Yes! Er komt een Aston Martin Vanquish Zagato Volante

Auteur: , 23 Reacties

Hoe meer exemplaren van dit ding, hoe beter.

Op Villa d’Este Concours d’Elegance onthulden Aston Martin en Zagato de bijzondere Vanquish Zagato. Het publiek reageerde enthousiast en orders werden genoteerd. Er komen 99 exemplaren van de coupé, maar nu is er ook een cabrio-variant aangekondigd.

Op Pebble Beach werd het doek getrokken van de Vanquish Zagato Volante. Ook van deze machine zullen slechts 99 stuks worden gemaakt. Met een 0-100 tijd van 3,7 seconden is de cabrio 0,2 seconden langzamer dan zijn dichte broertje. Geen hond die dat merkt natuurlijk.

Met de onthulling van de coupé koos Aston Martin Q voor een rood interieur. Bij de cabrio zien we nu een crème lederen binnenkant. De Vanquish Zagato Volante zal vanaf 2017 diens weg vinden naar de klanten.23 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Aston Martins zijn al prachtig af fabriek. Ik kan ze nooit mooier vinden als Zagato eraan gewerkt heeft.
@Alfarobert: nee ben ik niet met je eens. Zagato maakt er echt wat moois van. Niet altijd natuurlijk maar meestal zijn het echt geweldige auto’s geworden. Zoals die db7 zagato. Echt geweldig
Leuk, maar ik vind de coupé (zoals bij heel veel auto’s) mooier…
Doe mij die coupe maar, dan heb je tenminste dat dubble-bubble dak wat een Zagato zo uniek maakt.
Bruut! En een mooie kleurstelling ook op deze manier. Interieurkleur doet een beetje denken aan de intro-Testarossa. Als ik de knaakjes had…
Dan heb je zo’n mooie auto, en dan maak je als Aston Martin zowel bij de coupé als de Volante de fout om er goedkoop uitziende Halfords-velgen onder te leggen. Het is een zeer elegante auto, maar die velgen zijn echt alles behalve elegant. Jammer!
Een beauty, voor het eerst nog mooier dan het al prachtige originele design. Vooral die achterkant is erg lekker.
Als coupe zoveel mooier. Dan ben je dat lelijke dak kwijt. Wat dat betreft was de DB9 echt velen malen mooier.
Wat een klaagzang… Ik vind em prachtig!!!
@punicaoase: ik ook, behalve die ordinaire velgen. Gelukkig kan je die makkelijk vervangen.
Vind het werkelijk een prachtig ding maar in coupé net even wat mooier. Wat het voor mij af zou maken is er andere, elegantere velgen onder doen en in plaats van vier uitlaatpijpen, er twee plaatsen. Vind ik wat strakker staan.
@viezefreddyw: Teveel 8c afgekeken. Eens over de 2 uitlaten, maar het staat best ok vind ik.
Waanzinnige bak. Rode lak en beige leer samen vind ik niet zo geslaagd.
Als Zagato liefhebber zou ik liever de coupé hebben met zijn double bubble dak. Maar op zich uiteraard geweldig dat er nog 99 exemplaren extra van dit pareltje gebouwd zullen worden.
Ik vind hem er juist beter uitzien dan de coupe, aangezien ik dat double-bubble truukje van ze nu wel een keer ken.
Als coupe met minder pijpen oogt het veel beter
Weer zo’n nummerbord dilemma, beter gewoon helemaal niet monteren
Denk da’k ‘m ga bestellen als m’n samenwerkings-opzet met de Koning is geslaagd, dan kan’k mogelijk ‘ns lekker rondrijden met Máxima . . .
Die voorkant daar zit niks nieuws aan die is al zo vanaf de DB7 en de achterkant komt uit Italië met die ronde achterlichtjes alla F12….. nee niks voor mij en dan straks de prijs nog bbbbrrrrrr
Ziet er strak uit.
Aston martin! Grote klasse altijd weer dat jullie zon oldtimer interieur in een nieuw model weten te passen…. Knap staaltje werk. Afgrijselijk
Had ik al wat gezegd over dat stuur. Lijkt wel zon lelijk bmw standaard stuur, mstuur is wel heel mooi overigens. Het zal wel met klasse te maken hebben ofzo… Nostalgie weet ik het. Ben 31 doe mij maar lekkere ledbakken erin met alle kleurtjes… En strak design.
Wat een topper is dit! Al wordt dit vast een verzamel stuk! Zou wel eens willen weten hoeveel coupe kopers, nogmaals zwichten om de cabrio ook aan collectie toe te voegen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).