Wie betaalde 6 miljoen euro voor dit duo?

Auteur: , 59 Reacties

Hintje: het is een sportman.

Wie betaalde 6 miljoen euro voor dit duo?

Jazeker, het is de man die een hoop fans de anticlimax van het jaar voorschotelde met “de bokswedstrijd van de eeuw”. Akkoord, Manny Pacquiao was daar ook debet aan, maar het gaat natuurlijk om Floyd “Money” Mayweather. De man zou goed zijn voor een vermogen van rond de 300 miljoen dollar en dan kun je je leuke speeltjes veroorloven. Zolang je tenminste van de neussnoep en de hoeren afblijft, niet waar Mike Tyson?

Mayweather is volgens onze berekeningen al eigenaar van een Veyron of vier. Meer is echter altijd beter en dus deed de ex-bokser zichzelf nog twee Veyrons cadeau voor een totaalbedrag van 6,5 miljoen dollar. Als wij in de schoenen van deze vechtmachine hadden gestaan, hadden we voor dat geld liever een Chiron besteld. Oh nee, wacht. Dat heeft ‘ie al gedaan.

De bijbehorende extreem saaie video check je HIERRRR, via Instagram.59 reacties

Een vraag.. Waarom?
@jordydeknecht: Om er mee te kunnen rijden.
@jordydeknecht: omdat: gotta catch ‘em all.
https://youtu.be/SVp-zIONsrs
@jordydeknecht: omdat hij het kan en dit wilt laten zien ;)
@jordydeknecht: als ik het lijstje van onderhouds kosten zie dan begrijp ik het. Als je er 1000 km per jaar mee rijd ipv 6000 is het veel goedkoper als dat je dit aantal in 1 rijd.

En voor de taal nazis ik kom net uit het café, dus neem me niet kwalijk
@dirkiii: Je taalgebruik is iets beter dan de redenering zelf, en zelfs daar zit toch een d/t fout in … want: afschrijving en verzekering zijn meer dan een jaarlijks onderhoudsbeurtje …
@dawwg: welke afschrijving?
@dirkiii: opschrijving*
Ik zou er 1 kopen, + 8 Bentley’s. Lijkt mij een nuttigere besteding van 6 miljoen
@parttimeautospotter: of een paar mclarens
@jeppie: of een van meerdere merken
@parttimeautospotter: wat dacht je van een e92 m3 met een oneindige voorraad banden? Burnout for the win!!
@srthellcat: niet voor een challenger srt hellcat?
@thijsj: Ik blijf ook realistisch en weet ook wel dat 2ton+ voor een challenger wel heel veel geld is en dat je voor dat geld ook heel veel andere wagens kan kopen. Tenzij je in de VS woont natuurlijk.
@srthellcat: Je naam doet smaak vermoeden en je comment onderstreept dit.
@xj40: aandelen Pirelli ;)
Zoals je weet vallen sommige kinderen pas in slaap achter dat ze een ritje in de wagen gedaan hebben. Waarschijnlijk heeft Mayweather een serieus slaaptekort dat hij de extreem saaie veyron nodig heeft om te kunnen slapen.
@trolle: zodat hij 2x tegelijk kan slapen…
@parttimeautospotter: je verwisselt toch ook wel eens van pyjama?
@trolle: rij jij is met 400 kilometer per uur en het dak open, en durf te zeggen dat het saai is.
@gwnbmw: als je u herinnert hoelang een veyron super sport er over doet om aan 400kmh te geraken zou het mij verbazen dat bijna gelijk welke veyron aan 400kmh geraakt, laat staan op de openbare weg
Serieus. Als je 1 Veyron hebt denken mensen al, zo die heeft veel geld (waar hij kennelijk blij mee is). Als je er dan 2 Veyron’s hebt denken mensen al, mwa wat saai er is zoveel leukers voor dat geld. Maar als je er 4 hebt dan zet je jezelf gewoon voor lul en heb je waarschijnlijk te veel tikken op je hoofd gehad.
@mikkeloentje: voor die 300 miljoen van hem, wil ik ook wel een paar tikken op mijn hoofd.
Het is de nieuwe vorm van geld smijten wat hij doet.
Niet bijster creatief, maar ja hij komt niet meer bij als hij naar de pinautomaat loopt.
Als ik het geld had…..
Kennelijk weet meneer niet wat hij met z’n geld moet doen. Dus maar meer van hetzelfde, how boring
Van iemand die Money als bijnaam kiest, kun je dit verwachten. Die kun je niet serieus nemen, hoeveel geld hij ook (met dodelijk saaie wedstrijden) bij elkaar heeft gebokst.
Blijkt maar weer eens te meer dat smaak niet te koop
is.
Ik zou een hellcat challenger kopen en en een 69 charger r/t en daytona restaureren. Misschien een saab 96 shortnose 2 tact voor de zondag :) de rest is voor brandstof ofzo
@theyoungsaablover: Saab 96 Snotnose?
@theyoungsaablover: now we ‘re talking
Beetje respect voor de klassiekers jongedame!
;De 50-jarige Mayweather, vroeger bekend van 0 losses tijdens zijn vechtcarriere, is bankrupt.

