de Caddy
Mercedes waarschijnlijk ASR LIMP mode haha is nog een 95 denk ik met de slechte motorbekabeling die alles kapot maakt. Daarom heb ik een van 97 😂 maar nog steeds een beauty💪
@jawi94: arme May haha
@jawi94: Is bij late W140’s de kabelboom aangepakt? Goed om te weten
@123bat: vanaf 96 is ie zeker weten goed. Kan ook zijn dat late 95ers ook al goed zijn maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen😉
ik heb het 1e seizoen gezien van de grand tour en de special maar het 2e seizoen niet meer. Ook top gear nog een kans gegeven maar het uitkijken naar een volgende aflevering ontbrak itt vroegah
@Jantje_555: Seizoen 2 is (naar mijn bescheiden mening) een heel stuk beter dan seizoen 1. Zou het dus toch nog een kans geven.
The Grand Tour Season 3, Episode 1 staat (op dit moment) gepland op 3 November 2018.
Mwa, reden waarom hij die gast sloeg was omdat hun 3 en de productie crew de hele dag in het midden van nergens waren zonder eten. Savonds laat kwamen ze in het hotel, de keuken was dicht en deze knuppel had (niet voor de 1e keer) vergeten eten te regelen voor hun de crew.
Ik vind The Grand Tour net als Top Gear zeer vermakelijk om naar te kijken. Je mag Amazon 1 maand gratis proberen en ik maak gewoon elke keer een nieuw gmail account aan als hij verlengd moet worden. Dan heb ik weer een maand gratis.
@720s Richard is een halve Amerikaan. Dat je dat nog niet weet. Dus die kiest voor de Cadillac.
@ikleesookoverautos: de reactie die ik zocht

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).