YouTuber stuurt motorrijder bijna naar het hiernamaals

Auteur: , 33 Reacties

Het scheelde niks.

YouTuber rijdt bijna motorrijder naar het hiernamaals

Dat was even billen knijpen voor de motorrijder die een opvallende Lamborghini Huracán voor z’n neus kreeg. Alex Choi, Een Amerikaanse YouTuber met roots in Zuid-Korea, vergat te spiegelen en draaide met zijn Lambo de weg op terwijl er op dat moment een motorrijder naderende was. Dit had geen seconde later moeten gebeuren, want de kans was aanwezige dat de motormuis zo’n ongeval niet meer na had kunnen vertellen.

Choi is een rich kid zoals zovelen in Los Angeles, Californië. Jong van leeftijd, een populair YouTube channel en de nodige dikbolides. Zijn Lamborghini Huracán is door VF Engineering voorzien van een niet al te misselijke supercharger. Het vermogen ligt ver boven de standaard aanwezige 610 paarden.

De YouTuber was dit weekend met vrienden aan het rijden op Mulholland Drive. Deze populaire weg is geliefd bij auto- en motorliefhebbers vanwege de uitdagende bergwegen. Het moment van het bijna-ongeluk werd door een andere videomaker vastgelegd. De vriendin van de motorrijder zag het allemaal gebeuren en ging uit haar sloffen tegenover de Huracán-rijder. Gelukkig voor Choi bleef het vooral bij veel scheldwoorden en kon hij zijn weg vervolgen. Check de video hieronder om het moment te bekijken.