‘I’ve never seen this coming.’
Die man is niet goed en heeft geen smaak
De witte Veyron heeft hij al erg lang. Kijk de kleuren combo maar na van stoelen. Van de zwarte heeft hij op 15 oktober al een post op zijn ig gedaan dat hij hem kocht. Dus hij heeft er duidelijk geen 6! Klein beetje extra onderzoek doen kan geen kwaad…
Wie zegt niet dat het een hele goede investering is? Misschien verdubbelen die Bugatti’s wel in prijs de komende jaren. Sta nergens meer van te kijken.
@thomasthomas: de beste man heeft nooit meer dan 5 hersencellen gehad en die zijn compleet tot pulp geslagen. Oftewel, investeren snapt ie niet hoor, te hoog gegrepen
@drumstok: Tot nu toe heeft ie meer geld dan jij ooit bij elkaar zult zien.
@thomasthomas: zou mij verbazen, er zijn al veel teveel veyrons
Tjaa.. Volgens mij proberen al die eigenaren schaarste te creeeren door er zelf meerdere aan te kopen. Kan geen andere logische reden bedenken…
Slimme investering, dat is wat het is. Denk maar twintig jaar vooruit. Waarde gaat straks alleen maar omhoog. Want zo maken ze ze niet meer. Future classic for sure. Niet alleen een domme Boxer hoor. Hij kan goed ontwijken, nog niet al te veel hersenschade.
6 Veyrons. Tja dan heb je echt geld te veel.
Jeeeetje, meid…

Dit kan ééécht niet….

Bugatti, wat is dat nou weerrrr voorrrr een Scapino-merk… Dat wil je toch niet voorrr geen goud in je handtasjescollectie hebben tussen je Prada’s, Gucci’s en Louis Vuittons…

Meid, als echt wil shinen koop je alle handtasjes uit de collectie van 2016 van Claes Iversen…
Die zijn éééécht beautifuuul! Met allemaal té gekke prints; adelaarrrrs, gele sterrrren, Volkswagenlogo’s én hakenkruizen… Én je kan errrr ook héééle beeldige jasjes bijkopen, Maxima had laatst ook één aan. Zoooo cute…
@moveyourmind: Bugatti is een merk zoals ’n ander, alleen wat anders van vorm, je bent er voor of niet, jij dus duidelijk niet.

Persoonlijk vindt ik de paarden hoef-vorm vooraan niet echt passen bij een Super-Speed car, maar dat is nu éénmaal de keuze van founder (oprichter) Ettore Bugatti zelf geweest, en daar kun je spijtig genoeg niets aan veranderen.

