Zing voor de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio NRING

Auteur: , 11 Reacties

Als je nou niet zingt...als je nou niet zingt.

Gisteren schotelden we je al hete platen vanaf de beursvloer voor van de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio NRING. Naast de sedan op het Giorgio-platform, staat er echter ook nog zijn SUV-broertje in dezelfde spec te stralen. De Stelvio zette immers ook een record neer in de groene hel. Of was dat nou toch niet het geval?

Enfin, hoe dan ook: zie hier de Stelvio Quadrifoglio NRING. Waar we hierboven overigens zeiden ‘dezelfde spec’, bedoelen we eigenlijk ‘bijna dezelfde spec’. De Stelvio ontbeert namelijk het carbon dak. De andere goodies van de Giulia Quadrifoglio NRING heeft ‘ie wel, inclusief audio van Harman Kardon. Ik heb daar nog even over na zitten denken en heb het nut ervan in een ‘circuit-speciaaltje’ ontdekt.

Stel je rijdt een rondje op de ‘Ring in je NRING en je luistert naar Nessun Dorma. In je eerste rondje is de muziek al gestopt lang voordat je de Döttinger Höhe opdraait. In je tweede rondje herhaal je het recept, maar schreeuwt Andrea (wie anders) net ‘Vincero’ als je het rechte stuk haalt. Dan weet je dus dat je sneller bent, zonder dat je je ogen op een timer hoeft te laten vallen. Eigenlijk heel logisch…11 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Prachtige wagen en dat excuus voor een stereo in een auto is toch wel erg goed gevonden!
En dan kijken of je voordat Andrea klaar is met zijn Vincerooooooooooohoooooooooooohoooooooooooooooo alweer bij de uitgang staat 😊
Leuke sleuven in de motorkap.
@str8six: heb je het nu over de Stelvio of over die dame die er bij staat?
@larini: hahah, 2 sleuven en 1 gleuf ;-)
Vind deze kleur juist afbreuk doen aan de auto. Geef mij maar gewoon een zwarte, rode of (personal favorit) blauwe Stelvio met bruin lederen interieur.
Zakken met dat ding. Lijkt wel een off-road!
Wat een ugly ass kont heeft de Stelvio. De leds van de voorste koplampen trekken ook op niks. Nope, next.
Die tellen op zn ITs. Nummer 000 van 108. Ergo er zijn dus minimaal 109 gemaakt.
Buiten dat… doe mij maar de Giulia.
De Stelvio is wel heel kleurgevoelig. Dit grijs staat niet. En die achterbumper
Deze SUV is absoluut prachtig en laat zien dat het WEL mogelijk is, om een mooie SUV te maken en dat kan BMW helaas nog steeds niet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).