Fotocredit: Alex C op Instagram33 reacties

Hoe kan je in godsnaam zo’n mooie wagen zo verneuken?
@olivierc: alleen daarvoor verdient hij al een scheldpartij.. :-)
@BrutaalAapje: en daar verdiend dat manneke dan weer dik van via reclame inkomsten..
Iedereen wint (nou ja, behalve dan de motor rijder!)
@olivierc: Aziaten hebben van nature een aparte smaak als het op aanpakken van auto’s aankomt. Zie hier in China de meest wanstaltige creaties voorbijkomen.
Tja, dat was niet bepaald voorzichtig rijgedrag. Met de gevolgen vandien.
Best een leuke auto zo, die Tacoma op de achtergrond. Subtiel verhoogd, leuke camper opbouw. Dat lijkt mij een mooie combinatie om de natuur daar in de omgeving te doorkruisen.
10 miljoen mensen die kijken naar een filmpje van reacties van aandachtsgeile passagiers terwijl je hard optrekt in het midden van de stad. Waar gaat het over in deze wereld. –> dat, en erg veel saaie content over mooie auto’s in lelijke wraps.
Hij beseft dat hij fout was, wacht ter plekke om zich te verontschuldigen en de motorijder (die trouwens ook te hard reed) vergeeft hem. Mooi en beschaafd opgelost. In de canyons daar is het altijd gevaarlijk. Dat irritant wijf en die redneck zijn van die typetjes die overal drama maken of ruzie zoeken volgens mij.
@fejjie:
Uiteraard mag het irritante wijf dat haar vriend bijna deaudgereden ziet worden niet reageren van jou.
Eerste klas drama queen die gewoon geen schrikeactie mag geven, ze had die Koreaan op de thee moeten vragen toch?
Wel zeer beschaafd om de man’s vriendin tot irritant wijf te degraderen.
@desjonnies: in eerste instantie snap ik haar reactie uiteraard, als je schrikt snap ik dat er emoties bij komen en wellicht wat agressie. Maar als de 2 personen in kwestie (de motorrijder en de YouTube-kneus) het met z’n tweeën netjes oplossen is het toch klaar? Ze begint echter opnieuw te schreeuwen en te schelden en te doen, ja dan ben je een irritant wijf
@desjonnies: zoals @edftw al aangaf: ik begrijp haar initiële reactie, haar vriend rijdt zich bijna te pletter op die Huracan en het is logisch dat je hier heftig op reageert. Maar hoe ze na de feiten tekeer blijft gaan slaat nergens op.
@desjonnies: aandachtshoer meer niet
@fejjie: zo hard ging die motor niet.
Vraag me eerder af waarom z’n vriendin dan toevallig daar al in de berm staat.
Vind het maar een raar verhaal.
@torsen: Je denkt dat dit in scene is gezet? Speelde ook heel even door mijn hoofd. OMdat die vrouw ook uit het niets de weg opkomt en begint te schelden. Persoonlijk heb ik deze gedachte laten varen omdat het wel errug ‘close’ was…
@brutaalaapje: Ja, dat gevoel heb ik er wel bij. Misschien is het gewoon stom toeval dat kan natuurlijk.
Maar wel lekker veel views voor iemand die daar z’n inkomsten uit moet halen.
@fejjie: idd storm in het hoofd van mevrouw terwijl er verder gewoon kalmte heerst bij iedereen erom heen.
@fejjie: ik snap zijn vriendin helemaal… zou mij ook uit de plaat geschrokken zijn als mijn vrouw dit overkwam. Gewoon een onderbuik reactie, waar je niet veel aan kunt doen. Dat gebeurt in een split second. Alex begrijpt dit volgens mij en blijft rustig. Het siert Alex enorm dat hij blijft wachten om zijn excuses te maken. Een echte kerel dus!
Je ziet hem net voordat hij de weg oprijdt nog even naar rechtsonder kijken, miss zijn telefoon of camera checken.
Domme actie zeg, gelukkig goed afgelopen.
Deze verklote huracan is het verlengstuk van z’n koreaanse micropenis.
@jwcroy82: misschien heeft ie wel eentje van 25cm weet jij veel?
@bmwe46m3balling: da’s groot man, voor een micropenis :O
Snap de reactie van die vrouw wel maar je hoeft niet aan de gang te blijven ,die chan snapt zelf ook wel dat ie iets doms gedaan had maar zoiets kan iedereen wel eems overkomen.gelukkig is alles goed gegaan .ik ben zelf ook motorrijder en je schrikt je een hoedje natuurlijk maar als het echt niet meer gekunnen had dan was hij wel gestopt en had hij het wel even uitgevochten/gepraat.het feit dat hij door rijd wijst er volgens mij op dat hij er niet zo mee zat
“Objects in mirror are closer than they appear”
Wat een hysterische cunt zeg..
Iedereen daar neemt een risico anders moet je lekker naar een circuit gaan.
Die kerel biedt zn excuses aan en praat t netjes even uit, duidelijk verschil tussen hoe een man in elkaar zit en een vrouw..
En ik zie liever zo’n Huracan als de zoveelste garage queen.
Toch vet dat je recht op die motor kijkt en de supercharger maakt m nog specialer. Kleuren zijn ook niet mijn ding maar hier in NL ben al meteen helemaal knettah als je zoiets doet, jammer..
Altijd weer die kut wielrenners
Motorrijder zal blij zijn dat hij net een seconde later aankwam. Mogelijk had hij de Lambo al zien staan en de gashendel al dicht gezet.
Grappig dit knaapje is uitgekotst door de amerikaanse youtubers. Voor diegene die denken dat ie de auto betaald met advertentie inkomsten, dat is niet zo. Dit is de auto van…jawel..zijn moeder.
@sjeemsbond: dat verklaart wel de kleur
Die knakker op die brommer houdt zich zelf volgens mij ook niet helemaal aan de snelheidslimiet.
het is toch net allemaal een beetje anders gelopen.
Alex stond op punt om weg te rijden.
hij vertrok en zag toen dat de motorrijder met een rond vaart de bocht omkwam. Alex heeft uit reflex een spuit gas er bij gegeven. doordat Alex veer ervaring heeft met het driften van zijn autos (bmw m2, Audi rs7 en dus ook zijn Lamborghini hurican). is het goed afgelopen voor bijde personen in kwestie.
al maar al heeft Alex het gedaan omdat hij in de auto zat en “bekend” is.
maar als de motor rijder niet als een maloot de bocht door komt was dit nooit zo gebeurt.
ook is Alex geen “rich kid” hij heeft zijn geld verdiend door middel van een aantal bedrijven die die van zichzelf heeft. @pim_donkers:

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).