Zo gaat Indiaas hotelpersoneel met een Gallardo om

Auteur: , 7 Reacties

Kijk, Prior Design, als je deze Lamborghini Gallardo in India ziet dan vallen die paar schrammetjes op jullie R8 in Monaco best wel mee toch?

Bovenstaande Gallardo-crash voltrok zich voor een vestiging van Hotel Le Meredien in New Delhi, aldus Big Boyz Toys. Het verhaal erachter is dun, maar de dader zou een hotelbediende met een serieus parkeerdefect zijn. We vinden het nochtans knap om een Lamborghini zo hard in een betonnen muur te jagen, en dat was niet het eerste contact, want zelfs de zijkant zit onder de schade. Dit is heel wat anders dan het Aventador-bumperkusje in Monaco destijds.

Naar verluidt trekt het hotel zijn handen van de kwestie, maar zonder de achtergrond te kennen kan je je hierover moeilijk een mening vormen. Wat wel duidelijk is, is dat het laatste woord hier nog niet over gesproken is. Omgerekend doet een Gallardo in India ongeveer 4 ton in euro’s. Oh, en lol @ het ‘no parking’-bordje.7 reacties

medewerker wou de omstanders een revvshow arrangeren en faalt, jaagde hem in de toerenbegrenzer terwijl hij op drive stond
Valetparking is natuurlijk nog altijd voor eigen risico. In Nederland gaat de specifieke verzekering trouwens ook voor een andere verzekering: de auto is (hoogstwaarschijnlijk) zelf verzekerd tegen schade, dus dat is de meest specifieke verzekering om aan te spreken.
@valetparker:

Nee hoor. Wanneer je schade aanricht aan de auto van een ander (dat geldt dus ook bij het parkeren van de auto van een ander), ben je aansprakelijk, niet de eigenaar. Dat is wettelijk bepaald en daar kun je niet onderuit komen door zelf te stellen dat het op eigen risico is.
Wanneer je bij het uitoefenen van je werk schade aanricht en dat is niet het gevolg van roekeloos gedrag, is de werkgever aansprakelijk. Bij roekeloos gedrag ben je het zelf. Het zal wel onder de verzekering van de eigenaar vallen, maar waarom zou hij zijn no-claim verspelen, wanneer er een ander aansprakelijk is? Een hotel zal misschien proberen de eigenaar het bij zijn eigen verzekering te laten claimen om er zelf onderuit te komen. Maar daar hoeft hij niet in te trappen.
Verzekering bij indienen schade: oh, u parkeerde op een plek waar dat niet mocht? dan wordt de parkeerschade niet gedekt…

LOL
Dacht dat de stieren daar heilig waren…
wtf doe je ook in een gallardo in india, een land waar de helft van de bevolking nauwlijks genoeg te vreten heeft

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).