Zonde! Man gebruikt 911 Targa als bulldozer

Auteur: , 13 Reacties

En weer is er een pareltje gecrasht...

Bijna bejaarde man crasht 911 Targa

We zien een muur met een gat, losse stenen en een flink beschadigde Porsche die op z’n neus rust. Dat kan maar één ding betekenen: deze 911 Targa heeft zich door dit muurtje geboord. Hoe dit heeft kunnen gebeuren wordt niet genoemd, maar achter het stuur zat in ieder geval een Britse 73-jarige man, die na de crash niks mankeerde. Een ambulance kwam er dan ook niet aan te pas, alsook de brandweer. Hooguit een paar agenten, waarvan eentje het tragische ongeluk op Twitter deelde. Zie zijn tweet hieronder.

Het ongeluk gebeurde in het Engelse Colchester, waarbij de auto landde op een voetpad. Zoals je ziet is de 911 Targa er slecht aan toe. Mede door de eindplaats van de crash, wordt de man een rijvaardigheidscursus opgelegd. Hopelijk laat hij hierdoor niet nog meers pareltjes crashen. Voor boven- en onderstaande 911 Targa is het sowieso te laat.

Met dank aan Dennis voor de tip!13 reacties

Als een bulldozer zo geparkeerd staat, heeft hij niet goed zijn werk gedaan..
Deze Porsche komt de weg wel weer op.
Hoezo careless? Hij kan toch gewoon wat onhandig gedaan hebben. Of gewoon ouderdom. Wel prettig dat er niemand op dat pad liep. Hoewel, mooie manier om te sterven, onder een 991 Targa
@lippie: Ouderdom, dat valt toch wel mee met 73? Was meneer nou 85+ Ok, maar met 73 is bij 90% van de mensen de mentale en fysieke toestand gewoon nog in orde.
@kilum: Nou…ken al mensen die 18 zijn, waarvan de mentale toestand al niet goed
Bestuurder was met z’n telefoon bezig kennelijk. Kijk dan naar die tekentjes die de politie gebruikt! Telefoon + auto = roodkruis.
@musclecar: dat lijkt deel van de naam van Colin Shead te zijn.
@musclecar: je mag zoals je ziet indien je in het bezit bent van een auto en mobiele telefoon het rode kruis negeren.
Mooi gebaar van de Engelsen om deze man een rijvaardigheidstraining cadeau te geven voor het behalen van zijn duikbrevet…
pareltje….tis gewoon zo goed als een massaproductie voertuig, opzich niet meer echt een “pareltje” helaas
(Cr)ouch !
Toch maar eens door gaan sparen voor een Targa……niet in deze staat, maar wat zijn het mooie auto’s!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).