Welke sport zou de eigenaar van deze G500 4×4² beoefenen?

Auteur: , 25 Reacties

De eigenaar heeft ballen, al snapt hij er geen bal van.

De oude Mercedes G-klasse heeft inmiddels een opvolger gekregen, maar dat maakte de eigenaar geen bal uit. De nieuwe G is voorlopig enkel te krijgen als G500 en als AMG G63. De knotsgekke edities laten nog even op zich wachten. Daarom was Forgiato genoodzaakt om het oude model aan te pakken. De bal is flink misgeslagen bij deze creatie.

De G500 4×4² op de foto balt op 24-inch Fratello-T wielen van het merk. Dat klinkt als een Italiaans gerecht. Echter heb ik de ballen verstand van marketing. Het kan nog gekker, want het setje is tevens te verkrijgen met een 26-inch grootte. Wie wat rustiger aan wil doen, kiest voor 22-inch. Om de velgen zit 37-inch rubber van Toyo Tires. Het zal het balletje ongetwijfeld aan het rollen brengen.

Creative Designs uit Los Angeles is verantwoordelijk voor de tuning en greep de Mercedes bij de ballen. De chrome delen van de G-klasse werden vervangen voor baldadige zwarte details, in combinatie met getinte ruiten. Ik vind er eerlijk gezegd geen bal aan. Verder werd in het interieur een nieuw audiosysteem geïnstalleerd. De auto behoort tot de collectie van de 35-jarige Donald Penn. Een American football-speler. Hij werkt zich de ballen uit de broek om zo’n auto te kunnen veroorloven. Voetbal en football klinkt niet alleen hetzelfde, spelers van beide sporten hebben blijkbaar ook dezelfde smaak. Laat ik een balletje opgooien, zou jij deze G-klasse zo rijden? Ik werp de kolf in elk geval naar de bal, maar goed. Wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten.25 reacties

Ik mis een woord bij de trefwoorden…
Donald Penn waant zich nu als een echte baller!
En draagt natuurlijk alleen maar kleding van BALR.
@viezefreddyw: dat is in Amerika totaal niet aan de orde.
@porschepdk: Dat maakt me geen bal uit.
@porschepdk: toevallig heb ik vorige week wel wat shirtjes van BALR gedragen zien worden in NYC. Verbaasde mij er wel over
@rvdw: Meivakantie he, Nederlanders waarschijnlijk.
Ik vind het toch altijd weer heel erg knap dat er tuners zijn die van een lelijke auto een nóg lelijkere auto weten te maken. Wat een afschuwelijk hok zeg!
Don’t be jelly man…
Die man heeft gewoon z’n waggi gepimpt zoals hij dat wil en ik vind ‘m echt gangsta. Niet iedereen wil in een 308SW Avaricieux Edition in de file staan.
Er zitten in ieder geval fatsoenlijke terreinbanden onder. De velgenmaat is wat onhandig maar het is beter dan de banden die onder de gemiddelde G zitten.
-edit: nutteloze bijdrage-
@rufctr01: .. oké dan.
@rufctr01: Toen ik jouw opmerking zag dacht ik: “Hij is zeker heel dom”
Stuivers verzamelen?
Die G500 4×4 vind ik net de coolste uitvoering (van een auto waar ik verder niet zoveel aan vind), wordt ie dan weer zo vakkundig verneukt.
Ik zou hem zo rijden.
Beetje baldadig geschreven.
De 400 meter dom kijken is erg populair onder de rijders van een G-klasse. Tenminste dat las ik laatst in één of ander schimmig sportblaadje.
Ik vind hem wel dik zo. Wel graag die rode achterlichten erop.
Dit is wel iets voor die vent met die wanstaltige leeuw op zijn rug…
Is pochen een sport?
Krijg je er een rolsteiger bij? Of een traplift..
@rikus: ik vermoed dat je edele deel ingekort wordt zodat het compenseren kan beginnen
Wat een ballenbak…
Lekker geschreven stuk dit!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).