Wat kunnen we verwachten van Clarkson, Hammond & May?

Auteur: , 19 Reacties

Top Gear? Amazon pls. Aldus de drie voormalige hoofd entertainers van de beeb.

Clarkson, Hammond en May

Het draaide de afgelopen twee weken vooral om Top Gear. Zo werd bekend dat LeBlanc de nieuwe presentator zou worden, om vervolgens in een interview aan te geven dat de Amerikaan verknocht is aan z’n Porsche. Toen kwam het brekende nieuws dat de Britse show opeens zes presentatoren zou gaan krijgen. Pats, boem.

Nu de aandacht weer een beetje verzwakt is, pakken de drie bekende ex-medewerkers van de omroep hun kans. Zo kunnen we aflezen op de twitters van de heren dat er gisteren opnames zijn gemaakt voor de nieuwe show van Amazon. Op deze foto’s is te zien dat Hammond rijdt in een Ford Mustang, omringd door een cameraploeg inclusief politiebegeleiding in hartje Londen. Een nieuwe challenge? Een test hoe goed de auto presteert in een stedelijke omgeving? Vragen, vragen.

De drie steken, zoals we van ze gewend zijn, vooral de draak op social media met elkaar. Jezza liet weten dat het erg goed gaat op z’n nieuwe werk, met daarop twee zinvolle reacties van zijn collega’s.

Twitter

Wat voor mooie content we mogen gaan verwachten weten ze tot dusver goed geheim te houden. Er komt in ieder geval een hypercartest aan tussen de 918, P1 en DeFerrari. Een naam en release datum zijn nog steeds niet bekend gemaakt. Vanuit zakelijk oogpunt behoorlijk slim. Zo kunnen eventuele vertragingen makkelijker opgevangen worden zonder dat het publiek uit z’n dak zou gaan. Terwijl Clarkson, Hammond en May elkaar de komende maanden nog uitgebreid zullen vervelen op social media, kijken wij alvast uit naar mei wanneer Top Gear nieuwe stijl op de beeldbuizen zal verschijnen.19 reacties

Ik verwacht dat de nieuwe show beter wordt dan wat ze de laatste jaren maakte. Ik heb James May laatst in een interview horen zeggen dat ze zelf ook wel doorhadden dat de klad er een beetje inzat en dat dit voor hen een kans, en hernieuwde motivatie was om te vernieuwen. Natuurlijk zal het op het oude Top Gear lijken maar ik denk dat ze erg hun best zullen doen om weer een top programma neer te zetten.
Ik kan niet wachten! Ik hoop zelfs dat Top Gear een succes wordt en de twee kampen elkaar aansporen om nog betere televisie gaan maken. Dan kunnen wij als autoliefhebbers onze lol op met niet één, maar twee leuke autoprogramma’s.
@Edge: Volkomen eens!
@Edge: een heerlijk verstandige opmerking, en je hebt gelijk!
@Edge: helemaal mee eens! Maar hoe kan ik straks Amazon.com ontvangen?
@sportevo: Er gaan geruchten dat Amazon de volledige website (dus nier alleen dat ebook gedeelte dat we nu hebben) gaat uitbrengen, of dat ze op zijn minst met een Netflix-achtig abonnementje komen voor de Amazon Prime videodienst. En als de geruchten niet waar blijken te zijn, is er altijd nog een torrentboer die hem heeft.
Er gaat niets boven een goede autoshow.
Ik heb er zin in! En ookal heb ik niet zo’n goed gevoel bij de nieuwe TopGear, we kunnen nooit genoeg auto programma’s hebben.
@trustmeiamanengineer: inderdaad, deze concurrentie is alleen maar goed om de mannen scherp te houden.
Maar wanneer komt het eindelijk eens op de buis…

Ik zie het nog gebeuren dat de opvolger van de Alfa Giulia nog eerder in de showroom staat dan de eerste uitzending een feit is…
@moveyourmind: marchionne zei dat Topgear eind dit jaar wordt uitgezonden. You do the math 😉
Zat te kijken tussen de foto’s, onze Diva rijdt tegenwoordig een S63/S65 coupé. De zaken gaan goed in huizen clarkson! Belooft veel goeds!
@henkhupelschoten: Dat is diezelfde diva die ook al een o.a. Lamborghini, Ford GT en Black Series Mercedes heeft gehad. Dat hij een S Coupé AMG rijdt is niet zo gek ;-)
Deze 3 hebben meer te verliezen dan die andere 6.
Ze moeten zich allemaal maar zien te bewijzen met de nieuwe programma’s.
Ik heb er zin in!
Het zal vast wel goed komen met de deze drie, voor het nieuwe Topgear zal het wat lastiger worden maar ik wens ze het beste. Hoe meer hoe beter!
In afwachting van Top Gear nieuwe stijl, nieuwe afleveringen van James May’s Cars of the People:
http://www.dailymotion.com/video/x3oe1yo_james-may-s-cars-of-the-people-season-2-episode-1_tv
Haha wat een hippe gasten zijn het toch. Zo te zien zijn de de Duitse jaren 80 toerist aan het uithangen ergens. Kom maar door op de buis!
Mijn gevoel zegt. Show van de drie heren komt online als “nieuwe” Top Gear van start gaat.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).