Zien we de Porsche Cayman GT4 voor het eerst in een game?

Auteur: , 34 Reacties

De Porsche Cayman GT4 staat op het punt onthuld te worden, maar de Duitsers vinden een doorsnee presentatie blijkbaar toch wat te karig.

Onthult Porsche de Cayman GT4 in Real Racing 3?

De looks van potente Cayman GT4 zouden namelijk met de wereld gedeeld worden in Real Racing 3. Ontwikkelaar Electronic Arts heeft namelijk een teaser de wereld ingestuurd, waarin gerept wordt over de onthulling van een volledig nieuwe sportwagen. Je hoeft er vervolgens geen hogere wiskunde voor te hebben gestudeerd om een Porsche Cayman te herkennen in het silhouet.

Het is nog niet precies duidelijk wat we van de Cayman GT4 kunnen verwachten, maar het staat wel vast dat het de bruutste Cayman ooit gaat worden. Zo zou Porsche van plan zijn ‘m een 3.8-liter boxermotor met 400 pk mee te geven. Het is nog onduidelijk wanneer de Porsche virtueel wordt vrijgegeven, maar dat zal ongetwijfeld niet lang meer duren.34 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Kijk maar uit, zometeen is de cayman sneller en beter dan een 911.
@mrrallycross: met een vergelijkbare pk/gewicht verhouding is dat nu al het geval. Dit ding wordt gt3 snel als alles serieus aangepakt wordt.
@w0o0dy: Maar dat gaat dan dus ook niet gebeuren.
@jaapiyo: zou ze wel sieren. Raar eigenlijk dat er geen caymans zijn die sneller dan een 911 zijn. Een rs4 is ook sneller dan een s6.
@jaapiyo: nee helaas niet. Persoonlijk vind ik de cayman ook mooier dan de 911.
Tot nu toe niet zichtbaar, maar ik laat het weten als die beschikbaar komt. ;-)
@w0o0dy: Klopt, je krijgt na de laatste update alleen het bovenstaande venster te zien.. Nog even geduld dus :)
@JordyS: heb je de Gt4 inmiddels binnen gehengeld? Binnen dit spel éénvannde fijnere auto’s. Lezen en schrijven enzo..
En dan ga je hem in een app laten zien? Doe dan op z’n minst iets van GT of Forza of iets in die trant. Al snap ik wel dat GT een keer in de 35 jaar uitkomt, ze nooit Porsches in Forza stoppen maar dit voelt een beetje cheap.
@corrado16v: het kan aan mij liggen maar volgens mij doet porsche gewoon mee met forza hoor!
@Corrado16v @Thijsj: Electronic Arts heeft op dit moment exclusief de Porsche-licentie, dus dan vallen GT en Forza automatisch al af..
@Corrado16v: Oh de Porsches bestaan wel in Forza hoor. Niet in de meest recente editie. Maar voorheen wel als standaard opgenomen in de game dan wel als DLC. Turn10/Microsoft heeft daarvoor flink wat geld moeten achterlaten bij EA. De exclusiviteitsrechten zouden binnenkort wel aflopen had ik begrepen.
@AutomotiveDesigner: ja precies dit bedoelde ik denk ik. Ben niet zo’n gamer maar in forza3 had ik wel porsches meen ik.
@AutomotiveDesigner: Ah, ik dacht dat ze alleen Porsches onder RUF in Forza uitbrachten. Thanks voor de info.
Het zal best wel een fijn scheurijzertje worden waar je in de praktijk van het dagelijks verkeer meer lol aan beleeft dan een Huracan maar die naam GT4…Ik had ‘m Cayman RS genoemd of zoiets.

Eigenlijk marketinggeneuzel dus zoals het ergerlijke 4 serie verhaal maar toch. Misschien is het wel dat het in dit geval de naam juist wel inhoud heeft want een harde afspiegeling is van de realiteit dat de GT4 automatisch nooit zo tof mag zijn als de GT3.
@jaapiyo: er is nog hoop, naam is nog niet officeel hè…
@jaapiyo:

GT4 is een raceklasse onder GT3 (heel verassend).
Waarschijnlijk gaat Porsche de Cayman daar dan ook inzetten.
Dat het zo mooi onder de GT3 past is inderdaad niet zo toevallig.
Real racing 3, dat spel heeft het bij mij nooit gedaan. Ik speel altijd gt racing 2, grafisch misschien net iets minder, maar die doet het tenminste fatsoenlijk op mijn telefoon.
@Thijsj: een tablet met wat power icm het grotere scherm (zeg maar formaatje racestuur) speelt vele malen leuker dan de telefoon…
@w0o0dy: wat als mijn telefoon het maatje tablet nou zeer dicht benadert?
@Thijsj: lijkt me niet dat je een 10 inch telefoon hebt, hahaha maar dat “stuurt” wel prettig met de “tilt” instelling
@w0o0dy: 6,1″, ligt bij mij als een klein racestuurtje in de hand, heel leuk om dan te spelen! Zeker die drift spellen haha.
@Thijsj: Real Racing 3 is al een stuk leuker op een Android toestel met ROOT-toegang. Kun je je Sony DualShock 3 koppelen aan je telefoon en met een microHDMI of MHL-kabel kun je op je TV in HD racen, is best leuk om zo’n smartphone als console te gebruiken.
@AutomotiveDesigner: geld he. Moet ik nog zo’n controller aanschaffen, en m’n toestel rooten, eigenlijk geen zin in dat geouwehoer. Dan is die telefoon binnen half jaar onbruikbaar, is altijd wel iets mee als je ermee rommelt zoals dat niet door de producent bedoeld is.
@Thijsj: Moet je niet mee rommmelen. Gewoon weten waarmee je bezig bent. ;-)
@Thijsj: stap#1 telefoon in de prullenmand, stap#2 beter telefoon aanschaffen, stap#3 echte racegame spelen…rr3
@wreck: zo urgent is het nou ook weer niet dat ik 800eu stuk moet slaan op een nieuwe telefoon om een spelletje te kunnen spelen.
Ik vind het drie keer niks die auto premieres in zon video game. Gewoon lekker op de beurs doen of zelf een speciaal evenement maken.
Zo zo, mag de Cayman eindelijk de grote boze 911 voorbij wat betreft vermogen?!
Zou wel leuk zijn als de Cayman eindelijk zijn potentieel kan gebruiken en dus een betere auto mag zijn dan de 911! (dat is het al, maar de 911 werd altijd een hand boven het hoofd gehouden)
snap ook niet waarom mensen nog de nieuwe 911 kopen. zijn broertje is vele malen mooier. en straks ook nog sneller !! zal wel beter sturen. Dit word echt een gave auto !!
via Android app
Leuk spelletje, ik verbaas me erover hoe mooi ze die auto’s op de telefoon kunnen weergeven. Ik speel het wel eens als ik wat tijd moet doden. Zal eens kijken naar deze nieuwe Porsche.
EA…. Nou dan hoeft het voor mij al niet meer.
Vreemd, Porsche werkt eigenlijk nooit samen met game developers. Meestal zie je in racegames varianten van RUF langskomen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).