Wordt Jenson Button co-host bij Top Gear?

Auteur: , 24 Reacties

Name calling! Name calling everywhere! Volgens de Britse boulevardpers gaat Jenson Button binnenkort aanschuiven als presentator bij het nieuwe Top Gear.

Jenson Button

Button zou gingergnoom Chris Evans – met wie hij een liefde voor Ferrari’s deelt – moeten gaan bijstaan in de ondankbare taak een opvolger voor de show met Clarkson, Hammond en May te maken, en ook Jodie Kidd schijnt nog steeds in de race te zijn voor een presenteerklus bij Top Gear.

Dit meldt de Daily Mail, waarbij aangegeven wordt dat de gesprekken met Button al ‘in een vergevorderd stadium zijn’. Op de vraag hoe Button de werkzaamheden moet gaan combineren met zijn drukke Formule 1-carrière en zijn onregelmatige invalbeurten als pinautomaat geeft het artikel overigens geen antwoord, dus vooralsnog nemen we het even met een korrel zout.24 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Onzin.. Waarom zou hij dat willen.?
Neem dan Herbert, of Hill. Die zijn klaar met topsport, kunnen het ook wel leuk brengen en je hebt geen Stig nodig.
@w0o0dy: Die werken beide bij Sky Sports F1…. die zullen hun geweldige baan niet zomaar opgeven denk ik zo.
@w0o0dy: Is ook Button niet al klaar met topsport? Is bij McLaren nog topsport of is dit inmiddels gewoon 2e divisie? Ik kan me voorstellen dat dit voor Jensen een prachtige kans op een carriere na de F1 en hij gewoon ophoud met racen. Bovendien lijkt hij me bijzonder geschikt voor TV.
@mashell: Denk dat het ook mee speelt dat hij nu de plek van Magnussen/Vandoorne bezet houd. Natuurlijk zal hij zelf racen verkiezen boven zijn racezitje afstaan, maar met de Mclaren valt toch geen eer meer te behalen en dan is dit een mooie kans om Formule 1 te verruilen voor iets anders.
@mashell: Als Button volgend jaar niet meer bij mclaren zit dan zit hij wel bij williams. En als hij daar geen zin meer in heeft zal hij zeker weten nog gaan racen ergens.
Ze verzinnen werkelijk vanalles om er weer een succes van te maken. Nou ik heb nieuws voor de BBC… Het schip is lek en zinkt tot het verdwenen is!
@VeniVidiVici: Dat riepen ze voor het eerst seizoen van het ‘nieuwe’ Top Gear in 2002 ook, en daar hadden ze de eerste 2 seizoenen nog gelijk in ook. Toen was het niet om aan te gluren…

Geeft het wat tijd, als het na 2 seizoenen nog niets is mag je roepen wat je wil, maar dit is nogal voorbarig.
@motoragent: Achja de tijd hebben we hier. Wij krijgen hier toch nog de komende 5 jaar herhalingen te zien, plus daar weer de herhalingen van.
@motoragent: er zijn twee momenten geweest die voor een omslag zorgden. De race met de DB9 tegen de trein (herhaaldelijk uitgemolken) en de used car challenge (Audi 80, Rover 214 en Volvo 940, ook dat is extreem goed uitgemolken.)

Daarvoor was het ook een beetje inspiratieloos rondjes rijden met semi grapjes.
Alles wat de kijkers willen zijn 3 gezellige, lichtelijk gestoorde “lads”.
Jenson Button?
Chris Evans?
Wat een circus, BBC is eraan voor de moeite.
@spotu2: willen de kijkers dat wat ze gehad hebben of willen ze iets nieuws, iets wellicht zelfs beters?
@mashell: wat ze gehad hebben. Persoonlijk…
Button is wel een geschikte kerel. Maar wie je ook toevoegt, die irritante ginger blijft…
Lol dat pinautomatenfilmpje kende ik niet, ik dacht dat het weer een of andere steek onder water van @sir_smokalot was richting een golddiggende vriendin oid :P Het had zomaar gekund.
Dat maakt de balans al wat positiever, maar dan zit je nog steeds met Chris Evans + de naam Top Gear die niet meer zal overeenkomen met het geweldige onzinprogramma dat de kijkers verwachten.
Ik denk dat raikkonen wel een goeie is. :p
Jenson lijkt mij een ontzettend sympathieke gozer, every inch a gentleman, ambassadeur voor de sponsoren en de F1 waar menig F1 coureur een voorbeeld aan kan nemen,( mompelt iets van tatoeages en sterallures )
@toniominestrone: Het verbaasde me ook, maar Jenson heeft ook wat plakplaatjes op zijn lichaam. Neemt niet weg dat het inderdaad een ontzettend sympathieke gast is.
Wat moeten ze met dit zachte ei? Ze hebben iemand nodig als Eddie Jordan. Iemand die zegt wat ie denkt.
@terazino: Probleem met Eddy is dat denken nou net niet zijn sterkste kant is!
@toniominestrone: nee, dat was Clarksons sterke punt……
@sir_smokalot volgens mij is het eerder name dropping.
Noem het dan maar gelijk Ferrari Gear…
Ik zou niet meewerken aan zo een programma dat op deze manier wordt geherstart

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).