Zomer 2018: Maybach-zonnebrillen en AMG polo’s

Auteur: , 17 Reacties

De klerenkast van @sacha in een notendop.

Hoe straal je succes uit? Met de nieuwe AMG Collection from Mercedes-Benz voor deze zomer zit je in elk geval gebakken. Petjes, polo’s, zonnebrillen en andere vormen van merchandise zijn wellicht een ware aanwinst voor je garderobe. Mercedes-Benz schrijft: maak een goede impressie terwijl je langs wijngaarden, olijfgaarden en lavendelvelden flaneert. Serieus, zou Thierry Baudet daar bijklussen als tekstschrijver?

Stylish sunglasses from exclusive-merchandise partner MAYBACH ICONS OF LUXURY ensure that you always make a good impression in the new Mercedes-AMG G 63 as you pass by vineyards, olive groves and lavender fields, through picturesque historic towns and along the coast.

Het is niet enkel kleding waarmee je uitstraalt dat je het hebt gemaakt in het leven. Met de nieuwe 2018 collectie scoor je ook twee AMG koffiemokken, een sleutelhanger, een iPhone-case, een AMG battery bank en een Mercedes-zaklampje.

Er is trouwens zowel aan de man als aan de vrouw gedacht. De polo’s komen bijvoorbeeld in twee smaakjes en ook de zonnebrillen bestaan uit een heren- en damescollectie. Top!17 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
‘In the new Mercedes-AMG G 63 as you pass by vineyards, olive groves and lavender fields through picturesque historic towns and along the coast.

Kampioen, 104e jaargang, Juni 2018:
Samen met Omroep Max hebben wij van De Kampioen voor u dit jaar de Franse kuststreek voor u verkend.

De caravanroadtrip die onze bejaarde hoofdredacteur met zijn minstens zo bejaarde echtgenote maakten voer langs schitterende heuvels waar de beste druiven geteeld worden, langs de allermooiste olijfboomgaarden, langs welriekende lavendelvelden, door authentieke charmante Franse dorpjes en over nog niet eerder ontdekte wegen langs de mooie Franse kust.

Speciaal voor u als ANWB-lid nu een lezersaanbieding waarin u deze roadtrip zelf kunt ervaren.

En voor u als trouw lid is er ook nog een extra ledenkorting in onze ANWB winkel op onze Human Nature collectie, die dit jaar uitgebreid is met de uiterst sportieve unisex collectie die ontworpen is door de vermaarde Duitse designers Aufrecht & Melcher Großaspach.
@moveyourmind: haha, ik moest wel even lachen.
Dat sasha gedoe is ook wel over!
@carpics: inderdaad, die heb ik hier al heeeel lang niet meer gezien en kan me zo maar voorstellen dat er zelfs lezers zijn die hem niet eens kennen.
@ardonjr: zonde want ik kon hem wel pruimen..
Die brillen worden waarschijnlijk alleen gekocht door mensen die graag een AMG willen maar niet kunnen betalen, ieder ander weldenkend mens begrijpt dat ze er niet uitzien. Zijn dit de officiele product foto’s trouwens? Ogen niet heel professioneel namelijk…
@wouterjeuring: ik vind ze redelijk in lijn met wat je verder vindt in de winkels. Porsche heeft al sinds jaar en dag een brillenlijn. Heeft weinig meer met de auto te maken. Mensen kopen het, omdat ze het mooi vinden.
Die laatste foto van die twee “modellen”. Linker lijkt Nick van Nick en Simon wel, of Simon, geen idee. Die rechter is volgens mij op haar mond gevallen gezien die zwelling
Wat een wansmaak, ongelofelijk. Doet de denken aan mannen van middelbare leeftijd met een flinke buik en een overhemd van McGregor met heel groot SPYKER op hun rug en 40 logo’s her en der geplaatst. Het dragen van dergelijke kleding is net als vrouwen met een kort, pittig kapsel. Vreselijk.
@mennok: de=me
Heb nooit echt de lol in gezien van kleding van automerken
Als je denkt dat je het gemaakt hebt, dan koop je dit. In andere gevallen hoe je deze kledingwinkel niet nodig.
Bedankt.
Ik koop liever een echte zonnebril, dan zo’n stuk speelgoed.
Zou iemand mij even in een notendop kunnen vertellen wie Sasha is en wat hij/zij hiermee te maken heeft.

Bij voorbaat dank
Het zijn ook altijd dezelfde prullen die ze met een logo erop vanuit China laten invliegen he. Mokken, USB-stickjes, pennen, golfballetjes, iPhone-hoesjes. Hoe meer van die zooi iemand bij zich heeft, hoe minder ik het idee heb dat hij/zij ook daadwerkelijk in de bijbehorende auto rijdt.

http://www.forceforgood.co.uk/wp-content/uploads/2015/04/joeyporsche.jpg
Ieder zijn ding, ik vind het maar niks.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).