Wel hebben ze hedendaags de hoef-vorm in de juiste proporties uitgewerkt, en net dat maakt de auto zo aantrekkelijk voor de miljonairs/miljardairs die hem persé willen . . .
@exclusieviteitsfreak: Er is welgeteld maar één reden waarom de multimiljonairs zo geilen op een Veyron en dat is om te shinen en om te laten zien wat je hebt en hoe goed je het wel niet doet. Denk je echt dat ze het kopen omdat ze het zo’n fantastisch mooi design vinden? Ik denk het niet. Durf ook m’n hand ervoor in het vuur te steken dat er barweinig eigenaren zijn die ook daadwerkelijk de topsnelheid gereden hebben.
@viezefreddyw: Het is uiteindelijk ook in grote mate een vorm van ‘ ik heb hem in die wereld, prestige is wat telt in die wereld, echter, ,zelf zou ik hem willen omwille van het rijplezier ‘mocht ik daar de centen voor hebben, heb er éénmaal mogen in meerijden met ’n toenmalig bevriend miljonair tot nu toe, en er zelf uiteraard ook mee mogen rijden, dat was een fantastische ervaring . . .

Nu anderzijds met een opzet bezig via hooggeplaatste personen, en als die geslaagd is, dan koop ik mezelf beide, de Veyron en de Chiron . . .
@exclusieviteitsfreak: Dat lijkt mij ook een geweldige ervaring, absoluut. En veel succes met je opzet, hopelijk kan je daardoor een mooie Bug voor jezelf kopen!
@viezefreddyw: Dank-je-wel, de opzet heeft alvast te maken met ’n samenwerking met; Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander . . .
@exclusieviteitsfreak: Da meende gij nie..gij het kontakte ofnie?
@artje: Jawel, rechtstreeks, maar het is dan ook geen gewone opzet, hij is unieker en exclusiever dan je denkt . . .
@exclusieviteitsfreak: soo hee. . . Die puntjes doen t m ook!
Respect kun je niet kopen dat moet je verdienen, wat een loser hij zou eens maar Cruyff moeten kijken. Doe wat nuttigs met je geld.
@kobus1967: Mensen die geld zat hebben doen wat ze graag willen, die leven in hun eigen wereld, Johan Cruyff was uiteindelijk ook ’n visionair zoals dat hedendaags wordt genoemd, en had privé ook zo zijn visie, alleen weet ik nog altijd niet of hij een Bugatti kon smaken, maar zal ik toekomstig wel vernemen . . .
Of deze, hou je nog wat over ook om er mee rond te dartelen…http://www.globalplanesearch.com/listing/aircraft-for-sale/Splash/MiG-29/158498
Meneer cruyff investeerde in een varkens boerderij en raakte een groot deel van z’n vermogen kwijt. Had hij maar 6 Ferrari’s gekocht. Achteraf hè
@jorden: maar daar heeft hij wel van geleerd, is weer gaan voetballen en succesvol trainer geworden. Nu genieten dagelijks vele kinderen van de Cruyff courts.
Technische uiteraard een gaaf apparaat.
Maar wat is het uiterlijk eigenlijk lelijk zeg, plomp en lomp, met een grill in de vorm van een boerderijraam. Damnn
Meh, ik zou mijn geld toch anders besteden. Niet veel nuttiger, want met zo’n vermogen en mijn voorliefde voor Ferrari zou ik daar waarschijnlijk een stuk of 10 van in de garage hebben staan.

Ik vraag me af wat het motief van Mayweather is. Is hij gewoon een enorme Bugatti fan die in de financiële positie zit dat hij er een stuk of 7 (want straks komt de Chiron ook) kan betalen? Of vertrouwt hij op de klassiekerbubbel en dienen ze als investering?
Grappig dat mensen altijd zoveel commentaar op de Veyron hebben. Net of ze er zelf al ooit 1tje hebben gehad. 99,99% hier mag hem alleen maar bekijken in een folder. Droom lekker verder in je middelklasse autootje.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).